להיות אם חד הורית

• פותח הנושא deena
  • פורסם בתאריך

deena

New member
להיות אם חד הורית

או משפחה חד הורית, או אב חד הורי, או פשוט גרוש/ה + ילד. הכותבת נתנה רשימה שלמה של מה זה 'להיות אם חד הורית' וסוגרת ב.... "ואחרי כל זה, אחרי שאת משקיעה ומתרוצצת, שמה גבולות מצד אחד וקשובה לצרכים מצד שני, מתפקדת גם כשאת גמורה, מתפנה רק בשעות הערב ומספיקה רק לתלות כביסה ולבשל אוכל למחר (טוב, נו, גם קצת מחשב)....אחרי כל זה את עוד צריכה להוכיח לבית משפט שאת אם ראויה ולא מזניחה את הילדים כפי בהאב טוען." הזדהיתי עם חלק ממה שרשמה. עוד מישהיא רואה את עצמה בעבר או בהווה בדיוק שם, בתיאור הזה בבלוג?

../images/Emo51.gif דינה שמצאת לנו את זה

משקף בהחלט את ההתמודדות היומיומית שלי בכל אופן.. רק שעדיין לא נזרק לי בפרצוף שאני אם לא ראויה... הריצות הבלתי נגמרות האלו לרוץ לרוץ לרוץ להספיק הכל ושישאר קצת זמן איכות גם לעצמי ועוד מתפלאים פה איך ירדתי 20 ק"ג בפחות משנה ללא דיאטה...

אני כמעט לא מגיעה לשם.. את זה שמרתי

אצלי במועדפים... מעניין יהיה לעקוב אחריה...

bibi12

New member
עוד

לפני שקראתי...... האשה מקבלת מזונות......ואילו הגבר......(חאזוק)

מה שייך ביבי?

למה אתה מכניס תמיד את עניין המזונות? לא ציפית שגרושתך תגדל את ילדיך ללא ההשתתפות שלך... נכון?

bibi12

New member
אני

אב חד הורי....... ומה את מצפה שאני אגדל את הבן ללא השתתפות האישה ???? למה תמחיד את תוקפת????

לא חשבתי שאתה אב משמורן ../images/Emo52.gif

תבקש מזונות
תדרוש את מה שמגיע לך
תילחם... ואולי... תעשה היסטוריה...

bibi12

New member
אולי את לא יודעת

אבל החוק מחייב את הגבר לשלם אבל לא מחייב את האישה לשלם וכמו שאמרת.....זה מלחמה עקובה..... ובמלחמה כמו במלחמה....אין מנצחים.....יש רק מפסידים.... אז ויתרתי.....ואני נושא בנטל.....

אני מוכנה להיות החותמת הראשונה

בעצומה כזו למען תשלומי מזונות לאבות משמורנים הלוואי שמישהו ירים את הדגל

avitalp

New member
אני חושבת שביבי התכוון....../images/Emo20.gif

לזה שגברים המגדלים את ילדיהם לא מקבלים מזונות מהאקסית... מה, לא ציפית שגרושך יגדל את הילדים ללא השתתפות שלך, נכון? אביטל

avitalp

New member
חס וחלילה... ../images/Emo20.gif

רק שהנושא קרוב ללבי...
אביטל

bibi12

New member
אף אחד לא רוצה להרוג אותך......

ואני לא כועס..... פשוט הייתי חייב להגיב.....

אני מקווה שאתם סולחים לי... באמת

שלא ידעתי ביבי
מבחינתי אתה שווה לי
ואתה צודק בטיעונייך לגבי אי קבלת מזונות... זכותך וזכותם של ילדיך וחובתה של גרושתך לשלם מזונות... רק חבל שהמדינה שלנו לא רואה את זה כך.

bibi12

New member
אני

לא בחור שכועס.......וקשה מאד להכעיס אותי...... וגם הפעם לא כעסתי....... אבל רשמתי אותך.......כבר כמה פעמים ניכנסת בי....... אבל.....סולח כרגיל......

סתם בגלל ביבי... ../images/Emo140.gif../images/Emo3.gif

השם הזה לא עושה לי טוב בעיניים... מבטיחה להשתנות כי אתה נחמד...

bibi12

New member
תודה...ממש

תודה...... עשית לי את השבת....... ושיהיה לך שבת נפלאה......

זה לא כל כך פשוט הענין הזה

צריך לקחת בחשבון שאשה לא תמיד מרוויחה כמו גבר, לגבר יש יותר אופציות לעבודה. מניחה שכשחשבו על כך שהגבר צריך לשלם מזונות זה גם בגלל ההלכה וגם בגלל ההלכה למעשה ביום יום שלנו אי אפשר להשוות משכורת של גבר לשל אשה. אלא אם כן היא עובדת בעבודה שמשכורתה גבוהה מהרגיל, אז יש לדרוש תש' מזונות עבור ילדיה אבל המצב במשק לצערי עגום למדי. צריך למצוא פתרון

ופתרון דחוף../images/Emo70.gif כי במצב היום

אני מאמינה שיש גם אבות מובטלים או כאלו שעדיין משתכרים שכר מינימום לדעתי אין שייכות בין מצב כלכלי לחובה להשתתף בגידול הילדים....

למעלה