לונדון?

בקר12

New member
קודם כל אני שמח על המחמאה ושנית

איך אומרים: כשיהיו לך ילדים. תבין (או תביני)

Nobilis

New member
לגבי גנים

לפחות באזור שאני נמצא בו (בצפון לונדון) הגן מכסה את השעות בין 8:30 ו-17:30 במחיר הרגיל, ואפשר להרחיב (כך שיהיה מ-8:00 עד 18:00) בתוספת מחיר לא גדולה.

ידעתי שאני גר באיזור הלא נכון

באיזור שלנו אין אפילו מקום אחד שמכסה שעות בין 8.30 ל-17.30. אתם עדיין נחשבים לונדון?

גוזליה

New member
אנחנו בלונדון, כידוע

הגן שלנו פתוח מ07:30 עד 18:30 כל יום.

יעלי9

New member
גם לא בתשלום נוסף!?

לפעמים אני לא מבינה למה הם מתעקשים לא להרוויח כסף. אולי פשוט אין מספיק ביקוש...
בגן של הבת שלי מעטים הילדים שנשארים כל יום מהבוקר עד ארבע ואנחנו מגדילים ועושים ויומיים בשבוע היא נשארת אפילו עד שש, כמעט לבדה.
אנחנו קוראים לזה סידור לילדים שההורים שלהם פחות אוהבים אותם (בצחוק, בצחוק).

אין ביקוש

בשנה מסויימת רגדאסטון היה בגן נפלא שהיה פתוח עד 17.00. באמצע השנה הם שינו את המדיניות כי רק שני ילדים נשארו כ"כ מאוחר. גם היום, ברוב המשפחות בגן רק הורה אחד עובד (והשני מקסימום במשרה חלקית, מאד).

עוד אין לי הצעה שכוללת שכר

אני מחכה להצעה הרשמית, שמתגבשת כרגע.
כמו שכתבתי, אני בשלבי גישוש ראשוניים.

סוג העבודה היא הייטק, חברה בינ"ל גדולה מאד, למעשה - אותה עבודה שאני עושה היום מהארץ, עם אותם קולגות ואותם לקוחות - רק במקום לדבר בטלפון ולטוס - לעשות את זה משם.
החברה עצמה דווקא מאד ידועה בגמישות שלה והרבה מאד אנגלים שאני עובדת מולם עובדים מהבית באופן קבוע או מספר ימים בשבוע. בטוחה שעבודה מהבית תתכן,

מבאס מה שאתה כותב על האזרחות הרומנית. החברה מודעת לזה שאני אזרחית רומניה וגם אני וגם הם יצאנו מנקודת הנחה שזה אומר שאין צורך בויזת עבודה, מניחה שזה לא מה שיפיל את העניין, אבל כן יסבך אותו.

בקר12

New member
לגבי הויזה אני מציע לחכות לNOBILIS לתשובה

מוסמכת. יכול להיות שלרומנים (ובולגרים) הוצאת הויזה פשוטה יותר מאשר ללא אירופים.
כפי שכתבתי - כדאי להסדיר מראש ובאופן רשמי את נושא אופי העבודה. מה שאת מתארת זה שעבודה מהבית מקובלת ומוסדרת רשמית בחברה וזה מצויין.
מה שניסית להסביר זה ש"עצימת עיניים" ו"התחשבות" פחות מקובלת בבריטניה לעומת הארץ ולכן לא הייתי עובר על בסיס ציפיות בלבד.

Nobilis

New member
את צריכה ויזת עבודה

רומנים ובולגרים צריכים ויזת עבודה (עד לשנת 2014). יש קטגוריות פטורות מזה, אבל עובד הי-טק היא לא אחת מהן.

מה שכן, אפשר לוותר על הצורך בויזת עבודה אם את מוגדרת בתור Highly Skilled. פרטים לגבי מה זה אומר ואיך מבקשים כאן:
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/e...ia/work-permits/applying/pointshighlyskilled/

תודה!!!

אני מגיעה או ל-75 או ל-105 נקודות, תלוי אם מותר לספור 2 תארים כמספור כפול, ובכל מקרה, 75 זה מספיק לפי האתר הזה בשביל להיות מוגדרת highly skilled.

עזרת לי מאד!

TrigATUSA

New member
רק לגבי (3)

רילו להרבה מקומות בעולם אינו שדרוג כלכלי
פער המשכורות בין ישראל והעולם כבר לא כל כך גבוה
מה שלא אומר ש *איכות החיים* יכולה להיות גבוהה בהרבה, אבל זה יותר עניין של איכות התשתית הציבורית ולא ההכנסה האישית

מה שהזכיר לי את זה אתמול היא העובדה ש GOOGLE השיקו את שירות GOOGLE STREET VIEW בתל אביב, ו"הסתובבתי" בכמה נקודות מוכרות בתל אביב, רק כדי להיזכר שהסביבה העירונית בישראל מזכירה יותר מכל שכונות לא כל כך טובות בטיחואנה

TrigATUSA

New member
בהקשר כאן, למבנים

תל אביב נראית כמו עיר אחרי הפצצה עם כל הבניינים המתקלפים ומתפוררים בלב איזור העסקים
די מפתיע לגבי מדינה עם תלג לנפש כל כך גבוה

בקר12

New member
אותי יותר מדאיגים בניינים מפוארים שאין

מאחוריהם כלום. עדיף כלכלה בריאה עם מבנים ישנים מאשר בניינים מודרנים שהם רק חזית לכיסוי על חובות יתר.

elley

New member
בלי עבר אין עתיד

עם שלא יודע לזכור את עברו, עתידו לוט בערפל. לא משהו שאני המצאתי. אז כן, אנחנו זוכרים את השואה ואת הגבורה ואת הנספים ואת החללים, אבל את גימנסיה הרצליה הורדנו, ובנינים לשימור הם מעטים מאד בישראל. לפני הקמת מדינת ישראל, מה ששמר על עם ישראל היה בסופו של דבר היהדות - כלומר חיבור לעבר התרבותי שלנו. כיום, אחרי הפוסט פוסט פוסט דקונסרקטיביזם, יש מקום לשאול מחדש מהו החיבור שלנו לעבר ולמקום, במיוחד החלק החילוני שבנו. "ישן מפני חדש תוציאו" זה נחמד מאד ומראה על קידמה, אבל גם מעקר את תחושת השייכות לקבוצה, למקום.

אז כן, אני מסכימה שעדיף כלכלה בריאה עם מבנים ישנים מאשר בניינים מודרנים שהם רק חזית לכיסוי על חובות יתר, אבל עדיף *עוד יותר* כלכלה בריאה שמשקיעה לא רק בבטחון אלא גם בחינוך ובהיסטוריה.

שני הסנט שלי.

בקר12

New member
בהחלט! אגב; אמורים לעשות את זה עם

הפרוייקט של גינדי בשרונה (הקריה) ששם אמורים לשמר על הצריפים המצחיקים של הטמפלרים.

forglemmigej

New member
אבל אבל ברוב מדינות אורופה

נותנים תקציב רציני לשימור בנינים עתיקים ואסור בכלל לשנות אותם מה שבארץ לא קיים , אולי כן ,אבל עם מעט מאד תקציב.
בכלל כל ענין הנדלן בארץ פרוץ ושמור רק למקורבים לצמרת אין בכלל שמירה על הנוף או שטחים ריקים, תמיד צריך רק לבנות ולבנות זה מה שעושה את ההבדל.

בקר12

New member
זה ממש לא נכון. את מדברת מידיעה?

יש תוכנית בינוי ערים ובכלל הבירורקרטיה הקשורה לבניה בארץ מטורפת. זה נכון שיש שחיתות אבל זה נכון לכל מקום בעולם כולל גרמניה.
וחוץ מזה בארץ השטח מועט יותר והאוכלוסיה גדלה. זה לא אורופה בה האוכלוסיה (בהכללה) אינה גדלה.
תחשבי שמדינת ישראל הגדילה את האוכלוסיה שלה בערך פי 10 ב 60 שניה. באותו קצב היו בגרמניה היום מיליארד אחד בערך.

forglemmigej

New member
כן אני מדברת מידיעה

כל תב"ע פרוץ ומושחת לגמרי?
בשום מקום בעולם לא משלמים בכניסה לחופים ובארץ כן. יש מקומות שאסור לבנות בהם באירופה ,אבל את מי זה מענין בארץ, תראה את כל קו החוף בתל אביב עם כל המלונות שם שלא לדבר על אילת.
כל ענין הקליטה של אלפי אנשים בעשרים השנים האחרונות לוקה בחסר הביאו סתם אנשים שאין להם שום קשר קלוש ליהדות בשביל לשנות את המצב הדמוגרפי ,לוחצים על אנשים לעבור לגור בשטחים ושמה השטח פלאס הבנין לא עולים כלום בעוד שבארץ זה עולה פי 500 יותר יש פה מדיניות מובנית , מושחתת ומשיחית.

למעלה