להצביע שינוי או חץ?

אנדרי ז

New member
אני גם ביקשתי תשובה

זה שבחרת להיטפל לתירוצים כאלו או אחרים כדי לא לספק לי אותה, זה במסגרת חופש הביטוי שמאפשר לבן אדם גם להעמיד את עצמו באור מגוחך. או שמא רק לך מותר להביע פה דיעות ולי לא?

eitangn

New member
חופש הביטוי

זכותך כמו כולם להביע דעה. זכותי לא לענות לשאלה. אתה פנית אלי בשאלה. כפי שנשאלה, לא רוצה לענות.

sheketz

New member
אבל איתי פורמן זה לא הנושא

לא הוא מעמיד עצמו לבחירה.

tapr

New member
תלוי מה אתה מחפש...

מפלגה ליברלית, או מפלגה חילונית? חץ היא מפלגה חילונית, שמושרשת בה הרטוריקה של "חרדים-חרדים". שינוי, אחרי התחדשותה, היא מפלגה הרבה יותר סימפטית, בעלת מנהל תקין בהרבה, רשימה שאני אישית יותר מעריך, ובאמת ליברלית.

נצל את קולך בחוכמה

האם חשבת להצביע למפלגת זכויות הגבר במשפחה או מפלגת המים והטבע? שינוי של היום היא לא שינוי של הבחירות הקודמות. רוב ח"כי שינוי נמצאים בחץ, בדוק את שתי הרשימות ואני בטוח שתחליט את ההחלטה הנכונה.

אשרת

New member
רוב חברי הכנסת הכושלים

מצאו את עצמם במפלגה אחת - חץ. תחשוב אם ממש בא לך שיהיו לך נציגים בכנסת אשר אינם יודעים דמוקרטיה מהי, והכסאולוגיה חשובה להם יותר. כמו שאמרו פה, תחשוב טוב טוב טוב. ובאופן כללי, הצבע לפי צו מצפונך בלי קשר למה שנאמר לך פה. כי יש פה נציגים של שינוי ונציגים של מפלגות אחרות שיש להם אינטרס די ברור להמשיך ולפגוע ב'שינוי'.

ריאליסט

New member
שום הבדל

למעט יריבויות אישיות שהביאו לכך ששתי מפלגות בעלות אותו מצע רבות על אותם קולות. ואני אומר זאת רק בגלל הדמגוגיה של "שינוי" מהבחירות הקודמות שם טענו חבריה שהיא מביאה "נקיון" לפוליטיקה....התברר שהיא מושחתת יותר מהמפלגות הותיקות-במובן הציבורי.

ליבליך

New member
איזו שחיתות יש בשינוי?

יריבויות אישיות המובילות לפיצול מיותר הן בהחלט דבר מזיק למפלגה, אבל מה הקשר בין זה לבין שחיתות וחוסר נקיון? שינוי היתה ועודנה מפלגה נקיה.

מסכים זה לא פוגע בהזדהות שלי

עם המפלגות הליבראליות. וחבל שהם התפצלו, במיוחד כשברור שלו היו חוברות יחדיו היה להם סיכוי לא רע.

ריאליסט

New member
אבל הבטיחו לנו

בבחירות הקודמות ולפניהן ש"שינוי" תראה מנהיגות אחרת. מבחינה זאת אין בינה לבין האחרות שום הבדל. מבחינה אידאולוגית כמובן מדובר בעניין אחר אלא שהנושאי ששינוי וחץ מרימים כיום,אינם מענינו של הציבור ולכן אין להן סיכוי לעבור את אחוז החסימה-בעיקר כשהן מפוצלות.

אשרת

New member
תפסיק עם זה זה כבר.

על אפם וחמתם של כל 'אוהבי' שינוי , שינוי כן תעבור את אחוז החסימה וכן תהיה בכנסת הבאה. כולי תקווה שמעתה ההתנהלות של המפלגה שלי, תהיה קצת אחרת ממה שהיא היתה עד עתה.

ריאליסט

New member
זו בדיוק שחיתות ציבורית!

להבדיל משחיתות פלילית (שאין אותה בשינוי). במפלגה נקייה להבדיל מ"שינוי",אין דיקטטורה של 2 אנשים (קרי לפיד ופורז),והחלטות דמוקרטיות מחייבות. זה שזה קיים לצערי גם במפלגות אחרות-לא מנקה את שינוי.

SilentMike

New member
גם בשינוי אין היום.

פוליטיקה זה משחק כוחני. אבל הדמוקרטיה ניצחה בשינוי. חבל שפורז לא יכול היה להתמודד עם ההפסד.

למעלה