להעיר את הפורום!

Northern Lights

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif../images/Emo182.gif../images/Emo186.gifקררררררר לי

הפורום במצב של מוות קליני. |מצבה|

SaberTooth

New member
גם אני לא הבנתי... ../images/Emo12.gif

אולי שהוגה המשחק יסביר בדיוק את חוקי המשחק ומה מטרתו

La Gamba

New member
המשחק הזה לא עבד הכי טוב עכשיו

כי אילתרתי אותו לאורך הדרך. זהו הרעיון הכללי: מדובר בתחרות המילה האחרונה, מי שיש לו את המילה האחרונה מנצח! התחרות תימשך 72 שעות. כדי שאנשים לא יחכו לרגע האחרון, החלטתי לעשות את זה תחרות בין פורומים, רק שלצערי פירסמתי את זה רק ב3 פורומים, בעתיד אני אפסרה בלפחות 15 עשר.

Northern Lights

New member
אמ... שיהיה ../images/Emo41.gif \=

יש לי מבחן בספרות ובמקום ללמוד אני יושבת פה ומשרשרת הודעות לשרשורים שאני לא מבינה... איזה חיים סוערים יש לי. =[

זה חיים סוערים...

חכי עד שתשמעי את שלי..בצחוק..האמת היא שאין לי מושג למה אני מגיבה להודעה הזאת אולי בגלל שמשעמם לי ושלא הייתי פה המון זמן...די המון זמן...

כל עוד זה למטרה טובה...

או לפחות נקווה שזה למטרה טובה, כי אין לאף אחד מושג מה באמת המטרה של השרשור הזה, רק שהוא הולך להיות הכי גדול בפורום מאז שרשור ההתפקדות...

Northern Lights

New member
נראה לי ששרשור משחק../images/Emo41.gif

אסוציאציות היה ארוך יותר...
ואני התחלתי אותו

אם ביום וחצי...

כבר יש יותר משלושים הודעות, הייתי אומר שאנחנו בדרך הנכונה. דרך אגב, באיזה פורומים עוד יש את זה וכמה הודעות יש בהם?

thug4life

New member
הנני שוב

שזה משפה יפה: הנה אני שוב סתם משתעשע אחרי שיעור ספרות עם המורה השרוטה שלי שאומרת שפנטזיה היא ספרות דפו*ה וראפ זאת לא מוסיקה בתור נקמה אני מפריע בשיעורים בתור נקמה היא שמה לי 22 במבחן אבל מה אכפת לי הבגרות שנה הבאה

thug4life

New member
שפה מליצית

שזה בשפה יפה: שפה יפה אני שונא ספרות אררררררררגגג וגם אני אוהב את הפורום אז שינצח

למעלה