תשאלי את יעל
B behind the masc New member 16/4/06 #55 ../images/Emo210.gifזזזזזוווווהרר!!!!!!!1111 מספיק צומי>>>>>>><<<<<<<<<" קיי הדולי לתחרות גילגולים בסוף עשיתי לבד כי אלאור התחמקה ממני ולא ענתה לי |מושפל| בייס=דול קאט. סליחה שעיכבתי;;
../images/Emo210.gifזזזזזוווווהרר!!!!!!!1111 מספיק צומי>>>>>>><<<<<<<<<" קיי הדולי לתחרות גילגולים בסוף עשיתי לבד כי אלאור התחמקה ממני ולא ענתה לי |מושפל| בייס=דול קאט. סליחה שעיכבתי;;
O o0Invisible0o New member 16/4/06 #56 אבל היא סגרה את התחרות.../images/Emo12.gif תסתכלי על ההודעה הראשונה בלוח..
B behind the masc New member 16/4/06 #57 ../images/Emo210.gifאבל היא נתנה לי הערכה כי אלאור לא ענתה לי, ובסוף היא הבריזה לי><
B behind the masc New member 16/4/06 #58 אה נסגרת../images/Emo7.gif חשבתי כאילו לשלב הזה שאסור יותר מתמודדות
B behind the masc New member 16/4/06 #60 ../images/Emo210.gifסאפיר, רוית ומעיין לפה^.^../images/Emo41.gif הנה המועמדות של מלכת היופי, תנו ניקוד לפי הצללה-רעיון-ביצוע לפי הרעיון- יופי כללי- ומקוריות. מעיין- לא הגשת את הדולי יש לך הזדמנות להגיד עכשיו=)
../images/Emo210.gifסאפיר, רוית ומעיין לפה^.^../images/Emo41.gif הנה המועמדות של מלכת היופי, תנו ניקוד לפי הצללה-רעיון-ביצוע לפי הרעיון- יופי כללי- ומקוריות. מעיין- לא הגשת את הדולי יש לך הזדמנות להגיד עכשיו=)
B behind the masc New member 17/4/06 #71 ../images/Emo210.gif../images/Emo12.gif היא לא הגישה ססה גם לך, הזדמנות להגיד=)
S super cat New member 17/4/06 #72 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo2.gifאבל אני כן! נונונו חכו אל תשפטו עדיין הגשתי אותה. אתן לא זוכורת?
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo2.gifאבל אני כן! נונונו חכו אל תשפטו עדיין הגשתי אותה. אתן לא זוכורת?
O o0Invisible0o New member 16/4/06 #62 טוב אממ.. אחרי שהערתי את תשומת לבכן קצת לגבי האתרים של בנות הפורום [ נו. אני עדיין מחכה.><] אני רוצה לדעת מה קורה עם הפינות! מי פותחת איזה פינה ומתי? כי לבנתיים אני לא רואה יותר מדי פינות נפתחות קבוע.. אז, אמ..כן?
טוב אממ.. אחרי שהערתי את תשומת לבכן קצת לגבי האתרים של בנות הפורום [ נו. אני עדיין מחכה.><] אני רוצה לדעת מה קורה עם הפינות! מי פותחת איזה פינה ומתי? כי לבנתיים אני לא רואה יותר מדי פינות נפתחות קבוע.. אז, אמ..כן?
B broken winges New member 18/4/06 #80 כעיקרון אמורה להיפתח שר"ה כל ימי חמישי על ידי,על ידי זוהר ועל ידי מריה.
K Karin917 New member 17/4/06 #73 ../images/Emo41.gifדולי לצביעה../images/Emo41.gif../images/Emo210.gif אני אפתח בסופשבוע. מבטיחה לפצות! ו..זאת הפעם האחרונה.
../images/Emo41.gifדולי לצביעה../images/Emo41.gif../images/Emo210.gif אני אפתח בסופשבוע. מבטיחה לפצות! ו..זאת הפעם האחרונה.
B behind the masc New member 17/4/06 #74 |../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכל שופטות מלכת יופי לפה|* לדולי של סשה יש+5 נקודות כי שחכתי אותה וכולן שפטו ואני מגעילה וביצ וזה לא יפה:; טוב אממ אני שמה פה את הדולי שלה, שלחו לי ציון במסר סורי על התרתור=)
|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכל שופטות מלכת יופי לפה|* לדולי של סשה יש+5 נקודות כי שחכתי אותה וכולן שפטו ואני מגעילה וביצ וזה לא יפה:; טוב אממ אני שמה פה את הדולי שלה, שלחו לי ציון במסר סורי על התרתור=)
B broken winges New member 18/4/06 #78 אממ רק רציתי להגיד ששוטטתי לי באתרי דוליז ויש תוצאות של התחרות בדיספרט אלמאנטס.. ויש כמה בנות שזכו בפרסים אז מזל טוב לכולן :]]]
אממ רק רציתי להגיד ששוטטתי לי באתרי דוליז ויש תוצאות של התחרות בדיספרט אלמאנטס.. ויש כמה בנות שזכו בפרסים אז מזל טוב לכולן :]]]
ה האקונה מטטה New member 18/4/06 #79 בנות!! הגיעו עליי 2 הצבעו למיס פורום! תראו לא יהיה השער הכי טוב והפופי ק הכי טוב וכל זה.. יהיה מקום 1 שני ושלישי אני מבקשת מכל אחתצ לשלוח לי מסר שהנושא=כותרת יהיה הצבעה למיס פורום! ושם שם של יחדה שחושבים שמגיע לה לזכות!
בנות!! הגיעו עליי 2 הצבעו למיס פורום! תראו לא יהיה השער הכי טוב והפופי ק הכי טוב וכל זה.. יהיה מקום 1 שני ושלישי אני מבקשת מכל אחתצ לשלוח לי מסר שהנושא=כותרת יהיה הצבעה למיס פורום! ושם שם של יחדה שחושבים שמגיע לה לזכות!