להסתיר מהאשה, סיוט!

אגס 10

New member
אין לי בעיה עם כל מה שכתבת

יש לי בעיה עם דבר אחד שחרה לי מאוד בדבריו, זה שהוא לא רוצה שאשתו תצא בשאלה כי זה יפריע לו להצגה! היחס הזה לאישה ככלי שרת שלו או כבס``ה כמפיקה של ההצגה שלו הרג אותי!זה ממש לא כמו כל האנוסים כאן!

mister xy

New member
מחאה נמרצת ! ! ! ../images/Emo46.gif

אני מוחה בתוקף על היחס הדוחה שקיבל "אנוס אמיתי". לאף אחד מאיתנו אין את הזכות לשפוט אותו אחרי כתיבה של שתי הודעות ובטח שלא לתקוף אותו מיד בהתחלה על אורח חייו ועל סיפוקיו הרוחניים. ראיתי מה שהבנאדם כתב על קשר מחוץ לנישואין אבל "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו" והוא בעצמו כתב שזה מחוסר ברירה. תסלחו לי חברות וחברים, אני חושב שהתוקפנות נגדו היתה ממש מגעילה. (אנוס אמיתי, אני מתנצל על האיחור בתגובתי - הייתי עסוק ביומיים האחרונים. יש לי עוד הרבה לומר לך אבל את זה אני אכתוב מחר במסר)

למה

הוא קיבל גם תגובות מבינות וגם תגובות צוננות וגם קיתונות של רותחים. כשם שפרצופיהם שונים. הפורום היה משעמם להחריד לולי זאת. (האידיאל מדבר מתוך גרונך שיפוצו מעינותיך חוצה. יפוצו, לא לדאוג) הייתי רוצה לדעת איך נראה לך כי בגידות (לדוגמא) ניתן לדון לכף זכות.

mister xy

New member
לדעתי זה לא מצדיק מתקפה כזו

ובטח לא לפני שמכירים אותו באופן מינימלי (גם דעתי נכללת ב"כשם שפרצופיהם אינם שווים...") לא ביקשתי לדון לכף זכות, בקשתי שלא לדון אותו בכלל עד שתגיעו למקומו...

אגס 10

New member
אף אחד לא מגרש אותך

יהודים לא מגרשים יהודים... בטח לא יהודיות...

אגס 10

New member
מיסטר היקר

אני לא יודע מה לגבי השאר כאן,אני תקפתי אותו ובחריפות על משפט אחד שהוא כתב שעד כעת חורה לי ושעד כעת הוא לא נתן לזה הסבר.המשפט המקומם ``אני לא רוצה שאשתי תצא בשאלה כי זה יפריע לי להצגה``אתה מקבל משפט מקומם שכזה בהבנה?לא מפריע לך שאדם מתייחס לאשתו כאל כלי לקידום מטרותיו בלבד???

mister xy

New member
מאדם כמוך

הייתי מצפה לגלות הבנה לאדם שחי את כל חייו בתוך הגטו החרדי ולכן הוא מתייחס לאשתו בהתאם לתפיסה החרדית. אני חושב שהיה יותר יעיל אם היית מסביר לו בצורה יפה שאנו חיים באלף השלישי והגיע הזמן שהוא יתאים את עצמו לעידן המודרני ויתייחס לאשתו בהתאם...

אגס 10

New member
נראה לי שפשוט לא הבנת מה שהבן אדם כותב

אין לי בעיה עם מה שהוא כותב בכללות,זה הכל נושאים שאפשר לקבל אותו כצד לויכוח. אבל זה שהוא לא רוצה שאשתו תצא בשאלה כדי שיוכל להמשיך בהצגה אך מצד שני הוא רוצה לחפש מהצד רומן זה פשוט מקומם אם הוא היה בא ואומר שהוא מחפש מהצד רומן כי אשתו פאנטית חרדיה והוא לא מצליח להתחבר אליה,כמו הרבה מהאנוסים כאן בפורום שיש להם בעיה עם זה שהנשים שלהם בראש הפוך מהם,אפשר להסכים איתו ואפשר לחלוק עליו זה אבל כבר נושא שיש מקום לדון עליו. אבל כשהוא מצהיר מראש שהוא לא רוצה שאשתו תצא בשאלה כי זה מפריע לו להצגה ומצד שני הוא מתבכיין על זה שאין לו מאשתו כלום והוא מחפש רומן מהצד זה כמו אותו אדם שרצח את אביו ובכה אח"כ שהוא יתום. בעצם הוא רוצה שיהיו לו שני נשים,האחת שתהיה אשתו הרשמית שתסייע לו בהצגה ובמעמד(יש לי בחילה רק שאני כותב את זה)והשניה שתהיה האשה שתספק לו את כל התשוקות שלו לא יודע מה זה עושה לך,אותי זה פשוט מקומם ומטריף ועל זה נזעקתי ואני ממש לא מבין מה שכתבת אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו,כאילו,מאיפה כולנו כאן באנו?מה,אנחנו לא בדיוק כמוהו באניסות וברקע החרדי החזק?

mister xy

New member
זו פרשנות שלך

אני הבנתי שאשתו דוסית פנאטית והוא לא מתחבר אליה בכלל ובנוסף לזה הוא חושש שאם היא תחשף לעניין הזה היא תצא בשאלה. ואל תדון אותו עד שתגיע למקומו כי אתה לא יכול לדעת מה עובר עליו בחייו האישיים...

אגס 10

New member
שום פרשנות שלי,ציטוט בלבד.

"אם אשתי תחליט לעזוב את הדת זה גם גרוע עבורי, זה יהרוס לי את כל ההצגה" זה הציטוט המדויק של מה שהוא כתב,איפה כאן הפרשנות?

mister xy

New member
הציטוט אכן מדויק

אבל אתה הוספת משהו שהוא לא כתב: כתבת שאשתו כן בראש שלו והוא לא רוצה שהיא תצא כי זה יהרוס לו את ההצגה.

אגס 10

New member
לא הבנת

כתבתי שגם במקרה שאשתו תהיה בראש שלו זה לא טוב לו,שהרי זה יהרוס לו את ההצגה, זה בדיוק מה שמשתמע מדבריו,וזה בדיוק מה שלדעתי מבדיל אותו ואת מעשיו משאר האנוסים.

למעלה