להקות של שיר אחד!

SMILE 4 NOTHING

New member
אוף! גנבת לי... הם להקה שווה!

הזמרת שלהם היא הדבר הכי מגניב עלי אדמות! יש להם שירים חמודים,רוני ידידיה בזמנו,היה חורש עליהם.

מקודם

כתבתי הודעה, והדף של הפורום עלה מחדש, והיא... פשוט לא היתה שם. אז אני חוזר פחות או יותר על מה שכתבתי שם. Simon Dupree And The Big Sound שיר שרובכם אמורים להכיר, ששמו Kites ושמו בישראל ´עפיפונים´ (בגרסת הטרקטור) הוא הלהיט של הלהקה זו, נראה לי שהיחיד. אחראים על הלהקה הזו הם האחים שולמן, שאחרי שפירקו את זאתי הלכו להקים להקה אחרת בשם ג´נטל ג´ייאנט, והספיקו גם בדרך לנפנף את אלטון ג´ון, שלא עבר את מבחני הקבלה לתפקיד הזמר בלהקה (הוא גם נכשל במבחני הקבלה לתפקיד הזמר אצל קינג קרימזון).

country joe

New member
Kites שיר ענק!

הדקלום של הסינית באמצע הוא פשוט גאוני. ואריק, בתור חובב ג´נטל ג´ייאנט מושבע אני מניח שאתה מכיר גם את The Moles, עם הסינגל היחיד שלהם We are the moles, שהיה פולוו-אפ גדול לקייטס.

LadyG

New member
נזכרתי בעוד להיט סיקסטיס שווה

The Easybeats - Friday on my mind ללהקה האוסטרלית הזו היו עוד להיטים, אבל לא מחוץ לאוסטרליה למעט המוזכר למעלה.

hells bells

New member
חוץ מזה יש להם ייחוס משפחתי נכבד!!!

אפילו היתה שאלה שלי עליהם באחד החידונים של גרימבל´ה.

קיר קמט

New member
נזכרתי בעוד כמה.

קצת פחות סיקסטיז וקצת הרבה פחות רוק , האמת - סנדרה (מריה מגדלנה) רייט סד פרד (Too Sexy) פסטבול (The Way) ג´ורג´ ת´ורוגוד (Bad To The Bone!!!!!)

matanbu

New member
פסטבול

דווקא לא מזמן יצא לי לשמוע את השיר שלהם OUT OF MY HEAD באיזה סרט תיכונסיטי קומי מטומטם ("לוזר", בסינמה 1 למתעניינים). I MUST BE OUT OF MY HEAD MUST BE OUT OF MY MIND אני נורא אוהבת אותם, חוץ מTHE WAY יש להם עוד כמה וכמה שירים טובים לא פחות. (תנסו את FIRE ESCAPE גם, הוא היה פעם בבאפי אפילו
ככה אני הכרתי אותם).

קיר קמט

New member
שמעתי את האאוט אוף מיי הד הזה...

שיר מטומטם לעילא, ויסלחו לי חברי הלהקה. גם את פייר אסקייפ שמעתי, ולא התרשמתי. בכל מקרה, היה להם להיט אחד , אפילו לא אלבום שהיה להיט, וזהו.

nute kram

New member
איך לא הזכרתם את...

deep blue something עמ breakfast at tiffany´s שיר לא משהו ללהקה לא משהו לקהל לא משהו לא משהו לא משהו.

matanbu

New member
עוד כמה

הידע המצומצם שלי במוזיקה אולי לא מכיר עוד שירים של הלהקות... אז אתם חופשיים לחלוק על ההמלצות שלי... Frankie Vallie - Can´t Take My Eyes Off Of You - מישהו שמע עוד שיר שלו? I WANT TO KISS U ALL OVER - אין לי מושג של מי אבל מסתבר שזה די מפורסם :) Guess Who - American Woman - לא שמעתי עוד שום שיר שלהם למרות שאני מניחה שהם מפורסמים והכל ורק אני בחסרת ידיעה :) No Mercy - Where Do You Go ו PLEASE DONT GO שניהם ממש יפים, כנ"ל על הקודם פה The La´s - There She Goes ראיתי את הקליפ פעם בVH1
והוואן איט וונדר הכי גדול שקיים (גם אם לא רוק) - מקרנה!

קיר קמט

New member
אני לא יודע אם מקרנה זה וואן היט

וונדר... בכל זאת הלוס דל ריו האלה שרים בספרדית וישנה סבירות גבוהה שהם עדיין מתקיימים ובועטים בארצות הלטיניות אבל לא הוציאו עוד שירים קליטים מספיק בשביל העולם הגדול... מה לעשות, לא כולם יוצאים ריקי מרטין :) וגס הו די מפורסמים..

למעלה