להיות אשה

ASHGAN

New member
להיות אשה

פעם ראשונה שאני מגלה שהפכתי להיות אשה ואו! מעולם לא הרגשתי נשית כמו עכשיו אוטוטו נפרדת משנות העשרים אומרת שלום לעידן התמימות והופ אני אשה! כבר לא ילדה עצוב לי שאיבדתי את התמימות מתגעגעת לילדה שבי זהו אני אשה ,,,

שנסון

New member
יווו מה המשמעות בלהיות אישה??

תסבירי תנמקי ותביאי דוגמאות , כי המחשבות שלי כבר הגיעו לאילת וחזרו.......זה כמו הסיפור של הבחורה שיצאה בבוקר מביתה וכולם אמרו לה "בוקר טוב ילדה".......ובערב כבר אמרו לה "ערב טוב אשה".......משהו בסגנון הזה הכוונה?

ASHGAN

New member
ילדה

מכיון שאתה גבר לא נראה לי שאתה מכיר את ההרגשה ובכל זאת משהו בתוכי השתנה אני כבר לא ילדה! פתאום אני קולטת שאני בוגרת אני נושקת לשלושים וזה הזמן לעשות בדק בית ! ופתאום האני החדש שלי מוזר לי! אני מתחברת יותר לנשיות החזקה הגאה שבי . מקווה שהמחשבות שלך חזרו מאילת

בדאוייה

New member
אין כמו כוחה של האישה....

עצמאית. חזקה. שאפנית ובטוחה. המשימה אשר הנשים מחפשות אותה היא האושר

ramiimar

New member
שאפתנית בדאוויה שאפתנית

גם שא2פה בא בחשבון חחחחחחחחח

uoli13

New member
אני כמו שנסון לא מבינה מה בדיוק

קרה עכשיו,למה לא הרגשת אישה בשנות העשרים??? ומה רע בלהיות אישה!!! אין יותר טוב ומקסים מההרגשה שאת אישה
ולהיות אישה זה יתרון גדול יותר מלהיות ילדה.

הכוונה שבגלל הגיל את חשה אישה?

כלומר גיל העשרים פלוס פירושו מהפך לאישה? פעם היו אומרים אישה ונערה. .. הכוונה לבחורה רווקה, ואישה שהיא נשואה, כי ההנחה של פעם היתה שכל רווקה היא בתולה
היו ימים
אויי איפה את סבתא יקרה
אז בכל אופן..להיות אשה.. (בלי קשר לאש
) זה משהו פנימי.. להרגיש נשית..חושנית..יכולה גם בת 17 להרגיש אך נראה לי הילדות שאופפת בת 17 לא תתן לזה עומק מספק.. ויש משמעות לגיל..אין לי ספק.. על כל אופן ילדה אשה..אל תצטערי יקירתי על מהפך לאשה.. כי בכל אשה יש ילדה..וחובה להמשיך לגדל את הילדה שבפנים.. כי תמימות נעורים לכאורה חלק מהעבר..אך תמימות ושובבות בלב..תמיד אפשר למצוא..ולחייך בפנים..כשאף אחד לא מבין על מה החיוך
! להיות אישה גאה..זה כל הענין

גם בכל גבר יש תינוק ../images/Emo99.gif

ותפקיד האישה לשמור על הילד הזה שנמצא בלב כל גבר, אסור להכעיס אותו, תכיני את האוכל בזמןיא סובחייה והכל יהיה בסדר גמור.

גברים כאלה כנראה..שכחו את הילד בגן

ומאז שסיימו את הגן היו עסוקים בלחקות ולהפנים איך הסבא שלהם התנהג עם סבתא.. ובין לבין גדלו להיות אותם "בהמות"... טוב..אלו בדרכם להכחדה לשמחתי

הכחדה ? הדרך עוד ארוכה אישה

"בהמות?" מה שכחת אישה שהסבא היא מגדל את النعجات ליד הבית, כל עוד النعجات לא חושבות על מהפכה הסיכוי שיהיה שינוי הוא אפסי.

עובדה שיש שינוי אדיר..

עד לפתרון מלא..יש גם דרך אדירה אבל כל דרך מתחילה בצעד קטן
וצעד..גדול כבר נעשה.. קצת פרגון לכוחותינו ידידי

עובדה שיש שיוני אדיר

אני מקווה שיהיו לך שיוניים לטובה!!!!!!!!!!! איזה מין שיוניי זהה??????? תהיה חזקה בלי שיוניים כאלה , לא בכוח הרצון שלך

היי רנא ולא הבנתי..../images/Emo9.gif

מה הפריע בזה שיש שינוי.. שינוי זה חיובי.. והנשים בלי ויכוח היו במצב מקופח מדי וכעת חלק גדול מהן מצליח להתגבר ולצעוד הלאה.. וזה נפלא זה שאני חזקה זה אחלה
אבל בכל זאת לא הבנתי את הנקודה שהעלית אחותי.. בוקר טוב פורום

glock X

New member
אשה עם שה (?) כנסי בבקשה!

לשים תמונה של שתי בחורות ערומות בלי חולצה שמסתובבות באיזה מסיבה כמו שתי שרלילות שמחפשות צומי לא בדיוק יכול להכנס תחת הכותרת של "וצעד..גדול כבר נעשה.. קצת פרגון לכוחותינו ידידי", זה מעיד על שיוויון שבחורות (שרלילות מסויימות) הגיעו למצב של להסתובב בלי חולצה עם גאווה בבטן של הנה אנחנו מגיעות לשיוויון עם גברים ואנחנו יכולולת להסתובב חופשי ערומות? את לא רואה גברים שמורידים מכנסיים ומסתובבים עם הבולבול בחוץ בישביל להפגין הצהרה כל שהיא, כשבחורה מרשה לעצמה להסתובב עם חוטיני בים או בלי חזיה זה לא מעיד על חופשיות ולא מעיד על "מעמד האישה החופשיה לעומת ימי העבר" זה רק מעיד על שרלילאות לשמה! אני בתור בחור יכול להגיד בנשימה אחת שבחורה שמסתובבת בחוטיני בים זה מגרה ( כל עוד זאת לא החברה שלי) אבל גם מגעיל, אוטומטית לאותה בחורה נדבקת סטיגמה של " בחורה ללילה אחד" ובחורה זולה! בחורה שמסתובבת עם הצהרות של " אני רוצה לגרות גברים" אף פעם לא תקבל יחס של בחורה עם ראש על הכתפיים אלה תקבל יחס בהתאם של בחורה זולה שהיעוד היחידי שלה בחיים זה להיות מנוצלת מינית וזה עצוב בעיני!

גלוק מומחה לשרלילות(?)..כנס בבקשה!

על מה המהומה אפשר לדעת? 1. לא אמרתי אף פעם שלהתנהג ככה (משמע כשרלילות כלשונך) זה מעיד על קידום מעמד האישה 2. אם שמת לב ההודע השלי היתה עם אייקונים מחוייכים ונאמרה עם אופטימיות והומור 3. זה שיש תמונה של בחורות עם ציורי גוף (שזה לא סתם מישהי הולכת ברחוב עירומה) זו היתה תצוגה ענקית של אמנים שמציירים על גוף, אז זה לא מעיד על קריאה ממני לכל הנשים לחשוף את החזה ולצאת לרחוב -קצת פרופורציות פלוק.. 4. אם יש הגדרה של בחורה לילה אחת אז זה בגלל דיפקט אצל גברים, כי מי אתה ומי אני שנשפוט כל אחת, כי בחורים לילה אחת יש בשפע רק שמה לעשות שאין פרטי לבוש מזהים, והם לא פחות שרלילים.. 5. מה שנכון יחיד היה, שחופשיות לא נמדדת בהיפקרות... ואת זה מקווה שיפנימו כל בחורי ובחורות העידן החדש.. שמתדרדר במדרון חד בינתיים! 6. בעייה שלגברים יש משהו בין הרגליים שמפסיק אספקת דם למוח שלהם לפעמים וכל אישה יכולה להוות לפעמים אובייקט מיני, ואז הם חושבים שיש להם זכות להחליט אם לבחורה זו או אחרת מגיע לקבל יחס של בחורה עם ראש על הכתפיים או זולה..מבחינתי..מי שחושב שיש לו זכות לחלק ציונים לבחורות..הוא בעצמו..איבד את התעודות.

למעלה