להיות אשה

glock X

New member
מעניין

שחופש לא נמדד בהפקרות ובכל זאת שמת תמונה של שתי בחורות ערומות שמסתובבות במסיבה ואחר כך הגרסה שלך התהפכה לזה שזה בכלל מסיבה אומנותית של ציורי גוף על אף שההצהרה הראשונה שכתבת והיא " צעד גדול כבר נעשה" סותרת לגמרי את התגובה השניה, מה אפשר להבין מהעובדות האלה שכאמור עם עובדות לא מתווכחים ולהלן הממצאים :- 1- שירשור לגבי נשים ובחורות שקיבלת תפנים לשיוויון וחופש האישה. 2- פורסמה תמונה של נשים ללא חלק עליון עם הדגשה כתובה שלא משתמעת לשני כיוונים המתייחסת לחופשיותה של האישה כיום לעומת ימי העבר עם אימרה שצעד קטן כבר נעשה ( מה יהיה בהמשך? בחורות יסתובבו ערומות לגמרי ברחוב בישביל לתת הצהרה שהגיעו לשיוויון?) 3- התגובה השתנתה וקיבלה תפנית אחרת שמדובר לכאורה בתמונה תמימה שמייצגת מסיבה של ציורי גוף ללא שום כוונות שקופות מכאן אני מבין שהעמדה השתנתה ! 4- נסיון מפוקפק להגן על התוכן שנתגלה עקב התמונה בנסיון לסובב את התסריט לכיוון הגברים (לא קשור). ציטוט נוסף מהתגובה האחרונה שלך : "בעייה שלגברים יש משהו בין הרגליים שמפסיק אספקת דם למוח שלהם לפעמים וכל אישה יכולה להוות לפעמים אובייקט מיני", אני מצטער להודיעך אבל בחורה שמסתובבת ערומה ואפילו אם זה במסיבת ציורי גוף או סתם לובשת חוטיני בים, או לובשת מיני, מודעת לזה שהיא משדרת מיניות וזה דווקא מחזק את מה שאני אומר שאין פלא שגברים יסתכלו עליה כאובייקט מיני אם זה מה שהיא משדרת. לכן אל לבחורה להתפלא אם היא מופיעה ללא חולצה במקום מסויים שגברים יתפסו אותה כאובייקט מיני והנקודה שלי היא שלהפגין הפקרות מיני ושידור מיניות מטעמי נשים לא מעיד על חופש ושיוויון אלה מעיד על הפקרות לשמה אני אישית לא הייתי שם תמונה של בחורה ערומה ומנופף בזה שהנה אנחנו חופשיות ויכולות להסתובב ערומות כי נהיינו שוות ערך במאבק השיוויון בין גברים ונשים.

גולקסי אח צ'לי

גולקסי אני מסכים איתך אחי במליון אחוז זה בדיוק מה שדברנו על זה אני ואתה בשבת בים שראינו את ההיא עם חוטיני ואז אמרנו זה יפה ונחמד אבל אם חברה שלי היתה הולכת כך אני לא היתי מרשה לה זה מראה על בחורה זולה שמוכנה לחשוף את עצמה ואת הגוף שלה בשביל לקבל קצת יחס או תצומת לב אגב זה גם לא רחוק מלמכור את הגוף שלה בשביל צומת לב היא לא רחוקה מזה אבל בעיניין שתי השרלילות שבתמונה זה אמונות נכון אבל אני לא רואה את עצמי שנותן לחברה שלי להסתובב כך במסיבה למרות שאני מאוד מאוד לברלי בעיניין חופשיות אבל יש גבול לכל דבר ומצידי שיגידו שאני פרמטיבי אני גם ליבוש פורקטיבי לא מושך את עיניי בעיניי זה זול סלמאת

glock X

New member
תינו

אנחנו הרי עם ראש פתוח מספיק בכדי להבין שציורי גוף זאת אומנות ואפשר גם להסתכל על זה בתור אומנות לשמה, אבל אי אפשר להתעלם מהחוש הפנימי שבאומנות כזאת יש פן מיני, הרי היום אפשר לצייר על הבולבול שלך ולהציג את זה במוזיאון ולהצהיר שזה דבר אומנותי אבל זאת אומנות מינית, היה קשה להסתיר את החזה של אותן בחורות עם חזיה ולצייר עליה את המשך ה"אומנות" הזאת? ממש לא קשה! אני יודע שאתה לא היית מרשה לחברה שלך להסתובב עם חוטיני בים למרות שאולי היא תמימה מידי וחושבת שאין בזה כלום אבל שנינו יודעים שיש בזה דווקא המווווןןןןן, הרי שנינו גברים ושנינו יודעים מה הגברים חושבים שהם רואים חוטיני ושנינו גם יודעים מה בחורה יודעת שהיא משדרת בזמן שהיא לובשת חוטיני בים! הפקרות! כמו שאמרתי אני אוהב לראות בחורות בים עם חוטיני כי לא יכפאת לי מהן, אבל אני לא ארשה לבחורה שאני איתה להסתובב עם דבר כזה בים, ובגלל זה אני תוקף את התמונה שאישה עם שה שמה כי בעיני זה זול ולא משנה אם זה נאמר בהומור ועם מלא אייקונים מחוייכים מן הסתם בכל צחוק יש טיפת אמת! על כל מקרה אני חייב ללכת לבית הספר יש לי שיעור היום אני אחזור בשמונה בלילה יאללה סלאמתק!

glock X

New member
ופסיכו אחי

זה לא היה בשבת אחי שהיינו בים זה היה בשישי

אפילו מאוד מעניין

רק שמה שפחות מעניין זה משפטך האחרון שאתה לא היית מעלה תמונה כזו..כי אם היית ..אז נפלא..זה אומר שאני לא צריכה גם? אני חייבת? אתה מייעץ?.. אז..הגרסה שלי התשנתה? התהפכה? מאיפה לך את זה.. אני בספק אם שנינו רואים אותן הודעות.. 1. תפריד.. בין שני דברים יש דיון שהגבתי לו, ויש תמונה נחמדה שצירפתי זה שלדעתי זו אמנות וציורי גוף זה משהו מגניב..ולא נוגד את העובדה שנשים עשו דרך טובה בהתקדמות, אך בלי קשר לעירום, לא אמרתי תראו צעד קטן שנעשה, לא הפניתי לתמונה כדוגמה.. 2. דבר אחד זה לפנטז ולנתח תגובות כרצונך, ודבר שני זה לשים לי מלים וכוונות בפה ועוד לשכנע את עצמך שכמעט אמרתי את זה.. 3. זה שבחורה בחוטיני עושה לך קצר בכבלים אי שם.. זה לא אומר שהיא "מופקרת" .. זה אומר שאתה עדיין מתלהב מדיי, זה שיש בחורות שיש להן כוונה לגרות גברים עם הלבוש שלהן, זו אולי עובדה..אך לא מעניינית לעצם הדיון, כי תמיד יש .. ויש.. ומה"יש" הקטן אי אפשר להסיק שיש "אין" גדול! 4. איך התודעה שלך צומצמה כלכך למילה "צעד" ולתמונה ליד..וכל הדרכים פתאום נראו לך מובילים לרומא שבתמונה... מממ..שווה עיון נוסף! 5. כל נסיון מפוקפק לפקפק באמיתות הכתוב בהודעותיי לעיל, הינו נסיון.. שלא יוביל לכלום.. ולא ארצה להגיב לחלק הזה..כי אני לא מנסה להתגונן, כתבתי והתכוונתי, מי שיבין ..סבבי..מי שרוצה לשדרג את הכתוב במוחו..אז מה רע..כל אחד והראייה שלו ידידי.

glock X

New member
../images/Emo6.gif

זה שבחורה עם חוטיני עושה לי קצר בכבלים אומר שהכל אצלי בסדר גמור, וזה שאת אומרת "עד לפתרון מלא..יש גם דרך אדירה אבל כל דרך מתחילה בצעד קטן וצעד..גדול כבר נעשה.. קצת פרגון לכוחותינו ידידי" בזמן שאת מנסה לסתור את כוונות ההודעה מעלייך לגבי שוביניזם ועוד לשים תמונה של שתי מטורללות חשופות חזה ואחר כך לתקוף אותי שעליתי על זה ולנסות לטשטש עקבות אומר שלא היית אחראית למה שאמרת, תירצת את זה בהתחלה שזה הגברים חרמנים, אחרי זה ברחת לזה שהתמונה פורסמה עם אייקונים וסמיילים ושזה היה בצחוק, ועכשיו את אומרת שאני מתלהב מבחורה עם חוטיני, כן אני מתלהב ועדיין חושב שזה זול, ועדיין חושב ש-"כוחותיכן" משתמשות במיניות שלהן על מנת לבלוט החוצה וזה זול, להבדיל ממך שחשבת שלהבליט מיניות ולחשוף ציצים בחופשיות מעיד על צעד גדול לשוויון, ושזה צעד קטן שמתפרש כצעד גדול בדרך לשיוויון ולהכרת האישה כשוות זכויות לגבר, לכן אני חושב שהתמונה שפורסמה לא משרתת את המסר שאת מנסה להעביר, להפך היא מציירת שכמה שיותר להפגין מיניות וכמה שיותר שהאישה משוחררת מבחינת השתרללות והתערטלות ככה היא עושה צעדים גדולים לעבר השיוויון, ופה אני חולק עלייך וראיתי מן הנכון להסביר את עמדתי לגבי זה, ולאו דווקא להיסחף לשירשור של הצדקת עמדות ומסרים, אבל את אומרת שמה שניסית להציג לא היה כך, אני חושב אחרת שזה כבר הוצג כך, ואני לא רואה שום צורך להתנגש אני משאיר את זה כך!

אין התנגשות איש

חשבת משהו הצגת עמדה לא מסכימה ופה נגמר הדיון לא נצדיק עמדות כי עמדתי ברורה לי ניסיתי להסביר לך לא הלך מתבצר לך סבבי קטן עלינו ואכן פרגון לכוחותינו..וקבל עוד! (אתה מוזמן כעת לפרשן את התמונה..אולי היתה לי טראומת ילדות וכל חיי רציתי להיות אחות ולא צלח לי
) יאללה סלאמאת

glock X

New member
אשה.......התדרדרת!

מה הקשר לתמונה עם האחות למה שדיברנו עליו מקודם? אני מבין שזה נסיון שלך להציג אותי בתור אחד שכל תמונה שיתקעו לו הוא יקשר אותה לדברים אחרים שלא קשורים לתוכן, אם חשבת שכך הוא הדבר אז זה באמת מצער אותי ואני מזיל דימעה לזכר האינטליגנציה שלך שהלכה לאיבוד במהלך הדיון הזה כי אצלי הכל עדיין במקום! ותרשי לי אבל את לא שלא הסכמת עם העמדה שלי את פשוט ברחת מהמסר שלך בתמונה של הציצים החשופים וכשהכל נפתח התקפלת, לא הצגתי עמדה לוויכוח פשוט הצגתי את מה שאני חושב על המסר שלך שמאוחר יותר התברר כמסר " מפחיד" מידי לעמוד מאחוריו אז פרשת כנפיים, אני יודע שאת מסכימה איתי במאה אחוז שבחורה שמסתובבת ערומה זה לא בדיוק צעד לנשים שמתפרש כשיוויון זכויות אז על מה את מתווכחת איתי? עזבי את סתם אוהבת להתווכח! ולגבי התמונה של האחות הערומה שמצוייר על הגוף שלה "אומנות" (מינית אומנם אבל אומנות) את היית מוכנה שיציירו עלייך כזאת אומנות (בלי שום קשר למקום מגורייך תתארי לך עכשיו שעברת לגור בברזיל ואף אחד לא מכיר אותך שם והדעות שם פתוחות לאומנות כזאת) ושתצאי להסתובב ככה ברחוב עם אומנות מצויירת על הגוף שלך בזמן שאין לך חזיה או תחתון? סתם ככה ערומה כביום היוולדך ורק ציור עם דיו דק מסתיר את מחמדייך? אני טיפה מכיר אותך ויודע שאת לא הטיפוס שיעשה דבר כזה אז למה פשוט לא להודות בזה? זה כל כך קשה להודות שאת מכבדת את עצמך ולא היית רוצה לשדר "הפקרות" ?

דיי מותק..אל תנסה להפוך את היוצרות

ובכלל.. הסברתי כבר שברור שאנו חולקים בעקרון אז למה להתעקש.. אתה מתבצר אמרתי ואני לא מעוניינת לנהל ויכוח סרק.. כי אנו לא מתווכחים על העקרון שאתה מנפנף בו אלא על מה כוונת המשוררת היתה ועל כוונותיי שבלבי אני לא מתכוונת להתווכח עם אף אחד כי אני הכי יודעת אותם מי שטוען שהוא מודע להם יותר ממני אז מוזמן להגשת טופס להכתרה כאלוהים.. ודי עם המונולוגים
זה מיצה את עצמו כבר! יאאלה סלאמאת

ועוד משהו..הגזמת..

"זה כל כך קשה להודות שאת מכבדת את עצמך ולא היית רוצה לשדר "הפקרות" ? " זה בכלל לא משהו שאני מתכוונת לדון בו איתך.. אם אני מכבדת את עצמי.. ואם אני משדרת או רוצה לשדר היפקרות.. אתה כלכך סוטה מהנושא..ומנסה לעקוץ באופן אישי עעל מנת לגרום לי "אישית" להיות צד במחלוקת..במקום שהמחלוקת יותר לנושא הכלל.. ולא לדוגמאות אישיות!

glock X

New member
ואגב../images/Emo9.gif

לא קשה להיות מומחה לשרלילות כי יש המון מהן ומאוד קל לזהות אותם!

הליויתן

New member
ת'ה מוכן גם להגדיר שרלילה?

האם ברור לך שפורנוגרפיה היא עניין של גיאוגרפיה?

glock X

New member
בטח הליוויתן

שרלילה היא בחורה שאתה לא תרצה להתחתן איתה, או להסתובב איתה בפומבי בגלל הסיבה שהיא לא מכבדת את עצמה ואת הסובבים אותה בהתנהגות מינית מתגרה ופתוחה יתר על המידה אלה אם אתה אוהב את הטיפוס הזה של הבחורות אם כך הדבר יוצא מזה ששרלילה בעיניך היא הבחורה האידיאלית לפתח איתה מערכת יחסים שבנויה על אמון וכבוד הדדי הן לגבי התנהגות פומבית והן לגבי נאמנות במצבים שדורשים חוזק לעמוד מול פיתוי. ולא לא ידוע לי שפורנוגרפיה היא עיניין של גיאוגרפיה, פורנוגרפיה היא פורנוגרפיה בכל מקום, בחורה שמתלבשת בצורה פורנוגרפית ומתגרה גם אם תשים אותה בקוטב הצפוני כך היא תשאר, אני בתור גבר לא מסוגל לחשוב על זה שהבחורה שאיתי מתלבשת בצורה מגרה עד לדרגת זה שהיא מושכת כל עין גברית בסביבה עם מבטים נוטפי ריר, לא פלא שבכל הדתות מורים על צניעות האישה, אני לא מוקצן עד כדי כך שאני אתן לאישה שאיתי ללבוש גלימות ולהסתיר פנים אבל לבוש צנוע, יפה, מושך, ומכובד, בהחלט הטעם שלי! שאלת אותי שאלה עכשיו אני אשאל אותך ידידי הלווייתן.... אתה היית מסכים לחברתך,אישתך, בת זוגתך, לצאת איתך למסעדה נגיד בזמן שכל החזה שלה נשפך החוצה, או שהיא לובשת מיני שלא משאיר מקום ליד הדמיון? גם אם חברתך היא הסקסית בנשים, ויש לנשים אימרה מטומטמת שאם יש לי את הנתונים למה לא להבליט אותם, זה טימטום, בחורה שמתלבשת בצורה סקסית ומכובדת גם משקפת על הבחור שאיתה המון דברים, להבדיל מבחורה שמתלבשת בצורה מופקרת ביותר משקפת על מי שאיתה דברים שליליים, אבל שוב, הכל עיניין של טעם, יש בחורים שאוהבים את זה וכמו אהבלים מתגאים בזה שהם הולכים לצד אישה שמבליטה כל פרט למיניותה , אני לא אחד מאלה!

הליויתן

New member
מצער מה שכתבת,שמשקף מה אתה חושב

אני לא מסכים או לא מסכים לאשתי להתלבש כמו שהיא מתלבשת היא בוחרת בצורה חפשית לגמרי מה ללבוש או לא ללבוש! ועדיין,אם תבחר להסתובב עירומה כביום היולדה במסעדת יוקרה,אכבד ואעריך אותה יותר מהרבה בחורות לבושות ! חרם עליך,מסכים לבחורה שאתו להתלבש כך או אחרת!

טשאפק

New member
בטח עניין של גיאוגרפיה

יש מקומות באפריקה שחזה חשוף של אשה לא מטריד אף אחד, מבחינתם זה כמו למשל ידיים עבורנו. זה לא אומר שהם חסרי גבולות: בארצות מסוימות שם נשים מקפידות לא להראות את הרגליים. ככה יוצא שמי שהולכת עם חצאית ארוכה בלבד וחצי גוף עליון חשוף לא מעוררת תשומת לב מיוחדת שם ולא נחשבת זולה. (לעומת מי שמראה את הרגליים). זה עניין תרבותי, בתרבויות שונות נהוג להסתיר חלקים שונים – ותמיד מה שמסתירים הוא הכי מושך. הדבר היחיד שקבוע בכל העולם זה שיש להסתיר את איברי המין עצמם.

glock X

New member
וכן.......

אני מומחה לזיהוי שרלילות, יודע מתי יש לי עסק עם שרלילה לסטוץ ללילה אחד או יש לי עסק עם בחורה שמכבדת את עצמה לצאת איתה לתקופה ארוכה ולהנות מזוגיות טובה, אפשר אגב לבחון אותי אם את רוצה

למעלה