זה באמת חבל...
א. אני מודה לשלי על פרסום לוח ההופעות במקומות אחרים ברשת, אבל... לוחות הופעות אפשר למצוא בעיתונים ובעיקר באינספור אתרי אינטרנט- יש לוח הופעות של ערוץ מוזיקה 24 שבדרך כלל מעודכן היטב, יש את "הבמה", לארועים קצת אחרים בירושלים יש את "מסיבות בטחוניות", וברוב הפורומים יש מישהו שעושה את עבודה ומפרסם לוחות הופעות. ברוב המקומות מצוין רק מי מופיע, ולרוב יש גם כמה מילות יחצנות. נראה לי שכאן מותר לחרוג קצת מהקונבנציה הזאת. אני לא חושב על אנשים מחוץ לקהילה שקוראת כאן כשאני כותב את הלוח הזה, ואני גם לא רואה סיבה מיוחדת לעשות את זה. אם תגידו לי שזה נורא מעצבן אתכם, אני אפרסם כאן לוח לקוני עם שמות המופיעים בלבד. רוב האנשים שקוראים פה מכירים אותי, ויודעים מה אני אוהב לשמוע ולראות באופן אישי. אני די בטוח שזה שכתבתי ליד יוצרת מוערכת (לא באשמתי) כמו דין דין אביב ולהקות הו-כה-פופולאריות כמו בית הבובות, הדורבנים ושוטי הנבואה בעעע, לא ימנע מהמונים לנהור להופעות שלהם ולהנות. אנחנו מתווכחים פה כל הזמן ואם עמרי, דודו ותמר יגידו שדה-גירלז זה חרא, זה לא פוגע בי מן הסתם לא ימנע ממני ללכת להופעה שלהם. ב. אני לא זוכר שכתבתי בעעע או ירדתי על יוצרים עצמאיים ופחות מוכרים כאן. כך שאני לא יורה לעצמי ולאף אחד ברגל כאן. אני לא מתאמץ לפגוע כאן ביוצרים מתחילים וממש לא עושה את זה. למעשה, בתחום הזה, רף הציניות שלי הוא הרבה יותר נמוך מזה של רוב הקוראים והכותבים כאן. אני כן "יורד" על אמנים קצת יותר שבעי פלייליסט, מתוך אמונה אישית שאם בן אדם אחד יוותר על הופעה של מירי מסיקה וילך לראות את נעם רותם במקום (נניח), העולם הזה יהיה יפה יותר והתרבות בארץ תהיה טיפה פחות חד-מימדית. אז אני מתנצל אם פגעתי בקהל של מירי, דין דין, בית הבובות, השוטים והדורבנים. אני בטוח שחוסר האיכפתיות שלנו אחד מהשני הוא הדדי, ובכל זאת אני מתנצל... אם יש כאן דרישה לעשות לוח "נורמאלי" ואובייקטיבי, לא אכפת לי נורא, זה באמת ידרוש ממני פחות השקעה.