להרוג 7 חולדות....

tombenarye1234

New member
קראת מה שכתבתי?

כתבתי את הסיבה למה אני כותב כאן. אני כותב כאן משהו, שאולי לא קשור לפורום, אבל אני עושה זאת כי עושים כאן עוול מוסרי. האם כאשר אני נכנס לפורום של להקה מסויימת ואומר שהם גרועים, או אם תכנס לפורום צמחונות ותגיד שצריך לאכול בשר, אתה תתקן עוולה מוסרית? בפירוש לא.

אילון פ

New member
מה הקשר???

מוסר זה עניין אישי, מה שמוסרי בעיני לא בהכרח מוסרי בעיניך ולהפך. בעיני לא מוסרי לבוא אל אנשים ולהטיף לצימחונות, כאילו שהאנשים האלה לא יודעים שהסטייק שלהם היה פעם פרה. איש איש באמונתו יחיה.

tombenarye1234

New member
המשפט הוא לא

"איש איש באמונתו יחיה" המשפט הוא "איש איש באמונתו יחיה, כל עוד הוא לא פוגע באחרים". מוסר הוא דבר אישי? סבבה...אז אם אני מחר אבוא וארצח את אמא שלך, ותנסה לעצור אותי אז אני אגיד לך "תשמע...לדעתי זה מוסרי לרצוח את אמא שלך...למה את העוצר אותי?!" לא, מוסר זה לא עניין אישי, כאשר הלבנים באו ושעבדו את השחורים הדבר נראה להם מאד מאד מוסרי. אז מה הבעיה? למה האנשים מהצפון באו ותבעו מהאנשים מהדרום לשחרר את השחורים? הרי מוסר הוא עניין אישי, לא?

אילון פ

New member
תשמע, שוב.

אתה נותן דוגמאות קיצוניות ומטופשות. שנינו יודעים שהוויכוח הזה לא יגמר, בוא נפסיק את זה כאן, אני בדעתי ואתה בדעתך. יום טוב.

tombenarye1234

New member
אוי באמת...

מאד נוח לך להגיד "בוא נפסיק את זה כאן", כי אתה ממשיך לאכול בשר, והמצב כרגע הוא לטובתך. אבל אתה חייב לפתוח את הלב והמוח ולראות שמישהו כאן סובל! מישהו פה נרצח, רק כדי שלך יהיה יותר כיף. זה מה שהמוסר שלך אומר לך? שלגיטימי שמישהו יסבול כדי שאתה תהנה? למה שלא תבעט בכלבים? למה שלא תאנוס נשים? הרי לגיטימי להינות על חשבון גבם של אחרים. אשמח אם תסביר לי למה הדוגמאות "קיצוניות ומטופשות", כי בכל המצבים בדוגמאות ישנו מישהו שעובר סבל רב, רק על מנת שהקבוצה "העליונה" תהנה.

אילון פ

New member
דבר ראשון

אני לא נהנה לבעוט בכלבים ולאנוס נשים. אני לא משתמש במוצרי עור, פרווה, ונוצות, והייתי צימחוני. הדוגמאות מטופשות וקיצוניות כי ברור לך ולי שהרג למאכל נורא הרבה פחות מזה שתרצח את אמא שלי או שיעבוד השחורים.

tombenarye1234

New member
למה?

כאשר באים לבית משפט, הסיבה שלשמה אתה הורג לא ממש משנה...אם הרגת מישהו בשביל כסף, בשביל אוכל, או בשביל להינות, רצח הוא רצח. אין הבדל בין רצח אדם לרצח פרה, כי פרה סובלת בידיוק כמו אדם. אני מסכים איתך שאדם יותר חכם מפרה, ובאמת, בעניינים הקשורים לחכמה נגיד שהאדם יותר טוב (למשל לא ניתן לפרה ללכת לבי"ס...), אבל בנושא סבל ומוות, פרה לא תסבול פחות מאדם אם תחתוך לה את הגרון... אגב, למה אתה מתכוון כשאתה אומר "הרג לשם מאכל"? הרי אתה הורג בשביל להינות מהטעם של הבשר...אתה יכול לאכול משהו אחר... זה כמו שיבוא מישהו ויהיה בעד לבישת פרוות, כי זה "הרג בשביל לבוש"... לא אמרתי שאתה נהנה מלבעוט בכלבים ולאנוס נשים, אבל יש אנשים שכן נהנים מהנושא...אז למה שהם יפסיקו?

etay983

New member
המשפט המקורי הוא -

"צדיק באמונתו יחיה..." באו החילונים והפכו את הפסוק לפסוק הומניסיטי (גלוי נאות - גם אני חילוני)

tombenarye1234

New member
המשפט המקורי לא משנה

מה שמשנה הוא מה אנחנו עושים בשטח. וכאן לא מדובר על אמונה, אלא על מעשה...סבבה, אני בעד שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה, אבל שלא יעשה מעשים שפוגעים באחרים. אם כל אדם יעשה מה שהוא רוצה, מה מפריע לי לצאת החוצה ולירות בכל העוברים והשבים?

BabaGee

New member
ועוד דבר קטנטן...

החתולים האלה שאת כל כך אוהבת אוכלים חסה ? גזר ? או בעלי חיים שגודלו בתת תנאים במכלאות צפופות ונרצחו בשיטות אכזריות פי כמה ממה שצויין כאן !! לפני שהוכנסו לקופסאות שימורים שאת קונה בסופר בשבילם ! בפורום יוגי הו ורצים לדירה 2 מתגעגעים להודעות שלך יותר ממה שאנחנו נהנים מהן כאן אז אל תחסכי אותן ממי שזקוק להן.

אילון פ

New member
הרגת אותי! LOL

רוצח!

Lust chan

New member
../images/Emo135.gif

והדרכים הפסיכופטיות כאן נראות לך לא כואבות? אתה חושב שלחולדות אין זכות לחיות רק כי הנחש השמן שלך רוצה לנשנש משהו?

BabaGee

New member
משה רבנו

ואת חושבת שלנחש השמן שלנו אין זכות לחיות רק כי את יפת נפש ?

למעלה