טוב משעמם ואני מעביר את הזמן בכתיבת הודעות טיפשיות
N Northern Lights New member 25/11/02 #40 ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif לילה טוב אנשים יקרים. הלכתי לישון.
O Ophel McNeil New member 25/11/02 #42 מבחן. כמיה. מחר. אני. נכשלת. ../images/Emo117.gif אבל לפחות אני מובילה פה, הא?
N Northern Lights New member 25/11/02 #46 קיבלתי 100 בערבית../images/Emo41.gif../images/Emo3.gif ../images/Emo22.gif קפיץ קפוץ
ו ווילו רוזנברג New member 25/11/02 #49 יש לי מחר הכתבה באנגלית.. איכססס ומחרתיים יש לי מבחן בספרות..איכסס יותר גדול..{וזה לא שאני לא אוהבת את המקצועות אני פשוט לא אוהבת מבחנים..מי כן אוהב??}
יש לי מחר הכתבה באנגלית.. איכססס ומחרתיים יש לי מבחן בספרות..איכסס יותר גדול..{וזה לא שאני לא אוהבת את המקצועות אני פשוט לא אוהבת מבחנים..מי כן אוהב??}
T thug4life New member 25/11/02 #51 לי יש מחרתיים מבחן בביוטכנולוגיה ובמקום ללמוד אני מעביר פה את הזמן
ו ווילו רוזנברג New member 25/11/02 #53 אני סיימתי ללמוד להכתבה.. כלומר כמה צריך ללמוד בשביל זה?? אני מקווה שאני אצליח...ושוב בהצלחה לכל הנבחנים והנבחנות מחר!!
אני סיימתי ללמוד להכתבה.. כלומר כמה צריך ללמוד בשביל זה?? אני מקווה שאני אצליח...ושוב בהצלחה לכל הנבחנים והנבחנות מחר!!
T thug4life New member 25/11/02 #54 תודה...... ופרק שש שאת מדברת עליו תוכלי לפרסם גם את הפרקים הקודמים?