להיות אם חד הורית

• פותח הנושא deena
  • פורסם בתאריך
../images/Emo24.gif תיהי חזקה....

תמשיכי לעשות את מה שאת עושה ללא הצורך להוכיח לאיש כמה את אמא טובה. פקידי הסעד - חובתם לבצע את עבודתם. והוא... שיבלע את הכובע....

fakeIdentity

New member
תודה ../images/Emo140.gif

שיהיה ברור לכולם. זה נכתב בעקבות משהו שקרה. האקס מנסה להשיג משמורת (הוא לא יודע מה זה פשוט) ופקידת סעד המליצה לא לתת לי משמורת קבועה אלא להעריך את הזמנית לעוד שנה מפני שאני שקלתי לקחת עבודה של 9 שעות ביום ומשכורת הרבה יותר גבוהה במקום ה-8 שעות שאני עובדת עכשיו. האם זה כזה קרימינלי??? (ובמיוחד שאין לי תמיכה כספית ממנו)

אני אנסה ... במיוחד בשבילך...

לברר עם חברה טובה שלי אם היא מוכנה שאעביר לך את הטלפון שלה. הבחורה פשוט חיה בסיוט אחד גדול... פקידי סעד... עו"סים בתי משפט פתיחת תיקים במשטרה מה שלא תימני היא עברה עם האקס שלה.. ועדיין עוברת... יכול להיות שתוכלו לשוחח ביניכן ואולי היא תוכל קצת לעזור לך בעניין. במידה והיא תסכים אשלח לך מסר עם הפרטים שלה.

את לא רוצה לדעת באיזה דרכים הפרוד

שלי רוצה להשיג משמורת. תאמיני לי שאת לא רוצה לדעת. בינתיים תאמיני בעצמך, כל השאר יזרום

vered 37

New member
אני מזדהה עם כל

אות מילה משפט שהכותבת כתבה. היא תיארה באופן מפורט את סדר היום שלה ואת החיים בכלל לצד גידול הילדים.אני רואה את עצמי בהווה בדיוק שם. למעט ההוכחה לבית המשפט שאני אם ראויה ולא מזניחה את הילדים..עם זה אני לא מזדהה.

vered 37

New member
../images/Emo127.gif אני מזדהה

עם כל אות מילה משפט שהכותבת כתבה. היא תיארה בפרטי פרטים את אורח חייה של אם חד הורית שחיה חיים עמוסים ומלאים לצד גידול ילדיה..ההשקעה האדירה..המירוץ המטורף הזה ..במילה אחת השרדות אני רואה את עצמי בדיוק ממש בדיוק שם. למעט המשפט האחרון שכתבה... "אחרי כל זה את עוד צריכה להוכיח לבית משפט שאת אם ראויה ולא מזניחה את הילדים כפי בהאב טוען."

roni 41

New member
תאור מדויק להפליא......גם אני

אם חד הורית לארבעה ילדים.במרוץ המטורף של שיגרת החיים, שגרה שקיימת גם בבתים רגילים,כהם מגדלים שני הורים את ילדיהם, בהבדל אחד קטן...שאנו כמעט תמיד ממשיכות להיות קשורות ותלויות בגרוש בשל המזונות אותם הוא חב לילדיו, אז נוסף על כל המתח אני כל תחילת חודש מוצאת את עצמי עוסקת "בגבייה" שנמתחת עד אין קץ טכנית וגם נפשית,,,, מבטל"א אני לא זכאית,כי לשמחתי אני עובדת וגם משתכרת, וגם הוצאה לפועל ממש לא ממש מצליחים לגבות,כי מי שלא רוצה לשלם,מוצא דרך בכל מחיר. ולעניין פקידי הסעד - אז צריך לדעת ולשנוע כל מקרה לגופו,ולהכנס לעובי הקורה עם כל מכלול הפרטים. אני פקידת סעד ואם את מעוניינת אני מוכנה לשמוע אותך ולסייע במה שאוכל.

למעלה