להפסיק לפחד לגעת

אני משתדל להזהר

אני יודע כמה שזה יכול להיות הפתרון הכי פשוט להאשים את כל בעיותיי בעובדה שנולדתי לחברה אח ואני חי בחברה אחרת, אבל זה שזה הפתרון הקל לא אומר שזה תמיד הפתרון המוטעה.

סלסרו

New member
יש הרבה דברים שאוכל לומר לך -

אך לא בפורום פומבי. אם אי פעם יצא לנו להפגש, תזכיר לי..

uri80

New member
תבוא קודם לארץ חתיכת ליצן

מבטיח לארגן עוד איזה מפגש בפעם הבאה שזה יקרה.

uri80

New member
אם כבר אנסה להגיע לנפאל קודם

שם יש הרבה יותר הרים ועוד כמה אגמים שצריך לבקר בהם. אתה תחכה לתורך סלסרו. (כל זאת כאמור בעזרת הענק הירוק.)

סלסרו

New member
בתיכנון לטוס ליפן השנה

כנראה ספטמבר או אוקטובר. נפגש בפוג'י? אגב, מה הקשר לענק הירוק?

Le Fay

New member
איך היפנית שלך?

לדעתי הענק שלו מסתובב דווקא בירוק-זית.

סלסרו

New member
../images/Emo2.gif בדקת לאוריאל את הענק שלו?

בדר"כ אני מנסה ללמוד קצת את השפה של המקום שאליו אני הולך לטייל (למעט צ'כיה, זה כבר היה מוגזם), אבל אין לי שום תכנון ללמוד יפנית, למרות שאני עובד עם יפנים וממה שהבנתי להגיע לרמה בסיסית זה יחסית קל. אני יודע כמה ביטויים פשוטים ולספור.. כנראה שאלמד עוד כמה ביטויים לפני הטיסה, וזהו. אני עדיין עובד על ספרדית, להעמיס עוד שפה, ועוד עם כתיבה כה שונה (ושלוש צורות כתיבה!) לא בראש שלי כעת..

בקטעים האלו אני בעד לנתק קצת את

המוח באופן זמני. לפעמים מרוב מחשבות משתקות- לא מצליחים לעשות כלום. צריך לתת לאינטואיציות (לכל אחד יש כאלה) להנחות- ואם אתה לא בטוח לא יקרה כלום אם אפילו תשאל אם זה בסדר. רבים וטובים שאין להם ולא היה להם שום קשר עם הדת לחוצים מהדברים האלו, אז אל תרגיש לא בנוח. אין לי מילה אחרת חוץ מלזרום. פשוט לך עם מה שאתה מרגיש. בהצלחה!

babylon_a1

New member
נתקלת מלפנים קדימה הסתער

ומה פרישו דו"ק (אני מכיר משחק שעונה לשם הזה, וסוג של ערפל, למה התכוונת ?)

babylon_a1

New member
אדיר ונאור בורא דוק וחלד...

שמעת את זה פעם ?
עדיין מחפשים מה זה חלד , דוק בכול אופן אמורה להיות שכבה דקה של משהו ומשתמשים בזה גם לערפל קל / אבק / קורי שינה של הבוקר ועוד מגוון מטפורות כמו דוק של עצבות או שעשוע

בספרים שלי כתוב שיש:

ערפל קרינה - קורה בלילה בהיר ללא עננים כאשר הלחות גבוהה ויש רוח קלילה במהירות של עד 4 קשרים. ערפל הסעה - נוצר כאשר אוויר מוסע מאזור לאזור ע"י הרוח, אם האוויר עובר מאזור חם לאזור קר ייוצר ערפל. ערפל קיטור - כאשר יש מקור מים חמים מתחת לשכבת אוויר קרה (זה בעצם אדי המים) . ערפל חזיתי - כאשר מגיעה חזית חמה עם לחות גבוהה, באזור שמתחת לחזית ייוצר ערפל (זה למעשה גשם דקיק דקיק (נדיר מאוד בארץ כי החזיתות החמות כאן יבשות). ערפל הרים - כמו ערפל הסעה, אך הוא יותר נפוץ מכיוון שיש הפרשי טמפרטורה בין העמק להר , כך שאם יש רוח מכיוון העמק ולחות באוויר ייוצר ערפל על מדרון ההר. אובך - לכלוך באוויר. תחת איזו קטגוריה נופל דוק?

R a c h e

New member
עכשיו תורי....

אז כך: אני מאוד מכירה את מה שכתבת וזכור לי יותר ממקרה אחד שרציתי לחוש קירבה ומגע היה בהחלט ראוי ואני יושבת לי, נעוצה בכיסא/צועדת לצידו צועקת על עצמי (בלב): "תזיזי כבר ת'יד ותיגעי בו" והיד מסרבת ולא זזה, עמוסה עם השנים שבהן זה היה ממש אסור.... אז אולי אני לא יכולה להאשים "את ההורים, את הרבנים, את הספרים" אבל גם כל אלו היו שם באותם רגעים, אני יודעת שחלק נכבד מזה קשור בי ורק בי ואני לא מאשימה אף אחד, אבל מאוד מכירה את מה שכתבת. קצת תקווה? עם הזמן העוצמה של זה קטנה....

למעלה