להתראות

B a n j o

New member
תמר

אין בעיה עם הודעות הבעיה מתחילה כשמיליון הודעות בלי תוכן דוחקות הודעות עם תוכן ושאנשים מגיבים אליהן למטה ומעבר לדף ואז סתם נהרס הדיון. כנ"ל לגבי שירשור תמונות. אם רוצים לשים הרבה תמונות אז יש פיתרון פשוט מאוד ושכולם יהיו מרוצים. יש גלריות אז אפשר לשלוח למנהלות שישימו שם וכולם שמחים
בקשר לספויילרים, זה ממש לא אפשרי לשים קצוץ מה היית מרגישה אם היו אומרים לך שבאפי מתה בסוף החמישית ? לפני ששידרו? אולי אותך זה לא מעצבן אבל לי הרסו ככה עונה אחרי עונה. שישימו ספויילרים, סבבה, ושיגיבו. פשוט שישימו אזהרה כדי שמי שלא רוצה לראות לא ייהרס לו. ולא משנה כמה אומרים, תמיד מישהו בא וכאילו דווקא (גם אם לא) דופק למישהו (כמו המסכן שנכנס לכאן פעם ראשונה והלכה לו העונה השישית. ואין כאן שום עניין של צנזורה, פשוט תרבות וסדר כדי שכולם יוכלו להשתתף ולא יהרס להם כלום כולל דיונים שנעלמים. שאנשם ישימו מה שבא להם אבל במידה. מה היה קורה אם חמישים אנשים עכשיו היו מחליטים לשים הודעה "יוווווו, איזה חמוד" ביחד? כל הדיונים עם ההשתתפות הרחבה של חברי הפורום היו נעלמים. אז פשוט, לפחות בעניין הספויילרים, להתחשב ולא להרוס. כי ההפתעה לא תחזור

בנגו- לי הרסו

את העונה ה-2 וה-3 וה-4 של אנגל וגם את ה5 וה-6 וה-7 של באפי ואני לא מקטרת על זה או צועקת ואפילו מגינה על אנשים שספיילרו כי זה לא הכוונה שלהם... אז מה אם הם ספיילרו זה לא המטרה שלהם אז משהוא שם מתחת להודעה שלהם שיש ספויילר או אפילו הם- כמוני כשאני שוכחת...:) ובקשר לכמה ספייק חמוד מי כמוך יודע כמה אני שונאת את זה! אבלך שוב מקום חופשי

נחמד מצידך

לתת כזה אמון באנשים, אבל חצי מהאנשים שספיילרו- ואת הספויילרים הרציניים, לא עשו זאת בתום לב בכלל, אלא בכוונה וידיעה מלאה של מה שהם עושים. ואולי לך זה לא הכי חשוב, ואולי לך יותר קל לקבל את הספויילרים שספיילרו לך, אבל לנו לא. והספויילרים ישארו עניין חשוב, עד שלא יהיה צורך במשטר הזה(כן, אולי גם היום הזה יגיע). ואל.

B a n j o

New member
תראי

יכול להיות שלך זה לא מפריע אבל לי ולעוד די הרבה אנשים כאן, יש את הרצון לראות כמו שצריך. ומצטער, אבל הרבה מאלה ששמו ספויילרים לא עשו את זה בתום לב אלא פשוט מאוד מחוסר תשומת לב והתחשבות ! ולא תמיד יבוא מישהו שישים הודעה מתחת, ואם זה בכותרת?????? ולמה להרוס למישהו שיצטרך לשים את האזהרה? למה לא להסתכל עוד שנייה אחת לפני שלוחצים "שלח"??

די לצעוק עלי!

כל היום אני מנסה להבין מה הקטע של כולם פה?! אני מנסה רק להראות צד שלא תמיד זה בכונה- ולנטיין לא ספיילרתי לך בכוונ הואת יודעת את זה ואם לא אז זה לא היה בכוונה! מעבר לזה אני לא מבינה מה כולם צועקים עלי!? אני כולה מנסה להראות שלא עושים את זה בכוונה שכולם יסבלו וידאו ספויילרים ואלה שבדרך כלל שוכחים לשם הם לא קבועים פה וזהו!

די לקחת הכל אישי!

מי דיבר בכלל על הספויילר ההוא? את חושבת שאליו התכוונתי? לא דיברתי עלי בכלל, דיברתי על אנשים אחרים, שאפילו לא התחילו את השישית וכבר יודעים מה קורה ברובה. אף אחד לא צעק עלייך, אבל באיזהשהו שלב מפסיקים לפתח הבנה ~כלשהי~ לספיילורים שונים, כי ככה זה כשהורסים לך שוב ושוב. אז אשרייך שאת רואה את 2 הצדדים. Lucky you. ואל.

זה בדיוק הקטע

שתפתחי עוד שרשורים והכול מלא ריבים ולצערי ברובם אני... טוב לא משנה... בכל מקרה זה כל הקטע לראות 2 צדדים.. או שתתחלי למחוק יותר הודעות...

B a n j o

New member
אבל לא צועקים ../images/Emo7.gif

זה מעליב... אני לא צועק על אף אחד, ולא רוצה לריב..... בסך הכל ניסיתי להסביר..... ונכון, לא כולם עושים בכוונה, אבל אפשר גם לקחת את העוד שנייה הזו כדי להיות בטוחים שאין ספויילר

עוגת שוקולד מישהו?

באנג´ו, אתה מוזמן לנדב. הפאי שוקולד שלך יועיל כרגע. ואל.

B a n j o

New member
אני מוכן אפילו

לעוגת פודינג שוקולד/וניל (כמובן, אם לא הייתי עייף מידי כדי להכין אחת...)

תכין לי אוכל תמיד מעודד

אני נסחפתי היום מהדיכאון שלי- SORRY אבל באמת כדי לראות צדדים חיובים גם בדברים חראים לדוגמא בנכשל שלי בגאומטריה- החיובי ידעתי לכתוב נתון וצל... לא משנה אני עייפה :)

B a n j o

New member
אז טוב שאני טבח ../images/Emo13.gif

ועוד משהו מעודד בנכשל זה שעובדים עלייך. אף אחד לא צריך גאומטריה אח"כ בחיים....

נכון!?

זה לא כמו 1+1 שאיכשהוא צריך בשביל לקנות סוכריה על מקל! זה כאילו משולשים מי צריך את זה!? ואגב אני בעד עוגת שוקולד טובה למפגש פורום הבא.. סתם הצעה...

B a n j o

New member
חס וכרפס !!!!

שפם מסולסל? צרפתי ??? נייט ! יש לי זקן צרפתי ! ובאנג´ו יש רק אחד ! וככה גם רק עוגת הפודינג שלו !

לפחות צרפתי?

למרות שאני אעדיף שתדבר במבטא בריטי.. בחיי, לא פגעתי ברגשות השף שלך או , אני מקווה.. Pardon me. ואל.

B a n j o

New member
אם את כ"כ

רוצה לפגוע ברגשות שלי, תגידי שאני מכין עוגה מגעילה... ואני יכול לחקות מבטא בריטי ! אבל אני עושה יותר טוב אירי, סקוטי ואוסטרלי. Hey lassy, what´ya doin´?0

למעלה