לוגיקה בפירוש המקרא?

vizini

New member
למעשה,

שמו של השחקן הוא Wallace Shawn. שמה של הדמות בסרט היא vizzini.

סליחה, גם אני קצת טמבל

השחקן הוא כמובן וולאס שון. הדמות בנסיכה הקסומה נקראת ויזיני.

לא ראיתי שום נסיכה קסומה אידיוט

ולא אכפת לי אם זה הוא או אם זה לא הוא רק רציתי לבדוק אם הוא שם תמונה זו כדי לחזק את התאוריה העלובה שלו זה הכל (נו טוב וגם לצחוק עליו קצת) גם דפוקים לא מפריכים את המוח

תשמע ברנש

עד עכשיו נמנעתי מלהגיב לדבריך מתוך חשש מהאינטיליגנציה האדירה שלך. ברור שאתה נמצא, מבחינה אינטלקטואלית ורוחנית מספר דרגות מעל שאר חברי הפורום, ובוודאי שמעלי. מול נימוקים וטיעונים כשלך, המנוסחים בשפה כה רהוטה וקולחת גם טובים וחכמים ממני יכשלו ותבלע לשונם. אבל בכל זאת, אני חייב ממקומי הדל לומר לך שהעובדה שלא ראית את "הנסיכה הקסומה" זה חור ע-נ-ק-י בהשכלה. זהו סרט השקול לשתי מסכתות בתלמוד לפחות. בקיצור, עד שלא ראית אותו הזה הנך בבחינת פסול לעדות, חרש, שוטה וקטן גם יחד.

afon

New member
אתה פשוט ילד הומו!!!

מצטער אבל זה מה שאתה ילד אפס! ואני עדיין מתלבט ושואל את עצמי מה הגיל שלך 14 או 15

חח אני ילד?

אני לא זה שבאתי עם היציאה הזאת ואם אני אפס אז אתה מתחת לאפס חתיכת בור ועם הארץ ואם יש לך בעיה עם הומאים תפנה לדין אני לא בקהילה ואני ממליץ לך להיגמל מסימני הקריאה זה לא משפיע עליי בכלל אידיוט

afon

New member
אתה צודק

זו באמת הייתה יציאה מטומטמת ואני מתנצל. אין לי שום בעיה עם הומואים אל תדאג בקטע הזה. המילה הומו הייתה רק כוונה לזה שאתה פשוט אידיוט. באמת ההודעה שלי הייתה לא במקום

חחח שמע איש מצחיק

תקרא את ההודעות שלך לפני שאתה שולח אותם בהתחלה אתה אומר שאין לך בעיה עם הומאים אחרי זה אתה אומר שהישתמשת במילה הזאת כדי להראות לי שאני אידיוט אז לפי התאוריה שלך הומו=אידיוט אז תחליט כבר

הבט אידיוט

יידרש נס (דהיינו אקט הנוגד את חוקי הפיסיקה) על מנת לשחררך מהמצב בו אתה נתון היום. הרי בוא נודה באמת: א. אתה אידיוט. ב. אתה אידיוט. ג. אתה כל כך אידיוט כך שאם ניקח שימפנזה הרי שהיא תשים אותך בכיס הקטן. ד. איזו שימפנזה תסכים להתחרות בתואם קוף ?

הבט אידיוט

אני שומר לעצמי את הזכות לדחוף ולהידחף איפה שאימבצילים מפגרים כמוך כותבים. הוריך לא קיבלו הדרכה בתכנון משפחה ואתה התוצאה האומללה. ילד מפגר שלא אובחן אצלו המום בשלב מספיק מוקדם בהריון.

אתה

א. אידיוט. ב. אידיוט. ג. אתה כל כך אידיוט שאפילו לכתוב "שכחת" אינך יודע. באיזה גיל נזרקת מגן חובה ? גיל 15 ?

afon

New member
ברור שהתחסנו!

תוכיח שלפני שלושים אלף שנה לא התחילה מחלה ואחרי אלף שנה המין האנושי התחסן נגדה! מחלות נגרמות בגלל מספר דברים -צפיפות אוכלוסין -אכילה של מוצרים מחוץ למעגל הטבעי (הפרה המשוגעת, חומרים מסרטנים למניהם) -קישור לאוכלוסיות מרוחקות ושונות בלי כל הדברים האלו הסיכוי לחלות קטן בצורה משמעותית. רק ב2500 שנה האחרונות התחילו הדברים האלו לקרות ו2500 שנים הם כשניות במונחי אבולוציה

התחסנו ממה?

תן דוגמא למחלה אחת שהיתחסנו ממנה תן דוגמא למחלה אחת שהיתחסנו ממנה ללא תרופה אם הייתה מחלה נוראית מגפה או משהו כזה אז לא היינו חיים על כדור הארץ עכשיו משמע שאם הייתה אי פעם מחלה בהיסטוירה האנושית בטח נטלנו תרופות ולא חיכינו לאבולוציה שתבוא ותעזור לנו אבל עדיין אם תאורית האבולוציה נכונה היא היתה צריכה לעזור לנו להיתחסן אבל תואמר לי בבקשה מדוע אנחנו פגיעים כל כך אה? אתן לך דוגמא כל חורף שמשתנה העונה אנשים מתחילים לחלות אם זה שפעת ואם זה סתם צינון או חום או מחלה או הרפס או יובש בשפתיים אז אמור לי בבקשה איפה האבולוציה הנפלאה שלך מדוע היא לא חיסנה אותנו נגד כל המחלות האלה הריי היא יכולה לעשות כמעט הכל האבולוציה שלך מעניין מאוד מה תיהיה תשובתך אני מצפה לה בקוצר רוח

neko

New member
אתה מחוסן מפני שפעת, דלקת ראות,

אבעבועות הבקר, ועוד כמה שלא קפצו לי הרגע לראש. נו, אתה מכריז כניעה?

בעזרת מי אני מחוסן?

בעזרת האבולוציה או בעזרת הרפואה? שמצאה תרופה ואתה ההוא זה שהובס האבולוציה לא חיסנה אותנו ולא כלום נתתי את העניין של הזנב כדוגמא לכמה האבולוציה שלך טיפשית ודפוקה דרווין טען שהזנב נשר עם הזמן בגלל שהפסקנו להישתמש בו מה שהוא לא ידע אז שיש דבר כזה שנקרא די אן אי ולא יכול להיווצר מצב כזה שאיזה חלק מן הגוף שלנו ינשר בגלל שנפסיק להישתמש בו מיכוון שהוא מוטבע בדי אן אי שלנו נ ק ו ד ה ושוב אם היה תהליך כזה שנקרא אבולוציה הינו היום מחוסנים מכמה מחלות רק תראה כמה שהאמונה שלך בדבולוציה הזאת דפוקה זה הגיע למצב שזה נראה לך הגיוני וזה מראה על חומרת המצב שאתה נמצא בה אני אם לא הייתי מאמין ב-ה' הייתי לפחות מאמין בכוח עליון אבל להאמין שאנחנו נוצרנו לבד זה פשוט שטות אחת גדולה רק טיפשים מאמינים לשטויות כאלה

afon

New member
אתה פשוט לא מקשיב!

לפני 30,000 שנה בני האדם היו במצב של ציידים לקטים והסתובובו בקבוצות קטנות. נגיד יש מחלה שפוגעת בהם...לא מחלה קשה מחלה קלה כמו הצטננות אבל בכל זאת אחוז קטן מת מהמחלה נגיד שחמישים אחוז מהאכלוסיה נדבקת ושורדת (לא כולם נדבקים כמו שלא כל חורף יש לכל המדינה שפעת) אחרי אלף שנה שהמחלה הזאת פוגעת בבני אדם הגוף אצל חלק קטן מתחיל לפתח חיסון טבעי למחלה! האנשים האלו שורדים וככה אחרי שלושת אלפים שנה כל אוכלוסיית האדם מחוסנת מפני מחלה הזו והיום אף אחד מאיתנו לא יודע על המחלה הזאת כי הגוף שלנו משמיד אותם זה כמו שאני יגיד לך שיש מולך קוף ורוד שרוקד טונגה אבל הוא לא משפיע אליך אתה לא רואה אותו לא שומע אותו ולא יכול לגעת בו

למעלה