לוזון ליג-מח' 25

רז 1978

New member
הפוך גוטה הפוך


 

itzikon5352106

New member
הפועל ב''ש-הפועל חיפה

ב''ש השנייה בטבלה עם 56 נק',4 נק' פחות ממכבי ת''א המוליכה.כמובן שלא מדברים על אליפות,אבל ניצחון ביתי על הפועל חיפה והפער ממכבי ת''א מצטמק לנקודה אחת עד ליום שני אז מכבי ת''א תארח את בית''ר י-ם המשתפרת בנתניה ובית''ר בהחלט יכולה לעצור את מכבי ת''א די מגמגמת לאחרונה.

חיפה שביעית בטבלה עם 31 נק',כשסכנין במקום ה-6 עם 34 נק'.חיפה עדיין יכולה להגיע לפלייאוף העליון.היא רק צריכה לנצח בב''ש דבר שרק ק''ש עשתה העונה ולקוות שסכנין תמעד נגד רעננה.

ההימור שלי: 1-4 לב''ש
 

itzikon5352106

New member
מכבי חיפה-בני יהודה

חיפה במקום הרביעי עם 40 נק' חולמת לסיים במקום ה-3 ולהגיע איתו לאירופה.

זה לא סוד שיעקב שחר כבר חושב על העונה הבאה ובקיץ הקבוצה תשחרר מספר רב של שחקנים מאכזבים.אריק בנאדו שמונה לעוזרו של אלי גוטמן בנבחרת ככל הנראה לא יאמן את הקבוצה בעונה הבאה והמועמד מס' 1 להחליפו הוא רוני לוי.

מול חיפה תתמודד בני יהודה האחרונה בטבלה עם 18 נק' שמגיעה אחרי הפסד דרמטי בתוספת הזמן 0-1 לרמה''ש בבית והיא שוב מאבדת נקודות בדקות הסיום.בני יהודה קבוצה שבשנים האחרונות בילתה בפלייאוף העליון ונלחמה על כרטיס לאירופה,העונה היא נלחמת על כרטיס שיבטיח לה עונה נוספת בליגת העל.

ההימור שלי: 2-2
 

droriko

New member
זה יהיה הזוי

הקבוצה הכי לוזרית,שמתעקש לא לנצח קבוצות שמשחקות פחות טוב ממנה תשחרר את הפקק דווקא נגד חיפה?
 

רז 1978

New member
אני יודע שזה נשמע הזוי

אבל זה מה שאני חושב שיהיה

יש הפתעות בחיים
 

afc2

New member
איציק תמיד מהמר על ב"י

הקבוצה שאננה מאוד בשבועיים האחרונים. שני משחקים חלשים להחריד מול עכו ורמה"ש. למזלם, עכו היו נאיבים מאוד ולא ניצלו את היתרון שלהם, ובכלום ושום דבר שהיה מול רמה"ש בני יהודה נענשה ובצדק.

מכבי חייבת להתחיל לתת לילדים את הצ'אנס. נמאס כבר מכל שכירי החרב.
 

itzikon5352106

New member
יש לי סימפטיה לקבוצה הזו

ולא מהיום.אני באמת רוצה שהם יישארו בליגה ולדעתי הם יעשו את זה למרות כל הבעיות שיש בקבוצה שהיא מאבדת נקודות בדקות הסיום
 
למעלה