להתמקצע או תחביב...

Saint Marko

New member
טוב, כשמסתכלים על זה שוב...

אני ממש ממש ממש חנפן.... חיחיחיחי..... אז מה?! אין לזה שום מניעים נסתרים.. וחוץ מזה, אסור להיות נחמדים בימינו?

Saint Marko

New member
מה?! ../images/Emo122.gif .... ולמה את חושבת ככה?

ואל תגיבי פה.. בשביל זה יש אייסיקיו.

Saint Marko

New member
טוב, אני מבין לגמרי

אני פשוט לא הגעתי למצב דומה לזה שאני באמת יכול לומר לך משהו לגבי זה. אבל סבבה, אני מאמין שאת צודקת.. ובהחלט כמו ש"החולשת לסוסים היחידה" כתבה, אם אתה מרגיש שמיצית את הסוס אז כן... אני בטוח שעשית את השיקולים הנכונים. בהצלחה.. אהה, ודרך אגב, כשאני חושב על זה... אני מאמין שהייתי מתנהג כמוך..

אמ....

כרגע אין לי סוס אבל ביום שיהיה לי.... עד שאני לא ארגיש שעשיתי עם הסוס הכל ולמדתי ממנו כל מה שיכלתי אני משערת שאני לא אחליף אותו... אם לא יהיה לי לאן להתקדם איתו 100% אז אני אחליף...יהיה לי ממש קשה אבל אין מה לעשות...בעיניי אין טעם לעמוד במקום אם אפשר להתקדם... ובקשר למה שהולך לי עכשיו *שזה בערך המצב שעליו את מדברת* אני רוכבת על אזארו...אני עושה *עשיתי* ת'90 איתו, לא הלך לנו בנזונה אבל היה סביר... יכולתי לרכב על אוליבר ולהגיע להישגים גבוהים, אבל לא רציתי מהסיבה היחידה (או לא היחידה אבל נגיד חח) שאין מה לעשות, לא קיבלתי מאזארו את כל מה שיכלתי...

../images/Emo161.gif

כרגע, העובדה שאני מחזיקה את שני הסוסים שלי זה רק בגלל הקשר שלי אליהם. כאילו הם לא תורמים לי לרמה ברכיבה. נכון, הם נותנים לי המון ביטחון ומלמדים אותי גם המון דברים ממש חשובים, אבל את הרמה הם לא נותנים לי. אני יודעת שבכל זאת למרות שהם לא נותנים לי את מה שאני צריכה (סוס קפיצות למשל) הם ישארו אצלי תמיד, כי אין מה לעשות, אצלי לפחות, הקשר איתם יותר חזק מאשר הרמה שלי ברכיבה. מה גם שכרגע החווה יכולה לתת לי את מה שאני צריכה מבחינת התחרויות, ככה שכרגע גם אין שום בעיה. ברגע שיהיה לי סוס שאני יוכל לנצל אותו לצרכי הספורט אם אני ימסור אותו זה יהיה אחרי שמיציתי את המקסימום שלו, כמה שזה יהיה קשה. אבל באמת שאני לא יכולה להגיד עכשיו, רק שאני יגיע למצב כזה.

star my love

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

הסוס מההההממםםםםם!!!
כמוךךך!

fliperit

New member
עניין של זמן ומזל...

הכי בעולם הייתי רוצה לעבוד כמאמנת, ולהצליח לחיות מזה...אבל זה לא כלכך קל..ובטח שלא בארץ. וגם.....יש עוד דברים מעניינים שאני יכולה לעשות...לא סתם אני לומדת בבית ספר יוקרתי.. חייבים להשלים עם המציאות... ממש במקרה, בדיוק בימים אלה, המאמן שלי פ]ורש כמעט לגמרי מעסקי הסוסים (הוא משאיר לעצמו שני סוסים...ומפסיק לאמן את השאר..), בגלל שמאוד קשה להקים משפחה על בסיס אימון סוסים. וגם המזל לא תמיד משחק...יש מאמנים מאוד מאוד מוכשרים, שפשוט לא הולך להם כלכך טוב (בתקופות מסויימות), וזה קשה לחיות מזה... בינתיים אני אמשיך לרכב בתקווה, וגם אמשיך ללמוד, כדי שיהיה לי חלופה.

fliperit

New member
ובקשר לסוס...

יתקפו אותי אם אני אגיד את זה..אבל בכל זאץת... אני לא מאמינה שלסוס יש את היכולת לאהוב את המאמן/בעלים שלו..ולכן, אני לא חושבת שזה יהיה לו אכפת אם אני אמכור אותו כדי להתקדם (כמובן, כל עוד הוא נמכר לבית טוב...)

שירלי317

New member
אממ..

לא שאני ממש מבינה את המצב שלך, כי כפי שאת כבר לא ממש היה לי סוס משלי פעם... (רק אתונות.. לא שזה קשור..חח) אבל אני לא רואה את עצמי מוכרת סוס שנקשרתי אליו ועבדתי איתו המון במשך כמה שנים טובות רק כדי להתמקצע או וואטאבר... להתקדם.. כאילו.. אני ארכב על סוסים אחרים נגיד אבל.. מראש כשקונים סוס קונים סוס שיש לו לא רק את מה שהוא יודע כרגע לעשות אלא גם שיש לו פוטנציאל.. כי זה קצת בעיה בשביל אנשים מסויימים להחזיק כמה סוסים, ואז סוס אחד דרסז' סוס אחד קפיצות, וסוס אחד שלא יודעת יש לך אותו מזמן.. אבל זה לא מכונות שאפשר להחליף לפי רצונות וכן יש לסוסים רגשות.. וגם בשביל עצמך.. אני זוכרת כשאמא שלי.. שעד היום לא ממש סלחתי לה על זה... החליפה את האתון שהייתה לי שבכלל הגיעה משוטטת לפני זה לכנות.. דוניקה.. אהבתי אותה בטרוף.. אפילו שהיא הייתה אתון שמנה בטרוף בלי סיבה.. שאי אפשר לעשות איתה ממש הרבה.. אבל היא החליפה לי את האתון בשתי עזים שאחרי זה גם נגנבו..פחחח.. חכם.. ועוד בלי לשאול אותי.. והיא ידעה שאני חולה על האתון הזאת!!!! וגם סוס, כמו כל חיית מחמד אחרת... לא תמיד מועילה בדרכים שונות.. אז נכון, זה בעיה לקנות כמה סוסים.. אחד גם ככה זה ממש בעייתי להרבה אנשים.. אבל רק כשזה למשל סוס שהוא לא יכול מעבר ל70 ס''מ ואת כבר הגעת למטר.. בסדר.. זה אולי כן.. אבל לא יודעת זה שיקולים שלך.. אבל אם זה למשל לטובת הסוס.. שפשוט לא מסתדרים עם הסוס במיוחד.. כי כמו לאנשים גם לסוסים יש תקופות.. כי אם הסוס היה שקט וחמוד והסתדרת איתו יופי כשרק קנית אותו בגיל 4-5 זה לא אומר שהוא לא ישתנה.. מכל מיני דברים.. אז כשזה בעצם לטובת הסוס.. ואת מבינה בעצמך שאת לא יכולה נגיד להשקיע לאלף סוס מחדש או משו.. אז אולי באמת כדאי, לא להחליף אותו! כי אני נגד מושגים כאלו בהקשר לחיות ויצורים עם רגשות! אלא למכור אותו... ולשקול לקנות סוס אחר, שיותר מתאים לך... אבל אל תשימו לב אלי.. אני סתם מחרבשת ומנחשת.. ובעקרון די קמתי הרגע.. (חח.. סטלנית שכמוני..) אז מקווה שהכל יסתדר בלונדינית שלי...

HaDaSoOsA

New member
המממ.....

אני עברתי כבר הרבה סוסים, ואני יודעת שז ה טוב כי אחרת אי אפשר להתקדם... זה כיף להיקשר לסוס, אבל אני מעדיפה להתקדם כי אפילו אם אני "יעזוב" את הסוסה שלי (זה לא ממש נתון להחלתטי, היא של החווה) אני יוכל להמשיך לטפל בה, פשוט אני ירכב על סוס אחר...

stary1

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo55.gif~~~

אני לא יכולה להחליף את הסוס שלי..אני רואה אותו בתור הילד שלי..ואני בטוחה שאף אחד לא היה מחליף את הילד שלו בשביל שום דבר שבעולם... מה שכן..יש עוד סוסים בחווה..ואם יש דברים שהסוס שלי לא יודע(ולא ידע)ואני רוצה ללמוד..אני יכולה ללמוד אותם על סוסים אחרים..

למעלה