להקות של שיר אחד!

חולוני

New member
יכול להיות..

אבל בתור להקה שהעיפה את הביטלס מהמקום הראשון.. איפה הם ואיפה הביטלס מבחינת הפופלריות..

Mr Jack

New member
אל תסקלו אותי בבקשה...

אבל זאת דעתי לגבי לד זפלין בשיר Stairway To Heaven, אני יודע שאף אחד כאן לא יסכים איתי, אבל שמעתי הרבה שירים שלהם, וזוהי דעתי עליהם.

אם הייתי יכולה...... ../images/Emo46.gif

הייתי סוקלת אותך. ועוד איך. אי אפשר לומר על "מדרגות" דבר כזה! ואי אפשר לומר על לד זפלין שהם להקה של שיר אחד!!!

Mr Jack

New member
מה אמרתי על מדרגות ?

שיר ענק לדעתי, בין השירים הכי טובים שקיימים, עליו לא אמרתי שום דבר רע. פשוט אני לא אוהב את לד זפלין, אין מה לעשות...שירים כמו Black Dog עושים לי כאב ראש, וגם לא ממש הבנתי מה ההתלהבות מג´ימי פייג´,אבל אני אשמור את דיעותי לעצמי.

Mr Jack

New member
אני שומע עכשיו את The Battle Of

Evermore ות´אמת, אני מתאפק עכשיו לא לתת איזה מכה למערכת !

פחחחח....

במקום לשמוע את השיר הדיי מעפן הזה, נסה לשמוע את Whole Lotta Love Dazed And Confused Communication Breakdown Bring It On Home ואז נראה אותך אומר שלד זפלין זו להקה של שיר טוב אחד!!!

Mr Jack

New member
מכל השירים פה שמעתי את

Communication Breakdown...שיר טוב, אל אני ממש לא מתחבר אליו !

אין שום סיבה שתשמור את דעתך לעצמך

זה בסדר, נשמח לשמוע את דעתך, אפילו אם היא לא תנעם לחלק מאיתנו. ואגב עם כל אהבתי ללד זפ, גם לי black dog עושה כאב ראש, אולי הזדקנתי?

חולוני

New member
בוסטון הם מלהקות רוק האיצטדיונים..

הגדולות של שנות ה-70 וה-80.. הם לא ONE HIT WONDER.

orbiti

New member
להקת Free

עם הלהיט האימתני שלהם all right now, שאותו הם ניסו לשחזר בכל אחד ממיליון האלבומים שלהם שבאו אחריו... כמובן אין לשכוח גם את אגדת הרוק הפסיכדלי קובי פרץ עם הלהיט הנסיוני והחדשני שלו "בלבלי אותי"

miromiro

New member
הייתי מאד שמח לדעת אם...

רצי החצות של דיקסי הקליטו עוד משהוא יפה חוץ מ-come on aylin כי הם באמת נחמדים כאלו......

חולוני

New member
בלבלי אותו כמו שבלבלת אותי..

(ועכשיו כולם מבולבלים..) קובי פרץ המלך שולת!!!11

למעלה