התחרות שלי נפתחת מחר למישהו יש בעיה עם התאריך?.
Y yaeloolik New member 15/4/06 #25 התחרות שלי נפתחת מחר../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif למישהו יש בעיה עם התאריך? .
M Miss Naama New member 15/4/06 #30 ../images/Emo48.gif כן, יש לי בעיה../images/Emo46.gif או שלא ;; ~פגר~
ה האקונה מטטה New member 15/4/06 #38 מיס פורום דולייז!!!! ממחר אני מבקשת להתחיל לשלוח לי מסרים.. פשוט שם של זאת שאתם חושבים שמגיע לה.. וזהו! ביום שבת יסגר ההצבעה.אז ישלכם עוד היום לשים דוליז.. כי נראה לי שהרבה יותר בנות הכינו!
מיס פורום דולייז!!!! ממחר אני מבקשת להתחיל לשלוח לי מסרים.. פשוט שם של זאת שאתם חושבים שמגיע לה.. וזהו! ביום שבת יסגר ההצבעה.אז ישלכם עוד היום לשים דוליז.. כי נראה לי שהרבה יותר בנות הכינו!
M mirymoo New member 15/4/06 #40 ../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifתכנסו!!!אההה!!! לאתר שלי ושל כמה ידידים שלי..ולפורום ..
ק קלמנטינה מצויה New member 16/4/06 #43 ../images/Emo214.gif אתר חדששש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדוליז!-יאא הוא עוד לא ממש מסויים P: חסר לי דולמייקר, תמונות שלי ציורים וכאלה.. אבל...ביינתים.. תגיבו.. טוב? http://planet.nana.co.il/smily_box
../images/Emo214.gif אתר חדששש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדוליז!-יאא הוא עוד לא ממש מסויים P: חסר לי דולמייקר, תמונות שלי ציורים וכאלה.. אבל...ביינתים.. תגיבו.. טוב? http://planet.nana.co.il/smily_box
G gtfjfvbghcdfhfdyh New member 16/4/06 #44 אתר חמודדדדדדדדדד^^ יש לך דוליז ממש יפות!:] רק לא הבנתי מה שרשמת במקום של הדולמייקר..מה אנחנו אמורות להזמין?
אתר חמודדדדדדדדדד^^ יש לך דוליז ממש יפות!:] רק לא הבנתי מה שרשמת במקום של הדולמייקר..מה אנחנו אמורות להזמין?
M mirymoo New member 16/4/06 #45 ../images/Emo80.gifסושי|ןוואו הוא מממש יפה....../images/Emo13.gif שמרתי כמה בייסים לעצמי..
ק קלמנטינה מצויה New member 16/4/06 #48 ../images/Emo214.gif בקשר לתחרותתת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצומ... תחרות הדולי הלא מושלמת לא התחלתי- התחלתי- סיימתי- לקראת סיום- /
../images/Emo214.gif בקשר לתחרותתת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצומ... תחרות הדולי הלא מושלמת לא התחלתי- התחלתי- סיימתי- לקראת סיום- /
T tamaguchi girl New member 16/4/06 #51 ../images/Emo89.gif../images/Emo128.gif הקישור להודעה הראשית לא פועל אצלי ואין לי מושג מה עושדים למרות שזה נשמע נחמד
../images/Emo89.gif../images/Emo128.gif הקישור להודעה הראשית לא פועל אצלי ואין לי מושג מה עושדים למרות שזה נשמע נחמד