לוזון ליג-מח' 25

itzikon5352106

New member
הנה עכשיו שובל גוזלן מצמק בדקה ה-70

אני הימרתי על 2-2 לפני המשחק,יש לי הרגשה שאני הימרתי נכון

GentlePunter

New member
עצוב כמה שזה צפוי

רגע, בעצם זה אבוקסיס - לא עצוב בכלל

שאפו בכל אופן

אני שמתי X2 בווינר עם משקל של 1.20 ל-2 ו-2.65 ל-X. נכנסתי בדקה ה-80 לאיזה סטרים של פלאש וחיכיתי לכסף שייפול מהעצים, לא היה חשש לרגע...

itzikon5352106

New member
צריך להרחיק אותו עד סוף העונה!!!!

זה החזיר אותי אחורה לאלון חלפון שריסק את אלון ברומר בקרית אליעזר.

בושה של שחקן,פשוט בושה וגועל נפש!!!!!!

droriko

New member
נכון גם אותי

אין ספק שהוא צריך להיות מורחק עד סוף העונה
אגב ברור לכם שאם ההתאחדות תרחיק את ראיוס היא לא ממש תעניש את חיפה כן?

droriko

New member
ובן יצחק האידיוט עוד הרחיק את גדי

וזאת למרות שהשחקנים של מכבי עצרו אותו והוא לא פגע בחלפון בסופו של דבר.

itzikon5352106

New member
בן יצחק היה שופט שחצן ויהיר

במקום להרגיע את המשחק הוא שלף אדומים בלי הצדקה.גדי ברומר רואה את אחיו מתפתל ברור שהוא יגיב קשה כל בן אדם היה נוהג ככה בן יצחק לא התחשב בזה כל כך.במקום להרגיע את האווירה הוא שלף אדומים ועוד יותר חימם את המשחק.

אף פעם לא אהבתי אותו בתור שופט,תמיד חיפש להיות הכוכב של המשחק

afc2

New member
בול פגיעה!

אני בטוח שגם אתה לא מאמין לשיאי הלוזריות של בני יהודה.

אני לא אתפלא אם מחזור אחרון הם יובילו על רעננה 0-3 בדקה 80, בית"ר תוביל על פ"ת 0-3 ובסוף בשתי המשחקים יצא 3-3 והם ירדו ליגה.

droriko

New member
אי אפשר להסביר את זה

בני יהודה לא שיחקו רע בכלל. ההגנה שלהם היתה טובה מאד,חיפה לא הצליחו ליצר אפילו מצב אחד טוב(אני לא מדבר על כדורים נייחים שמשניהם הם חטפו גול) הם גם עשו מתפרצות יפות והגיעו אפילו ליותר מצבים מחיפה. לא יודע איך להסביר את זה. אבוקסיס בטח לא אשם בזה. זה פשוט נאחס,אין דרך אחרת לנתח את זה.

afc2

New member
לא נחאס ולא בטיח

קבוצה שסופגת כל כך הרבה מדקה 95 והלאה היא פשוט קבוצה חלשה. גם אם מקצועית היא לדעת כמה פרשני חצר קבוצה מעולה שהייתה צריכה להיות בפלייאוף העליון, הרי שיש לבחון את הדברים לפי מספרים ולא לפי בלבולי מוח.

בדקה 95, במצב של יתרון ופלוס שחקן, קבוצה חכמה הייתה משחקת קרוב אחד לשני, מניעה את הכדור משחקן לשחקן בשקט ובסבלנות.

בני יהודה מזמינה כל פעם את השערים הללו.

droriko

New member
איפה אמרתי שהיא צריכה להיות בפלייאוף העליון?

ברור שקבוצה שמשחקת בונקר נגד מכבי חיפה,שהיא אפילו לא קבוצת צמרת,לא ראוייה להיות בפלייאוף העליון. אבל היא בהחלט שיחקה נגד חיפה איך נאמר.....יעיל וכל הכבוד לה על זה.

אבל בהחלט יכול להיות שהשחקנים כמו שאתה אומר קורסים מבחינה מנטלית,אבל גם למזל הרע יש פה חלק. הרי בני יהודה היא לא הקבוצה הראשונה בעולם עם בעיות מנטליות,ועדיין אני לא זוכר קבוצה שבעונה אחת הצליחה 3 פעמים להוביל 0:2 וחטפה שיויון בדקות הסיום. זה לדעתי תופעה שלמדע אין כרגע דרך להסביר אותה.

רז 1978

New member
עד מתי בני יהודה תהייה לוזרית?

עד מתי?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

למעלה