להרוג 7 חולדות....

tombenarye1234

New member
לך מאד נוח להגיד את זה

אבל נראה מה היית אומר אם מישהו היה פוגע כאן בזכויות שלך. כאשר באו אליך, כיהודי והפלו אותך בעבר, אתה רצית שיבואו אנשים לעזרתך ושיגנו על זכויותיך...ומה אתה עושה עכשיו? אתה רומס זכויות של אחרים. אתה מקבל את הזכויות שלך כיום כמובן מאליו, ברור שאותך לא יפלו על רק גזע דת או מין... ברגעים שאתה עכשיו רומס את זכויותיו של העכבר תזכור שאתה היית באותו מקום, מנוצל, כשערך חייך שאף ל-0, לפני כמה שנים.

Ishida

New member
להרוג ארנבות מה השיטה הכי יעילה?

לזרוק ספר טלפונים ענק יעזור?

Ishida

New member
אהה ווו....הם עוד רק ארנבונים

בני חודשיים בערך . אוו ארנבות זוחלות ^_^ ברגע זה המצאתי זן חדש D:

Itamar Levy12

New member
באמת רוצה לדעת? כנסי

מכיוון שלארנבות אין ידית אחיזה(או מה שאתם מכנות "זנב") אי אפשר להרוג בשיטת הדפיקה בקיר מהזנב או להחזיק על השולחן ולשבור מפרדת... לוקחים את הרגליים האחוריות מצליבים באיקס מרימים בתנופה למעלה לאוויר ומטיחים ברצפה בכל הכוח מת במקום ברגע הנגיעה ברצפה. כמובן שיש שיטות יותר הומניות ונכונות אבל אתן מחפשות את השיטות האלה נכון? בשביל להגיד איזה אנשים אנחנו.

Ishida

New member
אממ דווקא באתי להגיד תודה

לפני התגובה האחרונה שלך ואגב לארנבים יש זנב או פשוט מאוד קטן וחמוד ^_^ לא כמו הפלאפי של סאשי ^_^ שהוא שפנפן לא קטן ~.^

Lust chan

New member
אינו\סאשי *-* ../images/Emo135.gif

תפרסמי איפשהו את כל התמונות היפות האלה, נה? *.*

dreaming h

New member
אלוהים אדירים.

אמרתי לכם שיפרצו לנו לפורום כשכולנו נהיה בכנס?...

אילון פ

New member
../images/Emo6.gif

נרדמתי בשמירה

naja

New member
אני לא הולך להכנס לדיון הזה אבל....

יש לי שתי בקשות. הראשונה-מכל הגולשים החדשים ש"הצטרפו" פתאום לפורום(ברוכים הבאים, דרך אגב): תעשו לנו טובה, אנחנו לא מפריעים לכם בפורומים בהם אתם גולשים, אל תפריעו לנו כאן. אין ספק שהתחביב שלנו חורה לחלקכם ולכן אנחנו נשאר כאן ואתם השארו בפורומים שלכם. תאמינו לי שהדבר האחרון שאתם רוצים זה שהפורום שלכם יתמלא בסירטונים ובתמונות קשות. אני יכול להבטיח לכם שחלקכם לא יעמדו בזה(ואני רציני).[ שניה-לגולשי הפורום(המקוריים): מדי פעם נפתח שירשור בנושא ולדעתי זה מיותר. יש דברים שכדאי להשאיר לשיחות פרטיות ולמסרים ולא לשתף את כל חבריי הפורום, ביחוד לאור התגובות הלא ראויות והתאורים הזועתיים שחלקכם דוחפים לכל שירשור. לפעמים אתם ממש מגזימים וקחו בחשבון שישנם גולשים(מהקבועים) בפורום שעשויים להיפגע מהתאורים שלכם.

oh-da

New member
דווקא התחביב הזה מוצא חן בעיניי

עם הספר טלפונים בעיקר

tombenarye1234

New member
אני ממליץ לך לקרוא את ההודעות

שכתבתי כאן ופה אנחנו נכנסים וכותבים כאן כי אתה וחבריך עושים מעשה לא מוסרי. אם תפרסם בפורומים שלנו הודעות מגעילות, לא תתקן בזה שום עוולה מוסרית, ולכן אין סיבה שתעשה זאת. אנו מנסים לעשות שינוי, ולגרום לכם להבין שאתם עושים מעשה לא מוסרי, מעשה שגורם לרצח.

רן333

New member
תיקון קל:

אתם חושבים שהמעשים שלנו לא מוסריים. וכך חושבים, לפחות חלקכם, גם על מעשיהם של דייגים, שוחטים, וכל מי שאוכל מרק עוף או מנשנש המבורגר ב"מקדונלדס". האם כל המעשים האלה באמת לא מוסריים? על כך בדיוק אנחנו מתווכחים אתכם. אגב, לדעתי - ההגבלות שארגוני "זכויות בעלי-החיים" מנסים להטיל על ניסויים בבעלי-חיים וכן על אכילת בשר - ההגבלות האלה אינן מוסריות בעיני. אבל למרות זאת - עד עכשיו הצלחתי להתאפק, ולהימנע מפעולות כגון הצפת הפורומים המשמשים את העוסקים בנושא בהודעות מטופשות ולא-ענייניות. (אני לא טוען שכל מה שכתבתם כאן הוא מטופש ולא ענייני, אבל חלק מזה - בהחלט כן. אני מתייחס כאן בעיקר להודעות הצעקניות, להשמצות בנוסח "רוצחים!", "פסיכופטים!" וכו', וגם להודעות שלא הכילו שום מלל רלוונטי.)

למעלה