להקות של שיר אחד!

Chocoholic

New member
Frankie Vallie

היה סולן להקת The Four Seasons. לתקופה קצרה לפני הפלישה הבריטית הם הצליחו בגדול עם שירי פופ כמו Sherry, Big Girls Don´t Cry, Walk Like A Man ב 67´ הוא החל במקביל בקריירת סולו שנמשכה לשנות השבעים והיו לו עוד שני להיטים (שאותם לא שמעתי). The Guess Who הקנדיים, שלא הלך להם בהתחלה באנגליה ובארה"ב, היו כוכבים בארצם (שם הלהקה נולד מתכסיס שיווק) ובתום העשור הם "קנו" גם את הקהל האמריקאי עם "These Eyes"... אבל הם נושא בפני עצמו

kibutzit

New member
מקווה שלא נאמר עדיין

כי יש בי רוח עצלנות mmmmmm mmmmmmmm mmmmmmmmm mmmmmmmmm-crash test dummies ו- the connells- 74-75 יש לי הסתייגות קלה לגבי השיר השני אבל אלו שירים שלדעתי נורא עצובים ותמיד כיף לשמוע.. עצובה שכמוני.?...

SOUND GARDEN - BLACK HOLE SUN

איך אף אחד לא הזכיר את זה? ויש גם את הלהקה הזאת למרות שזאת להקה של שני שירים ולא אחד: pixies - where is my mind & hey ועוד כמה: beastie boys - sabatoge rage against the machine - killing in the name of תמר גלעדי - האהבה מתה (מתערב שאף אחד לא ידע פה את השם שלה, יש לי את הדיסק שלה ואני מבין למה היא לא הגיעה יותר רחוק מזה) bran van 3000 - drinking in L.A cranberries - zombie (אל תכחישו) coldplay - in my place dr. demento - their coming to take me away extreme - more then words (חבל שזה ככה, הם דיי מעולים, למישהו חוץ ממני יש דיסק כלשהו שלהם?) free - allright now K´S Choice - everything for free lisa loeb - stay liquidio - narcotic massive attack - protection marvin gaye - i heard it through the grapevine pat boone - speedy gonzales norah jones - dont know why (חכו, היא עוד תהיה מוכרת נורא מתישהו, אני מקווה) republica - ready to go semisonic - closing time יש מישהו שמכיר את כל השירים האלה?

niraf

New member
רוב מה שכתבת

הן בכלל לא להקות של שיר אחד.... סאונדגארדן? ממש לא. להקת גראנג´ מהמובילות עם סולן ענק. אני יודעת מי זאת תמד גלעדי, אל תמהרי לקרוא לה זמרת של שיר אחד, היא עוד יכולה ליצור עוד. קולדפליי? מילא אם היית כותבת trouble.... "מצנחים" הוא דיסק מצוין ומומלץ. את הדיסק החדש יותר לא שמעתי. גם רייג´ אגינסט דה מאשין הם לא להקה של שיר אחד. לא להקה טובה, אבל גם לא של שיר אחד.

ganooov

New member
../images/Emo45.gif. ../images/Emo13.gif

לומר על סאונדגארדן שהיא להקה של שיר אחד, זה לומר שלא שמעת את סופראנואן, ושאתה שומע יותר מדי גלגל"צ. כמעט כל שיר בסופראנואן הוא יצירה מדהימה מבחינת איכות. יש להם סולן ענק, גיטריסט אלוהי שהכניס את הדרופ-די טיונינג אל המוזיקה (הוא לא היה הראשון, אבל הוא הכניס את זה), בסיסט נחמד ומתופף מעולה (שאגב, אפשר לזהות די מרחוק בגלל סיגנון הנגינה שלו). אתה יכול לומר באותה מידה שרד הוט היא להקה של שיר אחד בגלל קליפוניקיישן, שגלגל"צ הזנתה בלי בושה.

WhiteSnake 85

New member
The Troggs

The Troggs - Wild Thing Kא שמעתי על אף שיר אחר שלהם חוץ מהשיר הזה שהנדריקס עשה לו קובר מדהים...

למעלה