להיות אשה

ASHGAN

New member
שרלילה!

צר לי שאתה חושב שבחורה שחושפת את גופה הופכת לאוביקט מיני זה מזכיר לי את הטענה שאישה שהולכת עם לבוש חושפני מדי מעודדת אנסים אז כך יקירי עומק המחשוף שלי מעולם לא מעיד על האישיות שלי ! זכותה של כל אשה להתלבש איך שבא לה מה עובר לגברים בראש ואיך הם תופסים את זה זה עניין מורכב , אבל יחד עם זאת אם אתה מקטלג אנשים לפי לבוש ומראה חיצוני זה עצוב בתור אחת שלפי המושגים שלך ה

glock X

New member
אז אנחנו לא חושבים אותו דבר

וטוב שכך יקירי ליווייתן! כי זה ממש לא מציאותי אם הבחורה שאיתי תרצה ללכת למסעדה ערומה ואני בכל זאת אכבד את זה כמו שאמרת, סליחה אבל אני פשוט לא מאמין לך! גברת אשגן יקרה, המחשוף שלך כן מעיד על איזה סוג בחורה את, היום ילדות בנות 12 הולכות ברחוב עם תחתונים בחוץ כמעט ערומות, אני לא מדבר על בחורות שלובשות סטרפלס או חצי בטן, זה לגיטימי, וזאת צביעות, אני לא פעם החלפתי בגדים כי בת זוגתי לשעבר ביקשה כי זה לא נראה טוב ולא מחמיא לי, כמו שאני ביקשתי שתחליף בגד מסויים שהוא יותר מידי חושפני לטעמי, אפשר להיות הבחורה שהכי מכבדת את עצמה עלי אדמות ובכל זאת ללבוש משהו פרובוקטיבי אבל הלבוש הפרובוקטיבי ימשוך אליו מילים ומבטים ורמיזות ואי כבוד מטעם הגברים לאותה בחורה שלבשה את זה, אז מה הפלא? ובחורה שלובשת חשוף לא מעודדת אנסים, אנסים הם אנשים שמצידי צריך להרוג בדרך הכי מכוערת שיש, אין שום הצדקה לזה ואפילו אם הבחורה הולכת ערומה בכביש לאף אחד אין זכות להגיד בגלל שהיא ערומה היא משכה אותי מינית ואנסתי אותה זה פיגור! ואשגן יקרה ולא קשורה, הקטע הוא שאני לא מדבר על קיטלוג בחורות לפי לבוש, אני מדבר על הצורה שבה בחורה משקפת את עצמה תוך כדי לבוש, את היית מרשה לעצמך ללבוש חשוף כמו איזה כוכבת פורנו ולהתלך ברחוב? אני לא חושב שכן, כי את יודעת בדיוק איך זה ישקף אותך כלפי חוץ, בלי שום קשר לגברים, אם תתלבשי חשוף מידי אפילו בחורות וחברות שלך יתלחששו שאת נראית כמו שרלילה, נכון? זה לא קשור לגברים אז תפסיקו לדבר שטויות, ואפילו אם אנחנו נמצאים במדיה וירטואלית זה לא אומר שצריך להתנתק מהמציאות ולחשוב שפה אפשר להגיד דברים חולמניים!

ASHGAN

New member
אשגאן

א.אני אשגאן עם א קבל תיקון! ב. זכותי המלאה להביע את דעתי ואם אתה לא מסכים איתי זה לא אומר שאשגאן חולמת ! מה הקשר בין הבעת דעה באמצעות הפורום ולבין לחלום לא הבנתי ! יקירי אני לא חולמת זו דעתי אני מאוד שמחה למצוא מקום בפורום ולהביע את דעתי ומה שבלבי וכן תתפלא לשמוע שיש אנשים שחושבים אחרת וחיים אחרת ולקבל דעה שונה וזה בסדר להיות שונה אחתלפ אלראי לא יפסד ללוד קדיה ואני

glock X

New member
אשגן

אפשר לרשום את השם שלך גם בלי האות א וזה עדיין ישמע אותו דבר, ואם את מצדדת בלשמוע דעות אחרות ולקבל אותם אז למה את מנסה לסתור ולא מקבלת את שלי? הקשר בין הצגת דיעה בפורום לבין לחלום פשוט מאוד שבפורום אנשים יכולים להגיד דברים אחרים מאלו שהם מאמינים בהם כמו אדון ליווייתן שאמר שאם בת זוגתו תרצה לצאת למסעדה ערומה הוא לא יתנגד כי זכותה, ופה אני מוצא שהוא מדבר לא לעיניין ולא מציאותי קפיש? וכן גם דעתך נראית לי כדעה לא מציאותית אני אגיד לך שאת חולמת דבר שבכלל לא אמרתי לך אלה הפנתי לליווייתן. את לא מכירה אותי מספיק בישביל לדעת שאני בן אדם שמקבל את האחר כמו שהוא, אני סובלני לגבי דעות של אחרים ודווקא לומד מאחרים, אני נהנה לנהל וויכוח לא שופט את האחר אלה מסביר לו את הטעויות בתאוריה שלו על ידי הצגת דעות מתקנות, יש כאלה שנבהלים מזה, אני אישית מאוד נהנה כשמנסים לתקן אותי ואפילו מקבל את הטיעון של הצד האחר בכייף כל עוד אני לא חושב שהדעה היא נוקשה מידי או מכלילה מידי או לא במקומה או אין בה צדק. על כל פנים אני גם טיפוס שאחרי הוויכוח הסוער ישים הכל מאחורה ילחץ יד יגיד היה טוב וימשיך לשתות איתך נס קפה על המרפסת ולדבר על השקיעה

ASHGAN

New member
מצוין

זכותך להביע את דעתך זה שאני חולקת על דבריך זה עניין אחר .נ.ב נס בלי סוכר

glock X

New member
בלי סוכר?../images/Emo4.gif

תתחילי להנות מהדברים הטובים בחיייייםםםםםםם
אני שם כפית קטנה סוכר תסמכי עלי, לא תרגישי בזה אפילו! טוב השירשור הזה נותן לי אשליה שבישביל להכנס לפה צריך להכנס לסלון ואחר כך לפתוח עוד דלת , זה עמוק בתוך שירשור אחר, יאללה יצאנו לנשום אוויר בדף החדש.

ASHGAN

New member
בהחלט

אכן צודקת לדעתי הגדרת האשה אצלנו ועד היום היא אשה היא בחורה שאינה בתולה ולא משנה מה גילה ובנת היא בתולה זה לא השתנה לצערי ,, אני מרגישה יותר בשלה בוגרת אסרטיבית , אך יחד עם זאת מתגעגעת לילדה שבי אך כנראה זה הגיל אז שלום נעורים !

...

הבחורה הופכת לאישה כשהיא מאבדת את הבתולין שלה וזה לא רק אצלנו כפי שאת אומרת,כך זה ברוב העולם.

ASHGAN

New member
לא בעיני

אני לא חושבת שאובדן הביתולין יש קשר עם בגרות וחוסן נפשי וגיבוש זהות ובשלות ממש לא אני יכולה לקיים יחסי מין וזה לא הופך אותי לאשה בתפיסה שלי המונח נשיות מכיל בתוכו מעבר להגדרה נקבה ולכן חוויה מינית אינה קפיצת מדרגה מנוערים לבגרות

אשגאן-להיות אישה

אומנם נכון ישנה הרגשה נפלאה להיות אישה , אבל גם לרווקות יש טעם מהמם וחוויה . תהנה בחיים על כל צדדיה

ASHGAN

New member
רנא

רנא יקירתי אני אשה רווקה שמנסה להנות מהחיים יחד עם זאת ישנם רגעים שאני עוצרת ועושה בדק בית ,,,,

glock X

New member
זה נקרא....

תקופת המעבר, תקופה מוסברת גם במדע הפסיכולוגיה, המחשבה פתאום מקבלת עוד פן, מתחילים לחפש סיבות לשינוי ואז פשוט חובקים אותו, וזה נהיה משהו בתוכך חלק ממך, יש עוד המון תקופות מעבר במהלך החיים, חלק מביאות דיכאון לתקופה מסויימת, חלק מביאות התפרעות ורצון לצאת לבלות ולהשתולל, חלק מהתקופות גורמות להמון מחשבות והרגשת ריחוק, חלק פשוט גורמות לשמחת חיים! ברוכה הבאה לעולם האמיתי! הדברים שאת חווה הם שינויים מחשבתיים, זה סימן שהאופק במחשבות שלך מתרחב, ואת תופסת דברים שלא תפסת מקודם, נהיית מודעת לדברים שאף פעם לא חשבת עליהם, וזה גורם לסוג של התמודדות חדשה להופיע אצלך באישיות, הדבר גורם להתפתחות אישיותית ולמנגנונים תקשורתיים חדשים להופיע! אז לסכם את הכל במילה אחת את פשוט...מתבגרת

למעלה