להקות של שיר אחד!

hells bells

New member
להקות של שיר אחד!

תשרשרו לכאן את שמות הלהקה והשיר הגדול שלהן,יש המון כאלו. אני אתן אחת, להקת-TELEVISION בשיר- CALL MR. LEE לא בטוח שאתם מכירים אבל שווה שמיעה עבודת גיטרה לא מהעולם הזה.

ganooov

New member
הוטל קליפורניה - הנשרים. ../images/Emo13.gif

הלהקה המסכנה בטח השתגעה מרוב הפעמים שהיא ביצעה אותו
. קנופפלר וסולטני הסווינג, בכל הופעה שלישית הוא מבצע אותו, מה שיפה הוא שגירסת הלייב יפה מאוד
(אין מה לעשות, חייבים להודות שזהו הגדול בשיריו). אני לא אדבר על לד זפ, למרות שזה נורא מפתה. יש להם מספר שירים שדורשים את זה...

ganooov

New member
אוי נו... ../images/Emo13.gif

כל פלוץ יודע מי זה הנשרים רק בגלל הוטל קליפורניה. אתה לא יכול להכחיש את זה. וזה באמת השיר הכי טוב שלהם (ואחד מהשירים היותר טובים בכל הזמנים, קלאסיקה מושלמת, שלא לדבר על האנפלאגד).

miromiro

New member
רק שתהיו בענינים-לא תאמינו אבל..

הדיסק עם אוסף הלהיטים של הנשרים הוא הדיסק הכי נמכר כיום!!! כן כן יותר מlet it be וגם מטרילר ואפילו מהחומה ומרבים וטובים אחרים! הלהקה הזאת פשוט לא נתפסה חזק בארץ אבל בקנה מידה עולמי מה לעשות גם אני לא חובב גדול אבל הם בהחלט אגדת רוק!!! ותוספת קטנה-המתופף של הלהקה (כידוע) הוא גם הזמר וזה הכי קולי ורוקרי שיכול להיות. כנסו ללינק הוא מעניין ומפתיע!

אני חושב שהמצעד הזה

מתיחס רק לארה"ב, שם חומר שקט וסנטמנטלי כמו של של הנשרים נחטף כמו לחמניות חמות במוצאי יום כיפור (שלא לומר פיתות חמות בערב פסח), אני לא בטוח שהנתונים האלה נכונים לגבי שאר העולם. בכל אופן, החליט מי שהחליט שהאיגלס הם אגדת רוק ושיכים לפורום הזה, אבל נתוני מכירה מעולם לא היו סף כניסה לכאן

ganooov

New member
חצי "אווופס!": ../images/Emo13.gif

חשבתי שאתה מתכוון לשיר הכי נדוש של כל להקה
. ולדתע זה יהיה שירשור שיותר מתאים לפורום אגדות רוק... להקות של שיר אחד לרוב הן לא אגדות.

hells bells

New member
דווקא כן.

קבל אגדת רוק בשם פרוקול הארום שספק אם מישהו מכיר שיר אחר שלהם חוץ מ-בהיר יותר מחיוורון? זה שיר שמייצג את כל שנות ה-60 בהחלט אגדה.

ganooov

New member
אבל עוד כמה כאלה כבר יש? ../images/Emo13.gif

לי אסור להחליף את מהות השרשור, אבל אני יכול רק לבקש. אם אתה רוצה שהמשך השרשור יימחק - פשוט פנה אלי במסרים.

matanbu

New member
יש כמה כאלו...

שירי רוק מפורסמים (אגדות כאמור) אבל הלהקות עצמן לא. אולי עקב החוסר ידע שלי במוזיקה אני לא מכירה את שאר השירים של הלהקה או שהם לא מפורסמים או שלא הבנתי נכון. אם תחליטו להמשיך את השרשור אשמח לכתוב פה כמה.

LadyG

New member
אתה אכזרי הלס ../images/Emo13.gif סתאאם

מה עם Hamburg ו- Conquistador ו- Pandora´s Box שירים מצויינים שמצליחים להעביר את אוירת שנות ה- 60 ובגדול.

LadyG

New member
אולי המבחר של ג´ורג´ בייקר?

אף אחד לא זוכר שום שיר מעבר ל- Little Green Bag

חולוני

New member
הם לא ONE HIT WONDER.

אולי פה הם לא כ"כ מוכרים, אבל באמריקה הם אחת מהלהקות היותר פופלריות בכל הזמנים, ולא רק בזכות הוטל קליפורניה. גם דייב מת´יוס בנד הם אחת מהלהקות העכשוויות היותר פופלריות באמריקה (אפילו יותר מבריטני), ובארץ בקושי מכירים אותם והם נחשבים ללהקה אלטרנטיבית.

ganooov

New member
הבט ../images/Emo13.gif

כאן. אבל שוב, לעניות דעתי - החומרים האחרים שלהם הרבה פחות טובים, למרות שהם ברמה מאוד גבוהה.

חולוני

New member
אוקיי..

וגם לטעמי הוטל קליפורניה הכי טוב שלהם, אבל כבר שנים שאני לא מסוגל לשמוע אותו כבר, בניגוד לשירים אחרים שלהם. (יש לי אוסף שלהם בבית)

חולוני

New member
טלויז´ן זה לא להקה של שיר אחד..

זאת אחת מלהקות הפאנק הכי חשובות ומשפיעות שקמו. Marquee Moon זה אחד מאלבומי הפאנק הכי טובים שיש, וזה שהם התפרקו אחרי 5 שנים לא הופך אותם ל"להקה של שיר אחד". גם הסקס פיסטולס התפרקו מוקדם.. בכל מקרה, הנה כמה "להקות של שיר אחד" שנקראות ONE HIT WONDER בשפה המקצועית - Cutting Crew Cockney Rebel Cock Robin Love Affair Isley/Jasper/Isley William Pitt Starship Living in a Box The Window Speaks T´Pau Terence Trent D´Arby Will to Power Johnny Hates Jazz Wet Wet Wet Berlin Breathe Climie Fisher Danny Wilson מספיק לכם? יש עוד מיליונים..

חולוני

New member
The Small Faces - All Or Nothing.

השיר שהעיף בספטמבר 66 את "אלינור ריגבי" של הביטלס מהמקום הראשון במצעד. שיר קלאסי של להקה קלאסית. ועד היום מעטים מכירים אותם, וחבל, כי בזמנו הם היו תחרות ממש טובה לביטלס.

LadyG

New member
דווקא Small Faces לא דוגמא טובה

Lazy Sunday ו - Itchycoo Park (היקר לליבי) כל כך ידועים שזו ממש לא להקה של להיט אחד.

למעלה