לוח

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifתודה תמי :)

אני יודעת שאין זמן, אבל אם אין זמן, אז זה גם סיבה למה לוותר על הפינה, ברור שאם אח"כ יתעורר רצון אצל הבנות להחזיר את הפינה יהיה אפשר, אבל בינתיים אין משתתפות ופשוט חבל. לפחות עוד ארבע בנות אחרת אני לא רואה סיבה לפתוח

miss Panic

New member
../images/Emo28.gif בנות - לכאן

כבר מזמן רציתי לכתוב את ההודעה הזו, אבל לא עשיתי זאת. עכשיו כשראיתי שיש סיבוך עם כל הפינות וזה אני צריכה להזכיר לכן שיש גם את המירוץ. המירוץ אמור להיות פעם בשבועיים. אני בחרתי את יום שבת כי זה היום היחיד שנראה לי שכולן הכי פנויות בו ויש להן זמן להיות על המחשב. עשיתי שלוש פעמים את המרוץ, הפעם הראשונה הייתה ממש נחמדה, הפעם השניה רוב הבנות פרשו באמצע, והפעם השלישית.. אחרי שתי משימות בערך כבר לא היו בנות שימשיכו וסגרתי אותו באמצע. תחשבו מה זה כשאתן משקיעות וחושבות על משימות ועל איך להעביר לכן את הזמן הכי כיף שיש, זו משימה ממש לא פשוטה. אני יודעת שאתן לא חייבות להשתתף אבל אם כבר התחלתן להשתתף, תשתתפו עד הסוף! אני לא רוצה לפתוח את המירוץ, לחשוב על משימות סתם, להודיע לבנות שפינו זמן בשביל שאני אוכל לפתוח את המירוץ בסוף רק שתי בנות יעשו את המשימות. אני לא רוצה לסגור את המרוץ או להעביר אותו למישהי, אז בבקשה בנות, קחו לתשומת לבכן. אם יש לכן איזה שהי הערה\הארה\רעיון\בקשה ליום מיוחד\ בקשה לשעה מסויימת וכל מה שאתן רוצות להגיד בבקשה תגידו לי בשביל שאני אעשה את הפינה הזו הכי כיפית שרק אפשר.

roni727

New member
אף אחת ממכן לא מקום 1?!?!?!

גררררר. שיפוט מכור >< שלכן ממש היו הכי טובות שם >>

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifקישור ^^

http://www.autumnpixels.com/|הסלינק| אהבתי את הדול שזכתה במקום הראשון אבל, מקום שני והמקום השלישי השני, ממש לא היו צריכים להיות שם... הדוליז שלך [תאמי] ושל מרב היו הרבההההההה יותר טובות..

למעלה