../images/Emo26.gifתגובה לכל התגובות../images/Emo36.gif
כתבתי את ההודעה המקורית חמש דקות אחרי שקראתי את הספוילר לכאורה. הייתי מאוד מעוצבן אז, חשבתי שנהרסה לי העונה, וגם אם לא כל העונה אז משהו ממנה. כשראיתי את העונה החמישית כבר ידעתי שבאפי מתה, וגם חלק קריטי מסוף העונה השישית ידעתי. כשגיליתי את הספוילרים על העונות הקודמות זה לא כל כך הפריע לי, זה היה בתקופה שלא ממש ראיתי את הסדרה ולא הייתי בפנים כמו עכשיו. אבל ממש רציתי שהעונה הזאת לא תהיה ככה. עכשיו כבר די בטוח שזאת האחרונה, ומי שרואה אותה יודע שהיא נהדרת ובנויה באופן כל כך טוב, שממש רציתי לראות אותה כמו שצריך. בדיעבד מסתבר שלא היה מדובר בספוילר אלא בסתם השערה, אבל מתוכן ההודעה לא היה אפשר לדעת את זה בכלל. מאז תחילת העונה אני חושב על האפשרות שהיא עלולה להיהרס לי בגלל ספוילרים, ואת האמת זה די מפחיד אותי. לפני כמה שבועות היה כאן אחד שפירסם ספוילר לסוף העונה השישית בכותרת ההודעה. אין שום דבר שמבטיח שזה לא יקרה עם העונה השביעית, בכוונה או לא. להייזל - חבל לי שלקחת את זה כל כך אישית. זאת לא היתה הכוונה כלל. אם להשתמש בדוגמה שלך, אני לא סועד שבא בטענות לבעל המסעדה, אלא לחלק מהסועדים איתו שהפכו את חווית הארוחה להרבה פחות טובה. אין לי שום טענות כלפיך וכלפי ולנטיין. אני חושב שאתן עושות עבודה נהדרת בניהול הפורום וזה אחד הפורום שמנוהל יותר טוב בתפוז. הסיבה שהעלתי את הנושא היתה להביא את הבעיה לשאר חברי הפורום, ובאמת מתפתח מזה דיון שאני מקווה שיתרום לדיכוי הספוילרים הלא רצויים. יש לא מעט אנשים שעזבו מאותה הסיבה אבל לא אמרו למה, והדברים נשארים כמו שהם, ולדעתי זה לא בסדר. בעקבות התגובות הרבות שקיבלתי להודעה שמבקשות ממני לא לעזוב והעובדה שכנראה לא היה מדובר בספוילר בסוף, החלטתי לשקול מחדש את הנושא. זה באמת השפיע עליי, כל הנושא של הספוילר, וממש גרם לי לחשוב על כל זה, אבל אני חושב שאולי אני אשאר בינתיים כל עוד הכל יהיה בסדר. אני חושב שמה שהכי חשוב זה שהנושא עלה לתשומת הלב הכללית של הפורום, ומקווה שהדברים ישתפרו.