לוח

black lady XP

New member
לא הצלחתי לצור קשר עם אופיר[שושה]

אז כנראה אני אגיש ת'דולי שעשיתי לבד...אבל לא היו עליה תגובות בשדח":ם קודם:[

דולי לצביעה תוגש היום בערב כניראה

*
. ולגבי מי שתהיה בשותפה שלי, אני עוד לא בחרתי, כי אני לא בטוחה לגבי קווי המתאר שאתן עושות(אני לא זוכרת את הדוליז של כל אחת ואחת|חבול:p). אז אני אבקש מכן לעשות קווי מתאר, בהודעה של הדולי לצביעה היום, אני אפרט יותר:].

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo13.gif

טוב הפינה שלךD: יום חמישי כל שבועיים. תבקשי מבנות לשים דוליז שהן רוצות שיופיעו ותשימי כל פעם אחת ^^ בהצלחה:]

אנינאינאיאנאיאנאיאנאיי:]]

אני רוצה:] חח אבל מאי ביקשה קודם אין טעם להודעה..חוחו לא נורא

סבו"ן שנתל"ש../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

בטח שמתן לב שאני לא בדיוק נמצאת פה בפורום.. האמת היא שיש הרבה דברים אחרים שמעסיקים אותי עכשיו פשוט ואין לי ממש זמן אליו.. אז בגלל זה אני מעדיפה להעביר את האחריות על הפינה למישהי אחרת. אין ממש הרבה דברים שצריך לעשות, רק לזכור לפתוח את הפינה.. יש מתנדבות?

ימי ראשון../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

כל שבועיים, היום לא שבוע הבא כן. מתנדבת?

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif מתי השרשור של התחרות

got milk יפתח?? הוא אמור להיפתח היום, לא?

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifזה חשוב-כנסו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בקשר לפינה דל"ת. לפינה אין תגובות, שלא נדבר על משתתפות. אני לא באה בקטע של נעלבת, אבל אם אין משתתפים, אני סתם מתאמצת, כי הפינה הזאת, וכל הפינות הן בשבילכן. לכן, מי שחושבת שהפינה צריכה להישאר שתגיב ותוסיף
[| כן |] מי שחושבת שלא שתוסיף
[| לא |] ומי שיש לה משהו להוסיף/להגיד/לשפר/לתקן/לשנות שתגיב, כי באמת, עם כמה שאני ישקיע זה לא משנה כל עוד לא יהיו משתתפות.

למעלה