להתראות

A Pig in a Cage

New member
להתראות

הפורום הזה כבר לא מה שהיה פעם. אני לא זוכר ממתי אני כאן, אבל זה די קרוב להתחלה. אולם לא הייתי מהנפשות המרכזיות, אבל תמיד ראיתי את עצמי כחלק מהפורום. אבל עכשיו זה כבר לא זה. כמות הדיונים המעניינים כאן ירדה מאוד, ומרבית הפורום אכן מוקדש לתמונות, רכילויות וכל מיני שטויות שדיברו עליהם בשבוע שעבר. אבל למה כבר אפשר לצפות מפורום ש 90% ממנו צעירים ממך? הקש ששבר את גב הגמל הוא זה שהיום גיליתי ספוילר לפרקים שלא שודרו בעונה השביעית, בעוד כותרת ההודעה לא ציינה בבירור שמדובר בפרקים שלא שודרו. כל כך רציתי לעבוע את העונה הזאת בלי ספוילרים, אבל כנראה שגם את זה אי אפשר לעשות. אז לפני שעוד דברים יהרסו לי, אני עוזב. להתראות. משום מה נראה לי שאני אצליח לחיות עם זה...

ANGEL N

New member
צודק ב100%

לא בקשר לדיונים. אני מאוד נהנה מהדיונים פה, ובקשר לרכילות וכאלה מי שלא אוהב שיתעלם מזה. לדעתי יש כאן דיונים מאוד נחמדים. כשישודרו פרקים חדשים, אני בטוח שהדיונים יהיו עניניים יותר. בקשר לספויילרים הוא צודק ב100%, אני אפילו מודה שאני גם חשבתי לעזוב בגלל זה. זה ממש ממש ממש הורס לי, אז בבקשה אנשים תקפידו יותר. אני כבר יודע יותר מידי על העונה השישית של באפי והשלישית של אנג´ל.

הי זה לא סיבה טובה לעזוב:)

חבל אתה פה מההתחלה למה נלך לעזוב?! אני יודעת על איזה ספויילר אתה מדבר ולדעתי זה בכל לא יקרה.. ודי אל תתבאס מזה.. תשאר.. חבל.. בכול מקרה שיהיו לך חיים מלאי באפי:)

bewiched

New member
אל תעזובו, יש גם אנשים מבוגרים כאן

ומשתדלים להזהיר מספויילים ומי שלא תמיד ניזפים בו

אין לי מה לומר לך..

אני מכירה את ההרגשה, ואני חושבת שאתה לא היחיד ששקל לעזוב, גם אני שקלתי לעזוב את הפורום, כי מצד אחד -באמת מי צריך את כל הספויילרים האלה(לדוגמא), אפשר לחיות בלעדיהם ולהנות הרבה יותר מבאפי. אבל מצד שני- עד שמוצאים אנשים בארץ שאוהבים באפי, קשה לעזוב. שמתי לב שלקחת חלק די פעיל בדיונים העמוקים יותר בפורום, ותרמת די הרבה, וזה חבל לי אישית אם תעזוב. ואני פונה אליכם- תמונות ורכילות לא מזיק, כל עוד זה במידה, ועד גבול מסויים, אם אנשים מתחילים לעזוב בגלל זה, סימן שעברנו את הגבול. אז בבקשה לחשוב פעמיים לפני שאתם מקליקים על ´שלח/י´. ואל.

רינת4

New member
אני גם מסכימה בקשר לספויילרים.

אבל בקשר לדברי רכילות-מה זה מפריע אם יש נושא רציני שמישהו רוצה לדבר עליו אז שיעלה אותו. לפעמים אין כח לדיונים רציניים מדי,או שכבר נגמרים הרעיונות וזה גם כיף לדבר על שחקנים שאנחנו אוהבים ומעריצים ולראות תמונות שלהם. אני לא רואה מה רע בזה. אבל בקשר לספויילרים-צודק ב- 100%! לי,אישית,חבל אם תעזוב.גם אני תהיתי אם להיכנס לכאן בגלל הספויילרים אבל יש פה לעיתים דיונים שאני מאוד אוהבת וגם אין לי מקום אחר ללכת אליו בקשר לבאפי,אז אני "סובלת". אז אל תעזוב חבל...

talrv

New member
חבל שתעזוב..

גם לי, כמו להרבה אנשים שראיתי שכתבו, חבל שתעזוב. מאוד נהנתי לקרוא את ההודעות שלך. גם אני חשבתי כמה פעמים על לעזוב את הפורום מחשש שיספליירו לי את העונה השביעית, כמו שראיתי עונות שלמות (השישית) נהרסות פה בלחיצות כפתור. כמו המסכן ההוא שנכנס בפעם הראשונה לפורום ונהרסה לו השישית. גם אני רוצה לעבור את העונה בלי ספויילרים, וכל כך מתבאסת לראות ולשמוע שחברי הפורום לא מכבדים את האחרים ורושמים ספויילרים בלי להודיע. אני משתתפת גם בפורומים אחרים ורק פה נתקלתי בתופעה כל כך גדולה. למרות הכל אני לא מוכנה לעזוב את הפורום, בגלל שבאמת יש פה יחסית גדולה של אוהבי באפי ובאמת כיף לדבר פה עם אנשים. ונכון שחלק גדול מהפורום הוא צעיר, אבל אולי בעזרתך הם יוכלו להתבגר ולדבר על נושאים יותר מעניינים.

ד י י ז י

New member
חבל..

גם לי נהרסו כמה חלקים מכל מיני עונות.. אבל אני חושבת שאנחנו משתפרים פה עם הספוילרים... מי יודע אולי יותר לא יהיו ספוילרים שיהרסו , ואנשים יזכרו לסמן (אני אופטימית.. אז מה?). בכל מקרה , חבל שתעזוב.. קשה למצוא אנשים שאוהבים (אני חושבת שמכורים אובססיבים יותר מתאים..
) באפי , ויהיה אפשר לגולל דיונים עמוקים ומשמעותיים על פרקים של באפי , וגם פחות משמעותיים..

אויש, לא הגזמתם טיפה?

אולי באמת קרה שהיה איזה ספוילר וראית וזה... אבל אני רוצה להגיד אישית, שאני לא ראיתי כאן ספוילר לא מסומן - אחד-שניים מקסימום - ואני דווקא קוראת כאן הרבה (לרוב אני לא מגיבה...). זה לא כזאת בעיה גדולה להתחמק מהם, מנסיון. בקשר לרכילויות - זה פורום על סדרה, שיש בה שחקנים. זה רק טבעי שיפרסמו כאן ´רכילויות´ ושמועות על המשך הסדרה או על השחקנים. מה גם שחלק מזה (קטן אמנם) יכול להיות גם נכון. התמונות - אני אישית ראיתי כאן כמה שרשורי תמונות - שאפשר להמנע מהם בקלות על ידי לא לפתוח אותם. בכלל לא מפרסמים פה הרבה תמונות יחסית לסדרה עם כל כך הרבה עונות ושחקנים (ואני נמצאת בהמון פורומים), מה גם שרוב התמונות פה מסודרות בשרשורים, וגם אם חלקן לא, לדעתי זה לא מזיק עד כדי כך. קשה לי להאמין שאתה מעריץ כזה גדול של הסדרה ולא רוצה לראות תמונות. בקשר לדיונים - אני לא יודעת מה היו הדיונים פה בהתחלה, אבל כדאי שתדעו שהדיונים בפורום הזה יותר מעניינים ומעמיקים מרוב הדיונים בפורומים אחרים שבהם הייתי (וזה, כמו שכבר כתבתי, הרבה). לדעתי כל הדבר הזה עבר כל גבול - זה לא כל כך נכון, כמו שהסברתי למעלה, וגם אם כן - אפשר לנסות ולשנות, וזה לא כזה חמור. בכלל, הפורום הזה הוא בין המסודרים והטובים ביותר שראיתי. (
למנהלים!) בקשר להערה "אבל למה כבר אפשר לצפות מפורום ש-90% ממנו צעירים ממך?": פשוט מעליבה ומתנשאת. ראשית, מי אתה שתשפוט אנשים אחרים? שנית, ממתי הגיל משפיע על היכולות האינטלקטואליות של האדם, דרך החשיבה שלו וכו´? אני מכירה אישית ומהאינטרנט הרבה אנשים; ביניהם יש גם צעירים יותר ופחות, שממש כיף לי לדבר איתם - הגיל בכלל לא משפיע (אלא אם כן אתה בן 3, ואז יש לך קצת בעיה). בקיצור, אין לי בעיה עם הדעה שלך, הגבתי עליה, אמרתי שהיא לא נכונה לדעתי - אבל הקטע הזה על הגיל הוא פשוט מתנשא ומיותר. לסיכום של ההודעה הארוכה הזו, רציתי רק להוסיף משהו שמישהו מהפורום הזה אמר לי: "אני לא פותח את כל ההודעות כבר", הוא אמר. "למה?" שאלתי. "אני מפחד שיצעקו עלי". אמנם הדבר הזה נאמר בחצי חיוך, קחו לתשומת לבכם.

B a n j o

New member
מהספויילרים

קצת קשה להתחמק בייחוד אחרי שכ"כ הרבה מהם (ולא רק אחד - שניים) נמצאים כבר בכותרת ההודעה. והיו פה אנשים שנתנו ספויילרים על ימין ועל שמאל וזה כן כזה עיניין גדול כי אנשים לא רוצים לדעת מה קורה. אולי לך זה לא מפריע אבל אנשים אוהבים לקבל את ההפתעה השבועית שלהם. בקשר לתמונות, הבעיה זה לא התמונות אלא פשוט שכשמתחילים לשים מיליון תמונות זה דוחק שירשורים עם דיונים למטה ואז נעלם דיון שלם וכנ"ל גם לגבי הודעות בלי שום תוכן נראה לעין

אמממ...

יכול להיות, אבל לא זכור לי שראיתי (מצד שני - גם לא חיפשתי ולא כל כך איכפת לי), ובכל זאת, זו לא סיבה להפסיק להכנס לפורום. מה שצריך לעשות זה לבקש מאותו האדם במסרים שיפסיק לעשות את זה, ומנסיון - זה עובד. חוצמזה שגם לא נראה לי שאחרי כל זה (וגם לפני זה ראיתי המון הודעות פה בנושא) יפסיקו לעשות את זה, או לפחות הרוב המכריע יפסיק. --מיכל

לא צריך

יותר מ-2 ספויילרים בשביל להרוס עונה שלמה (עייני ערך עונה שישית, וסוף) הם אפילו לא צריכים להרכיב יותר מדי מילים. ואל.

אני לא מבינה מה הצרות מוחין הזאת

אז מה?! יש ספויילרים אז שימו קצוץ.. יש רכילות אל תמשיכו לקרוא. יש תמונות אל תפתחו... זה פורום מקום חופשי! די להעליב ולהתווכח... בלי להעליב מי שלא רוצה להיות פה שלא יהיה! לדעתי הפורום הזה שווה אם הוא שטחי או לא הוא מתעדכן מלא יש בו מלא אנשים מיוחדים ונחמדים מנהלי פורום חביבים והודעות טובות ומענינות מי שלא רוצה להיות פה- זבשו!

אל תזלזלו בספויילרים

זה מאוד הורס. גיליתי כל כך הרבה דברים שכל כך מבאסים אותי. מילא לגבי העונות ששודרו בסטאר וורלד אבל לגבי מה שלא שודר בארץ זה ממש נבזי ואני מדברת גם על באפי וגם על אנג´ל.

למעלה