להרוג 7 חולדות....

EROTOMANIA

New member
אבל ככה זה, לא?

שרשרת המזון? אם בעל הנחש לא יהרוג את החולדה, אז הנחש יחנוק ויבלע את החולדה בשלמותה. זה "רצח" בשני המקרים. אולי יש דרכים יותר מהירות ופחות כואבות ומזעזעות להרוג חולדות, אבל החולדה צריכה למות בכל מקרה.

Bakura

New member
שרשרת המזון מתקיימת בטבע.

אז זה לא קשור לכאן. כי זה לא הטבע. בטבע יש לחולדה סיכויי 50-50 להאכל או להנצל. במקרה הזה אין לה שום סיכוי חוץ ממוות. ... אז למה היא צריכה למות והנחש לחיות?

Bakura

New member
אה, אני מבינה.

בגלל שחולדת מעבדה (או, איזה שם נפלא.) לא קיימת בטבע, זה ממש לגיטימי לרצוח אותה. גם כלבים לא קיימים בטבע. רוצה ספר טלפונים יותר גדול?

עוד לא המציאו מזון יבש לנחשים.

אם לא היה מזון יבש לכלבים סביר להניח שהיו מאכילים בבשר חי. וכל הצביעות הזואת ממש מגעילה אותי!! אלא אם כולכם צימחוניים (וזה כנראה לא הענין) אז אתם בעצמכם תורמים להרג ועינוי של פרות תרנגולות וכ"ו!!! אני לפחות דואג שהאוכל של הנחש שלי לא יסבול! אני הורג אותו בעצמי! מתי פעם אחרונה מישהו מכם יפיי הנפש הרג את הבשר שלו בעצמו ודאג שלא יסבול!!! סביר להניח אף פעם.

Ishida

New member
ממממ

לא. בהחלט לא. את החולדות האלו אתם לא הורגים כי אתם רוצים לאכול אותם או שום דבר אחר להתקים סתם כי אתם מציקים ולהתעלל בהם . ~?@34 מה זה פה ?!~ רוצה שאני אכניס אותך למקפיא ותראה איך זה לקפוא למוות?!~

Bakura

New member
אה, הכל כל כך ברור עכשיו!

להכניס את החולדות חיות למקפיא, זו התעללות. לרצוח את החולדות ורק אז להכניס אותן למקפיא, זה הומאני!!!

אני באמת לא מבינה.

למה אני צריכה להתנצל על המעשים שלי? כן אני הורגת חיה, כן אני עושה את זה בדרך הכי מהירה והומנית שאני מכירה, כן אני חייבת לעשות את זה, כן אני מקפיאה אותה אם זה מה שצריך, כן אני ישנה בשקט בלילה. מה זה עניינך מה אני עושה ואיך לעזאזל הפורנו המצוייר הזה קשור למשהו?!

Bakura

New member
ואת האוכל שלך אתה הורג?

ובמה אני תורמת להרג ועינוי של פרות ותרנגולות? מי אתה, קרניבור, שיטיף לי על מה שאני אוכלת? ולא הרגתי אף אחד כי אני לא אוכלת אף חיה :} כן, מצטערת על כך שאני לא רוצחת, באמת. היחיד שצבוע פה זה אתה.

Itamar Levy12

New member
וואי אתן באות הנה בחבורות

בואו תלמדו משהו כל העובדות הזרות שפה במעלות תמונות שכמה יפנים בני 40 שאין להם חברה וגרים אצל ההורים מציירים ועושים מזה כסף: החולדות האלה נועדו מרגע לידתן להגיע לקיבתו של נחש אימתני. עכשיו החולדות האלה חיביות למות מכיוון שאם לא הן יגדלו ולגודל שהנחש לא יאכל. עכשיו יש שיטות להרוג חולדה ניתוק המפרקת זה לא רצח חבורה של בנות מפגרות(יונתן והדר סליחה זה פשוט מחרפן כמה מעט שכל יש לבנות שהגיעו הנה)ניתוק המפרקת זה מוות נקי בלי כאב בלי דם בלי כלום די לבלבל ת'שכל על רגשות וכל החרא הזה ושהן יצור חי אתן חושבות שעדיף להן להיזרק לכלוב עם נחש שמפעיל לחץ של כמה עשרות קילוגרמים במקרה הטוב? ותופס להן בצוור בלי יכולת לזוז וכל נשימה מהדק עוד עד שלפעמים העיניים מתפוצצות(קורה הרבה תאמינו לי) או שהחולדה פשוט נקרעת? ידעתן שניתוק המפרקת גור למוות כ"F מהיר שהאות הכימי ממערכת העצבים לא מגיע למוח ובטח שלא מצליח לנתח אותו להפוך אותו לאותות חשמליים וחוזרים למערכת העצבים. בנימת עצבים קלה שבוע טוב. אני מקווה מחר להאכיל נחש אחר אני יפרסם לכן תמונות בפורום שתהנו(ד"א הם כבר קפואים! ומתים איזה חבל מתו חיים של כמה עכברונים?)

Bakura

New member
למה, פעם ניתקו לך את המפרקת?

איך אתה בטוח כל כך שזה כל כך הומאני? ואם, למשל, בקמבודיה, יש ילדים שנועדו מרגע לידתם לניצול מיני, זה הופך את זה ליותר בסדר? "מוות נקי". הוא אולי לא מלכלך לך את השולחן, אבל זה לא אומר שהוא יפה יותר. אתה לא שווה תגובה יותר ארוכה, אתה סתם יצור חסר רגשות.

Ishida

New member
אחרי שאת שוברת לו את המפרקת אני

יכולה לאכול אותו ^O^? בבקשה באקי אני אהיה ילדה טובה.

Itamar Levy12

New member
אתן באמת מפגרות

עזבו לא שווה להסביר לכן כמו שאמרו קודם מול בנות כמוכן זה קרב אבוד אתן פשוט טיפשות מידי. לא שווה את הזמן של יצור חסר רגשות כמוני,אני פשוט אלך לרצוח נמלים בחצר.

למעלה