להתראות

זה המילים האלימות...

אוף אני נהית מפגרת ועייפה.. האמת באמת איך אני יודעת?! אה כן בגלל התוכן של ההודעות...

לiלה

New member
את יודעת מה שמתי לב?

שהחתימה שלך´ מתאימה בסוף כל משפט! היא תמיד נכונה! ותמיד עמוקה! יאלה אני נעשית מפגרת יותר משניה לשניה!

כי זה משפט אמת

גם השאר טוב בזה נסיים כי זה נכנס לקטע אישי וזה פורום אז אני חותכת:) נב למה הפסקת לשלוח לי מסרים אישים... *רמיזה*

max2k

New member
לולה

אנחנו בשירשור על ספוילרים. תשני כבר את החתימה שלך, היא ספוילר!

אמ,

את האמת, אני לא כל כך מבינה מה כל כך מספיילר בזה, כלומר זה מהעונות המתקדמות, אבל זה אומר, בערך... כלום. אבל שיהיה.

הייזל

New member
שלום ולא להתראות!!

אתה משול לאדם שזורק פצצות סרחון במסעדה לפני שהוא עוזב כי המלצר לא מצא חן בעיניו. ואם נראה לך שאני מורגזת אז כן אני מורגזת. אני עובדת על הפורום הזה כמעט שנה ובחודשים האחרונים בכלל קשה בגלל כל הספויילרים שאנשים זרקו כאן והנה בא מישהו זורק שמועה לא מבוססת על מה שעתיד לקרות ואני עוזבים בגלל זה. אז תעשו לי טובה כל עדיני הנפש שעוזבים את הפורום תלכו בלי להגיד שלום. לשים הודעת פרידה כזאת בפורום היא במטרה אחת לחבל בו. אז חזרזיר בכלוב קטן שלי: שלום ולא להתראות.

14מתן

New member
יו הייזל, אני גם רציתי להגיד את זה

אבל התחרתי כי לא רציתי להתחיל לריב עם בנאדם שגם ככה עוזב אז שלום ולא להתראות

ANGEL N

New member
לא יפה הייזל!!!

אני חושב שאם משהוא גרם לבן אדם לעזוב את הפורום אז הוא חייב להגיד לנו, כי ככה אולי נוכל להסתכל על הפורום ולחשוב איך לשפר אותו. העניין של הספויילרים לא הפריע רק לו אלה להמון אנשים, ואני בינהם. אני לא בא בטענות אלייך או לואל, כי אתן משתדלות ומעירות לכל מי שכותב ספויילרים. אני חושב שכל השירשור הזה יגרום לאנשים לחשוב צת לפני שהם רושמים דברים. בכל מקרה בניגוד להייזל אני חושב שכל מי שעוזב את הפורום בגלל משהוא שמפריע לו, שיגיד לנו מי יודע אולי בזכות זה נשתפר!!! (צריך תמיד לשאוף לשלמות)

הייזל

New member
נראה לך??

אנשים עוזבים פורומים כל הזמן, ואיכשהו הם עושים את זה בלי לחבל בחוויה של אלו שנשארים. קודם הוא אומר שכולם צעירים מדי בשבילו אחר כך זה בגלל שהדיונים לא מעניינים ולבסוף זה בגלל שמועה לא מבוססת שיכול או לא להיות ספויילר. הוא העביר ביקורת על המנהלות, על המשתתפים ועל הפורום רק כדי שאנשים יגידו "בחיי, הוא צודק, גם אני עוזב!" או "בבקשה אל תעזוב אנחנו נהיה ילדים טובים" אם יש למישהו בעיות אם הפורום שיעביר לנו את המסר בצורה פרטית ואנחנו נעשה כמיטב יכולתנו לתקן את המצב אבל לעשות את זה ככה... לא מקובל עליי. אנשים שרוצים לשפר את המצב נשארים ונלחמים לא מחכים לזריחה כדי להפוך לערימת אפר, זוכר?

ANGEL N

New member
מקובל עלי...

תראי הרושם שנוצר לי הוא שהוא התכוון לעזוב את הפורופ בגלל הספויילרים, ולדעתי זה שהוא שיתף את גרם לכמה וכמה אנשים להזהר יותר (אחרי הכל צראי כמה תגובות היו)

A Pig in a Cage

New member
../images/Emo26.gifתגובה לכל התגובות../images/Emo36.gif

כתבתי את ההודעה המקורית חמש דקות אחרי שקראתי את הספוילר לכאורה. הייתי מאוד מעוצבן אז, חשבתי שנהרסה לי העונה, וגם אם לא כל העונה אז משהו ממנה. כשראיתי את העונה החמישית כבר ידעתי שבאפי מתה, וגם חלק קריטי מסוף העונה השישית ידעתי. כשגיליתי את הספוילרים על העונות הקודמות זה לא כל כך הפריע לי, זה היה בתקופה שלא ממש ראיתי את הסדרה ולא הייתי בפנים כמו עכשיו. אבל ממש רציתי שהעונה הזאת לא תהיה ככה. עכשיו כבר די בטוח שזאת האחרונה, ומי שרואה אותה יודע שהיא נהדרת ובנויה באופן כל כך טוב, שממש רציתי לראות אותה כמו שצריך. בדיעבד מסתבר שלא היה מדובר בספוילר אלא בסתם השערה, אבל מתוכן ההודעה לא היה אפשר לדעת את זה בכלל. מאז תחילת העונה אני חושב על האפשרות שהיא עלולה להיהרס לי בגלל ספוילרים, ואת האמת זה די מפחיד אותי. לפני כמה שבועות היה כאן אחד שפירסם ספוילר לסוף העונה השישית בכותרת ההודעה. אין שום דבר שמבטיח שזה לא יקרה עם העונה השביעית, בכוונה או לא. להייזל - חבל לי שלקחת את זה כל כך אישית. זאת לא היתה הכוונה כלל. אם להשתמש בדוגמה שלך, אני לא סועד שבא בטענות לבעל המסעדה, אלא לחלק מהסועדים איתו שהפכו את חווית הארוחה להרבה פחות טובה. אין לי שום טענות כלפיך וכלפי ולנטיין. אני חושב שאתן עושות עבודה נהדרת בניהול הפורום וזה אחד הפורום שמנוהל יותר טוב בתפוז. הסיבה שהעלתי את הנושא היתה להביא את הבעיה לשאר חברי הפורום, ובאמת מתפתח מזה דיון שאני מקווה שיתרום לדיכוי הספוילרים הלא רצויים. יש לא מעט אנשים שעזבו מאותה הסיבה אבל לא אמרו למה, והדברים נשארים כמו שהם, ולדעתי זה לא בסדר. בעקבות התגובות הרבות שקיבלתי להודעה שמבקשות ממני לא לעזוב והעובדה שכנראה לא היה מדובר בספוילר בסוף, החלטתי לשקול מחדש את הנושא. זה באמת השפיע עליי, כל הנושא של הספוילר, וממש גרם לי לחשוב על כל זה, אבל אני חושב שאולי אני אשאר בינתיים כל עוד הכל יהיה בסדר. אני חושב שמה שהכי חשוב זה שהנושא עלה לתשומת הלב הכללית של הפורום, ומקווה שהדברים ישתפרו.

Angelus

New member
עזוב. אני מבין אותך.

הייזל, כמנהלת את אמורה להבין אותו, לא לבוא ולהטיח בו את פרידתך המשעשעת. אני מבין אותך שאת, אחת ממנהלות הפורום, רוצה מאוד שהפורום יעבוד כמו שצריך אך את צריכה להבין גם אותו, הוא היה עצבני באותו הרגע והנה, הוא התחרט.

למעלה