לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

הבה נפסיק לריב על האייטיז, ונתחבר לאחד משבועות ההופעות המעולים של הזמן האחרון. קחו נשימה ארוכה: ~שישי~ * יונתן גוטפלד יופיע ב-13:00 בסינדרום. * באותה שעה באוגנדה, יחל תקלוט של סבסטיאן מייזנר, אני לא ממש יכול להוסיף על זה, אבל נכתב שהוא אחד מאנשי האלקטרוניקה המשפיעים של ימינו... * אסף אמדורסקי וקרני פוסטל, הפעם באמת במעבדה. * בום פם יופיעו בצוללת הצהובה. לא ראיתי אותם לייב אבל אני בטוח שזו הופעה מעולה. ~שבת~ * הידד! לבנון ומונוטוניקס (היו אצלנו שניהם!) במופע השקה כפול לאלבומים החדשים שלהם בחאן. הידד שוב! * ארקדי דוכין טריו בצוללת הצהובה. * מירי מציקה בתיאטרון ירושלים. * עדינה פלדמן ולהקתה (?) במוזיאון ארצות המקרא. ~ראשון~ * לפי עכבר כל-העיר, בסירה יש ערב של דודו המנחם. לפי "מסיבות בטחוניות" לעומת זאת, יתקלטו גם בועז עילם (עיר מקלט), עמרי גרינברג (מוזיאחלה) וחונקי הכמרים. * ברוזה יופיעו רוקי בי ובלונדי. ~שני~ * רבים מכם כאן היו בהופעה של פון-פייבלס לפני כמה שבועות. ההרכב שחימם אותם- "התזמורת הטרופית", יופיע באוגנדה היום. * ליידי די, להקה שהיא מאד קים דיל, תארח את הדרה לוין-ארדי (הייתה אצלנו!) שהיא מאד לא קים דיל, בסינדרום. ~שלישי~ * היום ערב יום הסטודנט (ויום ירושלים). יופיעו בגן העצמאות: רגאייסטן (היו אצלנו אני חושב!), תומר שרון, ג'ירפות (היו אצלנו והידד!), הדורבנים (בעע), שוטי הנבואה (בעעע) ולבסוף- שלום חנוך מארח את אביב גפן (אין לי כח אליהם). * אנה מפאקוטק תתקלט בסירה. ~רביעי~ * היום יום הסטודנט (ויום ירושלים). יופיעו בין השאר בקמפוס גבעת-רם: דין דין אביב (בעע), בית הבובות (בעעע), דפנה והעוגיות (הסתמיות), מוניקה סקס (צפו לאינספור תיכוניסטים בקמפוס), גבע אלון (היה אצלנו!), תומר יוסף (הידד) ומופע משותף של עמיר לב עם ג'ורג' וסאלם (מומלץ בחום). * ניקו-טין תופיע ברוזה! הידד! * גלעד חצב (היה אצלנו!) בארטל. * Yood יופיעו במעבדה. ~חמישי~ * נעם רותם יופיע בסינדרום. אין לי מילים לתאר עד כמה ההופעה הזו מדהימה לדעתי. רק אל תבואו במטרה להנות, אתם תצאו מייבבים. * באוזן השלישית יהיה ערב מחווה לדי ג'יי שאדו, שלא מזמן הוציא אלבום חדש והעולם שתק. אני סומך על דייבקום והר-ערנב שישלימו את המלאכה וידווחו על עוד ארועים מעניינים. סופ"ש קריר ונעים, שבוע מעניין שיהיה אח"כ, כל אחד שיחגוג 40 שנה לאיחוד/כיבוש העיר בדרכו. האם השבוע יחזרו הלימודים? אל תגידו שלא ידעתם- השבוע יש הופעות מצוינות לראות כל יום. מילה לסיום: שמעתי שביום ראשון תהיה התוכנית האחרונה של אליקום (סקסופון חי) וזה יחגג בתוכנית בת שעתיים. אז לאליקום נאמר תודה ובהצלחה! ונקבל בברכה את ארז מחליפו! (אפילו ששני המנוולים לא קוראים פה בפורום). ביי,

davecom

New member
משחק באש...

להעלות ככה את נושא קים דיל עוד פעם... כולנו יודעים מה קרה בפעם האחרונה שזה קרה. אין לי מה להוסיף. באמת אחלה שבוע. אז עכבר כל-העיר אתה אומר? המממ...

שאני אבין, יש לך בעיה עם קים דיל?

לי אישית יש בעיה עם ליידי די, ובעיקר עם יעל כהן שמבזבזת את עצמה שם, אבל זה כבר נושא לדיון אחר.

Trixerin

New member
הידד!

גם לי יש בעיה עם ליידי די [מאוד לא קים דיל~!!, יאלללה, מכות]

fugitive

New member
מה זה היה הדבר הזה?

אני מתכוון להופעה של מונוטוניקס בחאן אתמול... אני חושב שלקיתי בהלם תרבות מהסוג הקשה. לקראת סוף ההופעה, כשהעפתי שבב של עוד מקל תיפוף מהחולצה, וכל הקהל פחות או יותר תופף על שתי מערכות התופים שפוזרו בקהל, הגעתי למסקנה שדי נהנתי. היה אדיר. האלבומים החדשים של לבנון ומונוטוניקס בידי, אם תרצו נעביר אותם למחשב לטובת הכלל.

eranrabl

New member
לא סתם תזמורת טרופית

אלא "התזמורת הטרופית של איליאן פאנסנוי". יש להם מייספייס, כמובן. ועדינה פלדמן היא זמרת מהר-אדר. בכלל בכלל לא קים דיל. אפילו לא קנדידה דויל.

davecom

New member
הר אדר מתחילה להיות חממה ליוצרים

ממש כמו סיאטל. אני מכיר כמה משם (הר אדר, כלומר).

G4rfi3ld

New member
אם יש "סצינה" במקום מלוקק ודוחה כמו

הר-אדר, ואם הסצינה הזו עוד תזיז למישהו חוץ מלהורים העשירים של הילדים המפונקים שעושים שם מוזיקה...אז אבדנו.

davecom

New member
אתה לא מבין

האנשים שאני מכיר משם הם בדיוק אלה ששונאים את המקום הזה. למרות שהאמת שמביקורים שלי שם אהבתי את הנוף וכו'. בלי להכליל אני מניח שזה יכול להיות די מתסכל לגור שם, משהו כמו פרברי הבורגנות באמריקה. אבל בלי להכליל.

biglog79

New member
תודה בעז.

אני מניח שהפסגה מבחינתך זה יום חמישי.... ביום הסטודנט, תומר יוסף, אם יעשה את ה thing שלו עם בלקן ביט-בוקס, צריך להיות בלתי נשכח. מומלץ!

davecom

New member
תומר יוסף הוא היקיר החדש של הרדיו?

זה משהו חדש? לא עקבתי אחריו פחות או יותר מאז שהוא התחיל לפתוח את הפה וגם לתופף.

magicalwomen

New member
גם אני, נראה לי הזוי. לא סובלת את השיר שלו

רק חסר לי שיכנסו בי עכשיו מעריצים/ות של תומר יוסף באשר הם/הן...

הוא היה מאוד מעצבן בערב יום הסטודנט

משום מה מישהו נתן לו לדבר בין ההופעות, וזה היה ממש מביך. אני בעד שבשנה הבאה גלעד כהנא ינחה.

biglog79

New member
חברים, לא להתבלבל

המעצבן בערב יום הסטודנט זה תומר שרון, לא תומר יוסף והוא היה לא מעצבן, הוא היה פאתטי

למעלה