להרוג 7 חולדות....

להרוג 7 חולדות....

יש למישהו רעיון איך להרוג 7 חולדות? אני קונה בשביל להקפיא ולשים אותם במקפיא זה נראה לי מאוד אכזרי ו לא לענין! יש למישהו רעיון? החולדות צעירות (חודשיים).

FreakOn

New member
השלכה....

הרעיון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא:שק קשור - השלכה מגובה...הכי פחות סבל לחיה, לא תראה הרבה כאב וכולם יהיה מרוצים..

מה שאני עושה..

מחזיקה את העכבר מהזנב, מניחה אותו על שולחן כשהוא עדיין מוחזק בזנב, לוקחת ספר טלפונים, דופקת לו בכוח בראש בדיוק ובזה זה נגמר. הוא מפרכס ומת תוך 20 שניות, וזה מהמם אותם כ"כ שהם בקושי מרגישים. לפעמים הם מדממים מהאף או הפה, שים לב.

Itamar Levy12

New member
השיטה שלי(וההומנית ביותר)

היא השיטה המקובלת במעבדות: אני תופס את העכבר/החולדה הצעירה(בחולדות בוגורת זה סרט כהן חזקות יותר) מאמצע הזנב בערך שם על שולחן נותן לו לנסות לרוץ שם שתי אצבעות על הראש לחוץ מסובב ובאותו הזנב מושך את הזנב אחורה,גורם לניתוק החוליות בעמוד השידרה מוות מידי בלי כאב בכלל נטו והעכבר לא מלוכלך מדם(כמו ממכה ברא) או מפרקס או משהו. מוות נקי וקל,לוקח טיפה זמן ללמוד את העיקרון אבל בסוף מתרגלים

אין לך אפשרות

לגדל אותן עד שהנחש אוכל? אם הוא אוכל פעם בשבוע שבועיים אז זה לא סיפור. הם לא צורכות הרבה מזון. אפשר לשים כלוב באזור מאוורר (לי יש על המייבש כביסה) וכך גם הנחש אוכל מזון טרי וחי , וגם נמנע עוד סבל מן החיה המיועדת. אני במיעוט פה כיאני אוהבת גם נחשים וגם מכרסמים...

למה לתת מזון חי? חוץ מזה שהבית

יסריח והחולדות יסבלו עוד חודשיים שלושה של גידול בתנאים שלא ממש מחקים את הטבע (כלוב גדול ומרווח ולא כלוב גידול הכי בסיסי), הוצאה נוספת על אוכל לחולדות, זה שכשהוא יגיע לחולדה האחרונה החולדה כבר תהיה גדולה מדי לנחש וזה שיש סיכוי שהנחש יפצע במפגש עם החולדה אני לא ממש מוצא סיבות נוספות ללמה "כדאי" להאכיל במזון חי...

אתם משוגעים...

בכל אופן כשאני רוצה להקפיא,אני שולח אותם לסיביר בתוך קופסהוכשהנחש רעב אני שולף,מפשיר ונותן...חברים הישתגעתם?תהיו רציניים,לדעתי עדיף שימותו במקפיא מאשר בשיטות שלכם...תארו לעצמכם שמגדל חדש ניכנס לפורום וניתקל בהודעות הללו...הוא מיד יוצא וחושב שניכנס בטעות לפורום פסיכופטים או משהו כזה...אנא מכם שימרו את דרכי פעולותיכם לעצמכם...תודה רבה...יונתן או דרי..מחקו שירשור זה.

אנחנו משוגעים?!

אתה יודע כמה זמן לוקח לחולדה בוגרת לקפוא במקפיא ואיזה יסורים היא עוברת?!?!?!? אתה לא נורמלי יהודהא, זו לא ולדה, זה לא מת בשניות..

לכל דבר יש צורה

ולהתחיל לדבר שטויות בצורה שגורמת לכל מי שרואה את זה לחשוב שאתם ילדים בעיתיים בני שלוש זו לא הדרך. אם את רוצה לפתוח קומונה פרטית ושם לדבר על מה שאת רוצה את מוזמנת. הפורום הוא מיועד לכלל האנשים ולכן הודעות כאלו לא צריכות להיות כאן. יש מספיק פורומים שבהם יש ילדים קטנים שרבים ואנחנו צריכים לשמוח שאנחנו לא אחד מהם ולא לנסות להגיע לשם. אם למישהו יש בעיה עם מה שכתבתי שיכתוב לי מסר בפרטי. המשך שימוש מהנה ובוגר! בפורום. יונתן

Bakura

New member
אני מצטערת להגיד לכם,

אבל אם אתם לא פסיכופתיים, אתם חבורת רוצחים. לרצוח עם ספר טלפונים!? לנתק את חוליות עמוד השידרה?! תגידו לי, מאיפה חשבתם על זה?! איך אתם חיים עם עצמכם?! אתם לוקחים חולדה מאושרת, שמחה, וחיה, ורוצחים אותה בכזאת אכזריות וקור רוח! "בהתחלה זה קשה, אבל אחרי זה נהיים מקצועניים." כן, באמת, תדחיקו את כל הנקיפות מצפון שלכם. זה לא בעל חיים, זה אוכל בפוטנצייה. המנהל, אתה בסדר עם זה?

Itamar Levy12

New member
עוד צמחונית "בשר זה רצח" הגיע?

כמה נקודות: כנראה שאת מדברת מחוסר ידע ובלי מחשבה. השיטה שאני העלתי ניתוק המפרקת גורמת למוות נטו בלי כאב בלי כלום פשוט מוות. אני חי עם זה בסדר גמור וגם הנחשים תודה ששאלת. בקשר למנהל הפורום,אם הוא לא הרג בערך פי 100 מכרסמים להאכלה מאשר רוב האנשים פה אני נחש עופות הוא מגדל הרבה שנים ובטח אין לו זמן להשגיח על כל נחש ונחש אוכל לכן הורגים מגישים ועוברים לנחש הבא.

JeeChan

New member
מה הקשר ? אני אוכל בשר ואני חושב

שאתם מפלצות. מה זה ההתעללות הלא מוסרית הזאת בחיות מסכנות שלא עשו לכם כלום ? אז הם חולדות, מי צריך אותן, הם איכסה וכו', אז זה אומר שמגיע לכן לבוא ולהקפיא אותם ולהציע הצעות מגעילות כמו לדפוק בו ספר טלפונים, לנתק חוליות עמוד שדרה, אתם רוצחים נקודה. אין לכם טיפת רחמנות, לתת לחיה המסכנה לרוץ ולהסתובב על השולחן עד שהיא תמות, זה רצח, אז אולי לא של אדם, אבל בכל זאת רצח! תתביישו לעצמכם. ואין כאן שום קשר ליפיי נפש או לא, פשוט מדובר במצפון בסיסי שכנראה חסר לכם.

BabaGee

New member
תראו כמה יפנים קטנים היא הזעיקה לפה

מישהו אמר big boy ?

רן333

New member
אני לא בטוח שהבנתי אותך.

מדוע הרג חולדה על-ידי ניתוק מהיר של חוט השדרה מהמוח שלה הוא "התעללות לא מוסרית", בעוד שאכילת בשר היא בסדר? האם אתה חושב שהחיות שמשמשות לך למאכל, או משמשות להכנת מזון לכלבים וחתולים סובלות פחות מהחיות שבהן אנחנו מאכילים את הנחשים שלנו? נדמה לי שיש לך בילבול די רציני בעניין מושג הרצח. השימוש המקובל במושג זה מתאר הרג של בני אדם מתוך כוונת זדון. ואם הרחבת המושג הזה כך שיחול גם על המתת חיות, אם ההרחבה הזו לגיטימית בעיניך, אז נראה לי שאתה יכול להאשים ב"רצח" לא רק את מגדלי הנחשים, אלא כל אדם שהורג דג, פרה או תרנגולת כדי לאכול אותם, וגם על כל מי שמועך כינה, מפזר אבקה נגד פרעושים על החתול או הכלב שלו, או בולע תרופה נגד תולעי מעיים. ואם זה באמת מה שאתה טוען, אז צריך להיות ברור לכולם שהשימוש שלך במושג "רצח" רחוק מאוד מהשימוש המקובל במושג הזה. ואם כך, אז אני בספק אם אני אמור להתרגש או להזדעזע כשאתה מאשים אותי ב"רצח". דבר נוסף: אם אתה מרחיב את מושג הרצח כך שיחול לא רק על הרג בני אדם אלא גם גם על הרג של חיות, אז גם לי יש הצעה: בוא נרחיב את מושג הקניבליזם כך שיחול לא רק על אכילת בני-אדם על-ידי בני-אדם, אלא גם על אכילת חיות על ידי בני-אדם. ואחרי ההרחבה הזו - אתה (וכל אדם אחר שאוכל בשר) יוצא לא רק "שותף לרצח", אלא גם קניבל. מה דעתך?

Ishida

New member
תולעי מעיים WTF זה הגוף שלנו

אהמ. לא הייתי רוצה שיסתובבו בו תולעים ^O^ למרות שזה יכול להיות מאוד משעשע תראו הם כמו תולעי מעיים ^O^------>

למעלה