מחרחרת ריב שכמותך אנחנו כבר נסגור עניינים על כוס קפה אצלי
G giba70 New member 15/5/07 #36 ../images/Emo46.gifמחרחרת ריב שכמותך אנחנו כבר נסגור עניינים על כוס קפה אצלי
ה החטא והשופטת New member 15/5/07 #37 אם אתה רוצה לסגור עניינים אני מעדיפה אצלי בבית ועם הריח מהתנור שהבטחת לי מזמן-מזמן אחור-אחור.
G giba70 New member 15/5/07 #38 פחחח... התייחסתי לאחי ../images/Emo6.gif אבל בנושא הריחות מהתנור, אולי פשוט תקבעי לי מתי לבוא, ואז כבר לא תהיה לי ברירה?
פחחח... התייחסתי לאחי ../images/Emo6.gif אבל בנושא הריחות מהתנור, אולי פשוט תקבעי לי מתי לבוא, ואז כבר לא תהיה לי ברירה?
S shellyland New member 15/5/07 #40 להשרות את השעועית? אם תביא את אחיך, אני מכונה לתת לו את הקפה שהבטחת. ואולי גם מיץ לבן.
G giba70 New member 15/5/07 #41 את מכונת קפה? אני לא יודע אם אחי יהיה כאן בשבת. אז מה שחסר זה רק להביא את המצרכים והמתכון (בסדר, גם את עצמי). אגב, לכבוד שבועות אפשר להכין מיץ לבּן.
את מכונת קפה? אני לא יודע אם אחי יהיה כאן בשבת. אז מה שחסר זה רק להביא את המצרכים והמתכון (בסדר, גם את עצמי). אגב, לכבוד שבועות אפשר להכין מיץ לבּן.
ה החטא והשופטת New member 15/5/07 #42 ואת רק על עצמה. שנפתח את האירוע לקהל הרחב ונעשה סולחה בינך לבין פורום רדיו הר הצופים? (זה הכי דומה ליונה עם עלה של זית שמצאתי)
ואת רק על עצמה. שנפתח את האירוע לקהל הרחב ונעשה סולחה בינך לבין פורום רדיו הר הצופים? (זה הכי דומה ליונה עם עלה של זית שמצאתי)
G giba70 New member 15/5/07 #45 ואת ה-CD עם התכנית המיתולגית מלפני שנתיים אוכל סופסוף לקבל? גם לי מגיע עותק, אגב...
ה החטא והשופטת New member 16/5/07 #49 הוא על המחשב שלי בבית. רק אם אתקן את המחשב עד אז. בא לך להקפיץ אותי ואת המחשב החולה שלי לדוד רופא במשואה?
הוא על המחשב שלי בבית. רק אם אתקן את המחשב עד אז. בא לך להקפיץ אותי ואת המחשב החולה שלי לדוד רופא במשואה?
ה החטא והשופטת New member 16/5/07 #50 אגב, ג'יבה, לפני כמה שבועות ניסיתי להדליק את החבר'ה פה - ובעיקר את בעז - על שיקו סיינס ונסאו זומבי. לא בטוחה שהצלחתי. אתה מוזמן לנסות במקומי, כי אתה עושה את זה הרבה יותר טוב ממני. עובדה שאיתי הצלחת.
אגב, ג'יבה, לפני כמה שבועות ניסיתי להדליק את החבר'ה פה - ובעיקר את בעז - על שיקו סיינס ונסאו זומבי. לא בטוחה שהצלחתי. אתה מוזמן לנסות במקומי, כי אתה עושה את זה הרבה יותר טוב ממני. עובדה שאיתי הצלחת.