לוווווול

pokegirl

New member
לוווווול

אנימה4 לא טרולים.

Keitarou

New member
כל הכבוד~! D=

בהחלט הייתם קאסט מעולה! ^^ יש למישו רשימת זוכים מלאה אולי?

CibiHeart92

New member
לא לגמרי שמעתי הכל...

חביב השופטים היה אלון עם הקלאוד, נדמה לי, חביב הקהל היה השמנטפ (דהה) הכי דומה לדמות היה הדבר הזה של החרקים מבלק קאט של רוני האביזרים היה סורה אחד והצמד היה וולפס ריין (המעיל של גיא תעשה לי ילד!!) אה וגם אחד הקאסטים של שוגו קארה זכה במשהו אבל אני לא בטוחה במה ^^;

Serf SaN

New member
קאסט שוגו קארה קיבל מקום 2 בקאסט הכי טוב,

ואני חושב..אבל אני לא בטוח, גם הקאסט של מאי קיבל מקום כלשהו, לא? אני בטוח ששמעתי את השם על הבמה והן עלו..ס,ס אולי מקום שלישי בקאסטים. D:

gogatsu

New member
נופ /=

וזו האכזה הכי גדולה >> אל תיתן לי להתחיל עם ביקורות על קאסטים אחרים, אני רק אגיד שהגיע לנו... ושהשופטים נתנו לנו 5 מתוך 5 בכל קטגוריה. אז משהו שם לא היה בסדר.

pokegirl

New member
את מוזמנת לבקר את הקאסט שלנו.

את טוענת שהתחרות היתה מכורה? XD

gogatsu

New member
כוונתי היא דווקא

לזה שביטלו קטגוריות ושינו קטגוריות. מה קרה ל"הכי טובים מתוך משחק" ו"הכי טובים מתוך אנימה"? למה זה שולב ביחד? זה מבאס כי אם באמת היתה חלוקה, אולי היינו מקבלות מקום שני ב"הכי טוב ממשחק" >>

pokegirl

New member
באמת חבל ששונו קטגוריות...

והיה בלאגן רציני עם זה. כששאלתי, אפילו לא היה ברור מה שובי הפרס שאמורים לקבל (חוץ מהתעודה XD)

akane

New member
אם תשימי לב ש

אם תשימי לב שהמקום ראשון בקאסט הוא מתוך משחק ומקום שני מתוך אנימה. הוחלט עדיין לקרוא לזה מקום ראשון ושני ברגע האחרון והשופטים החליטו מי מהם היה יותר טוב. ובכל קטגוריה יש רק מקום אחד כרגע, אז לא הייתם מקבלות מקום שני מתוך משחק כי הוא לא קיים :X שמנו לב שאנשים באמת סוף סוף מעדיפים את היוקרה של התואר מאשר את הפרסים, וכמות התארים יהיו ע"פ כמות המשתתפים (שהיתה השנה יותר ממשולשת מכמות האנשים בכנס פורים הקודם של אנימה-קון). כל שנה יש יותר קוספליירים פשוט.

gogatsu

New member
שמתי לב

בגלל זה אמרתי ששילבו קטגוריות. כי מספיק שהיו עושים את האנימה ומשחק בנפרד וזה היה קצת פחות מתסכל. מילא, הייתי מרגישה שלא זכיתי, אבל לפחות לא זכיתי בקטגוריה שלי, ולא בשילוב של כל הקאסטים. כי באמת, איך אפשר להשוות בין קאסט של 3 אנשים לבין קאסט של 12? ודווקא אני חושבת שהמבחר בתארים דווקא נהדר! ככה יש יותר הזדמנויות לזכות ואלה שבאמת שווים את זה מקבלים יותר סיכוי לזכות בתואר.

gogatsu

New member
ובדיליי רציני

אני יודעת שה-12 אנשים היו באותה קטגוריה כמוני. מה שאגב, מעלה את השאלה למה להפריד זוגות בטענה שאי אפשר להשוות זוג מול 12 איש, ולעומת זאת 3 אנשים כן אפשר?

pokegirl

New member
האמת חשבתי על זה בלילה

צריך איזושהי הפרדה של מעטים ושל רבים, כי גם 3 זה מעטים כמו צמד. אבל אז איפה הקו? 5 זה רבים ו4 זה מעטים? מצער אותי לחשוב שיש אנשים שחושבים שניצחנו רק בגלל ייתרון מספרי כלשהו :|

gogatsu

New member
היי, את חייבת להודות ש12

מושקעים נראים יותר טוב מ-3 מושקעים.

pokegirl

New member
מצד שני

היינו בערך חצי בנים חצי בנות. ואפילו הבנים נראו טוב בתור בנות. זה הישג! רוב הבנים שראיתי מחופשים לבנות נראים גרוע ברמות.

למעלה