להגיב עניינית

אין פה נאצים!!!!

האנשים פה תרבותיים ואם אתה חושב שיש פה נאצים אתה טועה בגדול!!!!!! וזה מי שבשבילך אוקראנים?? סתם איכרים???? חבוב אתה טועה בגדול!!!! הם יותר מזה!!

../images/Emo13.gif

רציתי רק להוסיף - את ההודעה ההיא כתבתי לאחר שראיתי כמה פרחחים קצוצי שיער דוברי רוסית מציירים צלבי קרס על האספלט בגן הציבורי שליד ביתי. מחזה כזה גורם לך לתהות. אני בטוח שרבים מכם מכירים ילדים רוסים שעונדים צלבים על צווארם בבואם לבית הספר. so much for that.

לא אני לא חושבת שזה מוגזם

שבן אדם נוצרי עונד צלב!למה מה רע בזה?? זה האמונה שלו ואין בזה משהו רע!! זה שבשכונה שלך יש כאלו ילדים דיבילים זה ממש נורא אבל זה לא אומר שיש פה בפורום כאלו ממש לא!! את "קצת"קיצוני בדעות שלך!

הבעיה היא שאת לא מזהה את הבעיה

כי אין לך מושג כהוא זה מה המדינה הזאת מייצגת, כמו שאינך מבינה את הפרדוקס שבהבאת מהגרים נוצרים למדינת היהודים.

SupermanZW

Well-known member
אתה מפתיע אותי ישוע

מה עושה נוצרי כמוך במדינת היהודים כאשר לטענתו אין לו זכות לחיות בה? במה אשם נוצרי שסבא שלו יהודי שהוא נרדף על רקע מוצאו היהודי באחת ממדינות חבר העמים, ומדוע אתה שולל ממנו את הזכות למקלט במדינת ישראל למרות היותו נרדף על רקע מוצאו היהודי? מדינת ישראל הינה מקלט לאנשים שנרדפו על רקע מוצאם היהודי ולא מדינת הדת היהודית.

בכל פעם שנגמרות לך המילים

את חוזרת למנטרות של ילדה מטומטמת בת 4 שעוצמת עיניים וסותמת אוזניים, כי אם לא רואים את המציאות, היא לא שם... פשוט שיטה של ילדה קטנה לברוח מהאמת. אלוהים אדירים, לפחות תנהלי דיון כמו שצריך במקום כמו איזה גועל נפש מהשכונה. מסתבר שאת לא הרבה יותר טובה מהאיזרים שתיארתם בשרשור "הישראלי הטיפוסי"..

SupermanZW

Well-known member
הסתכל על עצמך קודם

כשנגמרו לך המילים כינית אותי אנטישמי ושלחת אותי לגרמניה לחפש נאצים למרות שלא היה שביב גזענות בהודעותי, אז אולי כדאי שתתאפס? האמת כואבת, סטאלין 3?

לא היה שביב גזענות?

קרא שוב את ההודעה הבזיונית ההיא שלך, כולה רק השמצות על הישראלים. העובדות שציינת שם מתאימות לנתח קטן מאוד מהם, מה שנקרא בפי ההמון "ערסים"...אז למרות התדמית, בסה"כ אין כאן כ"כ הרבה. אתה פשוט נהנה לסלוד מישראלים, יהודים וכל מה שנושא את סמל המגן-דוד, כמו אותם יהודים גלותיים שחשבו שאם רק ישתקו לגרמנים, ימירו את דתם ויתבוללו, הגרמנים יקבלו אותם אל חיקם...הכמיהה להיות אירופי לא משה מאף הודעה שלך, מתי באמת תפטור אותנו מנוחותך ותלך להתרועע בחברת גלוחי הראש בבארים ברלינאים?

SupermanZW

Well-known member
לא

הבעיה היא שערסים הם לא חלק קטן מהישראלים אלא חלק גדול מהם, ולא רק זה אלא שהם הולכים ומתרבים ויש אנשים שבמקום לסלוד מהתנהגותם מאמצים אותה כי זה כבר נעשה "אין" להיות ערס. אני לא רואה ביהודים או בישראלים גזע, כתבתי מה שכתבתי משום שחורה לי שהתרבות הערסית משתלטת עלינו ולא משום שאני גזען, ד"א גם ערסים אינם גזע. אתה מייחס לי תכונות נאציות, אז אולי תמצא הודעה אחת בה הסטטי לרצח? (אני יודע שלא תמצא, אבל בכל זאת חפש כדי שתשתכנע). אתה הגזען ולא אני.

מתוך 6 מיליון ישראלים הרוב ערסים?

הטענות שלך פשוט מגוחכות ומוזר לי שאתה לא מבחין בזה, אתה מתיימר להיות אינטילגנט, אם לשפוט לפי ההודעות שלך פה... התרבות הערסית באמת נהייתה מקובלת היום, וזה מגעיל ודוחה אותי לפחות כמו שזה דוחה אותך, אבל מכאן עד להפיכתם לרוב הדרך ארוכה...הם היו מתים להיות הרוב, אל תיתן להם ת'כתר כ"כ מוקדם. גם לקרוא לי גזען זה לא צעד חכם מדיי מצדך, אבל אני כבר רגיל..

SupermanZW

Well-known member
תגובה

הערסים בארץ הם כה רבים עד שאי אפשר למצוא בה מקום ללא ערסים, ומשום שהתנהגותם בכל מקום בו הם נמצאים מפריעה לכל השאר הם הכי מורגשים וכולם שמים לב אליהם, אז גם אם הם לא הרוב אותם מרגישים הכי הרבה ולכן ציינתי שהם הטיפוסיים. אתה רמזת שאני נאצי, אתה הקיצוני בין שנינו.

eMiFrEaK

New member
סוניצ'קה....

דבר ראשון... למה אתם כאלה עצבניים כולם?????? כאילו .. באמת... תרגעי.. הוא לא אמר שאנחנו נאצים!!!!! ואולי את אישית לא כתבת לו שום מסר אבל הבחור קבל מסרים לא ממש מחמיאים... ואל תתנפלי עליו סתם כי אולי את לא יודעת הכל...

vk3

New member
יש לו את הזכות המלאה ../images/Emo70.gif

הוא פועל בצדק... גם באינטרנט יש חוקים ואין לזלזל בהם
מי שבוחר לעבור עליהם יכול להיענש ברצינות...

AeroSlash

New member
אתה לא חושב שאתה קצת עובר את

הגבול? לפנות למשטרה רק כי שלחו לך מסר עלוב כשמילא דרך האינטרנט לא יוכלו לעשות לך כלום..

למעלה