לוזון ליג-מח' 25

itzikon5352106

New member
לוזון ליג-מח' 25

אנחנו נמצאים 2 מחזורים לסיום העונה הסדירה.המאבק בתחתית פתוח,המאבק על הפלייאוף העליון פתוח וגם המאבק על האליפות פתוח.

5 משחקים בשבת,אחד בראשון וכולם בשרשור הזה.

ביום שני מכבי ת''א תארח את בית''ר י-ם למשחק המרכזי של המחזור וזה יזכה לשרשור באופן נפרד ביום ראשון.

itzikon5352106

New member
שיר המחזור

ביום ראשון הקרוב,9 למרץ,היה אמור לחגוג השחקן והזמר אריק לביא ז''ל יום הולדת 77.לביא הלך לעולמו ב-29 ביוני 2004.

אחד השירים הכי יפים שלו הוא השיר 'זה קורה' שכתב והלחין שמוליק קראוס ז''ל.

זהו שיר המחזור להפעם,האזנה נעימה

אריק לביא-זה קורה:
https://www.youtube.com/watch?v=bSF90A2qBdU

בתמונה מ
אריק לביא ז''ל

רז 1978

New member
אריק לביא היה זמר גדול

היה לו אף שיר נפלא שקראו לו הסלע האדום שנאסר להשמעה ברדיו לתקופה מסוימת בגלל החשש שזה יעודד ישראלים לנסוע לירדן לנסוע לסלע האדום (בימים שהסכם שלום עם ירדן היה בגדר חלום רחוק)

itzikon5352106

New member
מ.ס אשדוד-הפועל ת''א

בקיץ האחרון הגיע ניר קלינגר לאשדוד אחרי שנכשל בהפועל ב''ש ובהפועל חיפה.הוא דיבר על זה שהוא רוצה להישאר במועדון שנים רבות ולהצליח,אבל מה לעשות שלאשדוד יש בעלים בדמותו של ג'קי בן זקן שזה לא סוד שהוא בעד שיתוף שחקנים צעירים יותר מכל דבר אחר והשבוע פורסמו ידיעות על נתק בין קלינגר לבן זקן.הבעלים התראיין לאתר ערוץ הספורט ואמר:
"אני כבר 4 שנים מדבר על שילוב צעירים. תמיד ביני לבין המאמן יהיה מאבק על שילוב צעירים כי אף פעם לא אסתפק במה שייראה אפילו יותר מדי. אם יהיו 10 צעירים בהרכב, אני ארצה 11. בין זה לפלייאוף עליון, אני מעדיף שילוב צעירים. האם זה יכול לגרום לו לעזוב לפני תום החוזה? בינתיים, לקלינגר יש שנתיים מובטחות. את העונה הזו הוא יסיים ואת העונה הבאה הוא יתחיל. זהו, מבחינתי".

קלינגר הגיב: "גם אם יש במהלך עונה החלפת דעות או אמירות כאלה ואחרות, זה לגיטימי וזה חייב להיות. זה מפרה ולא צריך לעניין אף אחד, בינינו אנחנו מסתדרים טוב. כשיש שני אנשים שיש להם מה להגיד, זה לא תמיד נשמע כמו מוסיקה של מוצרט ולפעמים עושה גלים שלא צריכים להיות. אני מאמין שאמשיך פה ואני מדבר עם ג'קי. נמשיך להתנהל כרגיל. מערכת היחסים שלי ושל ג'קי בכלל לא צריכה לעניין אף אחד. כמו שעד עכשיו שום דבר לא צף, כי לא היה מה, כך זה יימשך".

אשדוד נראית רע,ב-3 המשחקים האחרונים היא השיגה תיקו ו-2 הפסדים והקבוצה לא מתפקדת.היא במקום ה-9 עם 30 נק',בית''ר י-ם מקדימה אותה בזכות יחס שערים והיא עוד יכולה לסיים איכשהו במקום שמוליך לפלייאוף העליון אבל זהו תסריט כמעט דמיוני.

הפועל ת''א בצרות צרורות לא רק על הדשא אלא גם בהנהלה.אף אחד לא יודע מה יהיה בעונה הבאה,רן בן שמעון קיבל כמעט את כל מה שהוא רוצה אבל הקבוצה חלשה ביותר,מאכזבת ובן שמעון ככל הנראה יילך הביתה בסיום העונה.ב-4 המשחקים האחרונים היא השיגה 2 תיקו והפסידה פעמיים,בעכו ולמכבי חיפה והיא נראתה רע מאוד.היא במקום ה-5 עם 36 נק' והיא צריכה רק נקודה כדי להבטיח באופן סופי את מקומה בפלייאוף העליון.בגביע היא סיימה את דרכה ובקבוצה מקווים לסיים במקום ה-3 ולהגיע לאירופה.

ההימור שלי: 0-1 לאשדוד

רז 1978

New member
שתי הקבוצות נראות רע מאד

ולהפועל תל אביב יש מזל גדול שנותרו עוד 2 מחזורים בלבד לסיום העונה הסדירה ולא איזה 5 מחזורים

כי אחרת היא הייתה לדעתי הולכת בוודאות לפליאוף התחתון

אני משער שהמשחק הזה ייגמר בסוף 0-0 שיעלה את הפועל תל אביב לפליאוף העליון

itzikon5352106

New member
9 שערים באשדוד וניצחון 4-5 להפועל ת''א

9 שערים אנחנו בקושי רואים בשבת אחת של כדורגל ישראלי,במשחק אחד קיבלנו כמות נכבדת

afc2

New member
הולך להיות מעניין עם ההגנה הפטתית הזאת

בפלייאוף העליון

רז 1978

New member
תווצאה מטורפת!!

לא זוכר מתי בפעם האחרונה משחק כדורגל בליגת העל נגמר בתוצאה כזאת 4-5

אגב אילו אשדוד הייתה מצליחה להבקיע שער נוסף ולסיים ב 5-5 ה יא הייתה קובעת תקדים

אני כמעט בטוח שמעולם לא היה תיקו 5-5 בליגת העל

droriko

New member
בעיקר הגנות גרועות

דמארי יצליח לעשות את הדריבל שהוא עשה היום אולי רק על ההגנה של אנדורה.

itzikon5352106

New member
מכבי פ''ת-עירוני רמה''ש

משחק תחתית לוהט באצטדיון 'המושבה'.פ''ת במקום ה-12 עם 19 נק',רמה''ש במקום ה-13 עם 19 נק' כשלפ''ת יחס שערים 18- ולרמה''ש 30-

פ''ת מגיעה למשחק אחרי הפסד ביתי 1-3 להפועל ב''ש במשחק שבו היא שוב באה בטענות לשופט.בפ''ת לא מודים בעובדה שיש להם קבוצה חלשה שבקיץ בנתה קבוצה לפלייאוף עליון אבל בסופו של דבר התרסקה והיא נלחמת כנגד הירידה.

רמה''ש הגיעה במח' שעבר למשחק חוץ בבלומפילד נגד בני יהודה,קרב תחתית חשוב.אף אחד לא נתן לה צ'אנס נגד בני יהודה וכולם הימרו על הפסד של הקבוצה,הפסד שישי ברציפות.בדקה ה-90 מאמן רמה''ש חיים שאבו החליט להכניס את יוסף אבו לאבן שהגיע בהשאלה מהפועל ב''ש.התוצאה הייתה 0-0 ושאבו כנראה האמין בליבו שאולי החלוץ הצעיר,אחיין של רמי אבו לאבן ששיחק בעבר בהפועל כפ''ס והפועל ב''ש והיה אחד מבועטי הבעיטות החופשיות הטובים בארץ ייתן לו ניצחון.

חמש דקות בתוך תוספת הזמן דלה איינוגבה שמט כדור פשוט ואבו לאבן היה שם כדי להבקיע את שער הניצחון היקר שהעלה את רמה''ש מהמקום האחרון למקום הלפני אחרון והוריד את בני יהודה בחזרה למקום האחרון.חילוף מנצח של שאבו שהורחק במחצית ע''י השופט וניהל את המשך המשחק מהיציע.השבוע הוא נענש בהרחקה ממשחק אחד ואת המשחק הכל כך חשוב בשבת הוא ירצה מהיציע.

כמעט כולנו הורדנו את רמה'ש לליגה הלאומית אבל בכל פעם הקבוצה הזו קמה לתחייה מחדש והיא תילחם על ההישארות עד הסוף ועד שזה לא נגמר זה לא נגמר.

ההימור שלי: 1-2 לרמה''ש

רז 1978

New member
שתי הקבוצות יגיעו עצבניות ולחוצות למשחק הזה

וזה ייראה על המשחק

0-0 זה מה שנראה במשחק הזה

למעלה