לוח הופעות

biglog79

New member
אשת הקסם, תומר יוסף זה לא רק

"אל תטוסי רחוק מדי" הוא מתופף כבר שנים, הוא עובד עם הרכב שנקרא בלקן ביט בוקס שמצליח בכל העולם ומרים מסיבות מוטרפות במקצב בלקני... אני הייתי בשתי הופעות שלו, באחת מהן אירח את ויקטוריה חנה הגאונית בקיצור יש בו קצת יותר ממה שאתם חושבים, מכאן ועד ליקיר הרדיו הדרך ארוכה... עופר

fugitive

New member
זה באמת חבל...

א. אני מודה לשלי על פרסום לוח ההופעות במקומות אחרים ברשת, אבל... לוחות הופעות אפשר למצוא בעיתונים ובעיקר באינספור אתרי אינטרנט- יש לוח הופעות של ערוץ מוזיקה 24 שבדרך כלל מעודכן היטב, יש את "הבמה", לארועים קצת אחרים בירושלים יש את "מסיבות בטחוניות", וברוב הפורומים יש מישהו שעושה את עבודה ומפרסם לוחות הופעות. ברוב המקומות מצוין רק מי מופיע, ולרוב יש גם כמה מילות יחצנות. נראה לי שכאן מותר לחרוג קצת מהקונבנציה הזאת. אני לא חושב על אנשים מחוץ לקהילה שקוראת כאן כשאני כותב את הלוח הזה, ואני גם לא רואה סיבה מיוחדת לעשות את זה. אם תגידו לי שזה נורא מעצבן אתכם, אני אפרסם כאן לוח לקוני עם שמות המופיעים בלבד. רוב האנשים שקוראים פה מכירים אותי, ויודעים מה אני אוהב לשמוע ולראות באופן אישי. אני די בטוח שזה שכתבתי ליד יוצרת מוערכת (לא באשמתי) כמו דין דין אביב ולהקות הו-כה-פופולאריות כמו בית הבובות, הדורבנים ושוטי הנבואה בעעע, לא ימנע מהמונים לנהור להופעות שלהם ולהנות. אנחנו מתווכחים פה כל הזמן ואם עמרי, דודו ותמר יגידו שדה-גירלז זה חרא, זה לא פוגע בי מן הסתם לא ימנע ממני ללכת להופעה שלהם. ב. אני לא זוכר שכתבתי בעעע או ירדתי על יוצרים עצמאיים ופחות מוכרים כאן. כך שאני לא יורה לעצמי ולאף אחד ברגל כאן. אני לא מתאמץ לפגוע כאן ביוצרים מתחילים וממש לא עושה את זה. למעשה, בתחום הזה, רף הציניות שלי הוא הרבה יותר נמוך מזה של רוב הקוראים והכותבים כאן. אני כן "יורד" על אמנים קצת יותר שבעי פלייליסט, מתוך אמונה אישית שאם בן אדם אחד יוותר על הופעה של מירי מסיקה וילך לראות את נעם רותם במקום (נניח), העולם הזה יהיה יפה יותר והתרבות בארץ תהיה טיפה פחות חד-מימדית. אז אני מתנצל אם פגעתי בקהל של מירי, דין דין, בית הבובות, השוטים והדורבנים. אני בטוח שחוסר האיכפתיות שלנו אחד מהשני הוא הדדי, ובכל זאת אני מתנצל... אם יש כאן דרישה לעשות לוח "נורמאלי" ואובייקטיבי, לא אכפת לי נורא, זה באמת ידרוש ממני פחות השקעה.

davecom

New member
לא בעז, תשאר אתה!

כתבתי תגובה שם על זה. אנחנו לא פורום "מטעם" וחשוב שאנשים יכולים להביע כאן את דעתם. כל ה"צריך" הזה משגע אותי, כמו שגם כתבתי שם. אולי אני לא אובייקטיבי כי אנחנו חושבים דומה, ואני גם חושב ש"מירי מציקה". אז אני מודה - דווקא בגלל זה אני לא רואה סיבה לעשות את זה אחרת. בגלל זה כל אחד יכול לכתוב כאן תגובה, טוב שלפחות נקודת ההתחלה (כלומר ההודעה הראשונית) היא מכיוון ביקורתי ואיכותי יותר מאשר נקודת התחלה שנטועה בשמרנות ובקיבעון.

G4rfi3ld

New member
ש-giba70

ושאר טרחני האינטרנט יפסיקו לחפש אחר סיבות לרטון. כל מי שמשתמש בביטוי "רוצה לומר:" הוא מבחינתי פסול.

G4rfi3ld

New member
אוי, איזה קטע

בדיוק גיאחה הגיב לאיזו ביקורת בשרת וכתב "רוצה לומר"...

giba70

New member
הנה טרחתי להיכנס לכאן

בעעע יש לך שיטת פסילה מאוד מעניינת, יש לציין (או שגם מי שמשתמש ב"יש לציין" פסול בעיניך?) אח של בול עץ

magicalwomen

New member
אני בעד הדרה למרות שהיא לא קים דיל

ואין לי בעיה עם זה. כל אחד וטעמו (או חוסר טעמו)

biglog79

New member
בעז אל תיקח ללב

יש לך זכות מלאה לכתוב בעעע על מי שבא לך לדעתי חלק מהאמנים האלה דווקא מוכשרים אבל כל אדם ודעתו שלו. ומיותר לציין שלוח ההופעות זה אחלה שירות לקהילת הרדיו. שמחתי לפגוש אותך אתמול אח של ג'יבה

למעלה