להגיב עניינית

l1zard

New member
הממ..

אני לא חושבת שכדי להיות אזרח שמגיעות לו כל הזכויות צריך ל"מות" על הארץ... אני חיה פה כבר כמעט 10 שנים.. ככה שאת החיים כאן אני זוכרת הרבה יותר טוב מאשר ברוסיה.. נכון, אננשים מתלוננים.. נכון, הרבה אנשים לא בדיוק מרוצים ממה שקורה פה בארץ וכל הזמן מקטרים וכל זה... אבל אם חושבים על זה... אז כמה אנשים מתוך כל המתלוננים באמת ירצו לחזור לרוסיה? אני אישית-ממש לא רוצה! כי כמה שלא יהיה חרא פה, אני כבר מחוברת לפה... ואני יודעת שיש עוד הרבה אנשים שחושבים כמוני... (רק שהם לא מודים בזה מכל מיני סיבות).. ועוד זכות שנשללה מאיתנו זה להקבר בצורה נורמלית! למה אני מספיק טובה בשביל לשרת בצבא ולמות בשביל המדינה הזאת, אבל אני לא מספיק טובה בשביל להקבר בתוכה ולא בגבול (או משו כזה)? :/

Vrock

New member
תגובה...

לא אמרתי שאת צריכה למות על ישראל, גם אני לא "מת" על ישראל. אבל מה שכן-אני מחובר לאדמה ולארץ, ואני מרגיש שאני צריך לחיות פה ולא בשום מקום אחר. השאלה היא-האם אכפת לך איזו *מדינה* תתקיים פה, ובשליטת מי, כל עוד התנאים יהיו יותר לטובתך? אני יודע שלרוב היהודים שגרים פה חשוב מאוד שישראל תהייה בשליטה יהודית ובשליטת ממשלה שרובה הגדול יהודי בגלל כל מיני סיבות, וללא-יהודים זה לא ממש נראה חשוב. אני חושב שמבחינת רוב הלא יהודים לא אכפת להם אם פתאום יכריזו שהארץ הפכה להיות הסטייט ה51 של ארה"ב בשינוי של כמה חוקים-כמו ביטול הסטטוס קוו הדתי וביטול חוק השבות-מה שיאפשר למשפחותיהם לעלות. והזכות להקבר קשורה לדת של היהודים. גם אם את לא מאמינה בדת הזאת-יהודים מאמינים מאמינים שבבוא המשיח מי שיהיה קבור ליד לא יהודי לא יוכל לחזור מהמתים. זה נשמע לך טפשי אבל אנשים רבים מהמדינה הזאת פשוט לא יכולים להיקבר ליד נוצרים. לכן קוברים בני דתות אחרות בחלקות אחרות. בגלל שזו מדינה שהיא קודם כל יהודית, חייבים לקבל פה את הדת היהודית, ומכיוון שדתות אחרות לא אומרות כלום על חושבה להיקבר ליד יהודים אז פשוט אין למדינה שום זכות לקבור אותך בחלקה יהודית.

M a r U s k A

New member
אתה יודע מה../images/Emo35.gif

אתה עובר כל גבול
ומבחינתי הדיון הזה נגמר
ותחייה עם זה שאני ויאנה לא יהודיות כמוך אבל אזרחיות בדיוק כמוך! ואולי אנחנו לא נרוץ לראשות המדינה, כי זה כבר באמת מוגזם, אבל את הזכות לבחור אף אחד מאיתנו לא ישלול בדיוק כמו את הזכות להיות אזרחים בארץ הזאת! ותכל'ס אתה לא יודע על מה אתה מדבר, אתה לא יודע מה זה לחיות בארץ הזאת שכולם מסביב עם דעות גזעניות כמוך! אתה לא חווית את זה על בשרך ואני כן ואפילו יותר מדי!!! אני זאת שצריכה לספוג את זה כמעט כל יום ולעבור להמשך סדר היום כאילו לא קרה כלום! נראה לך פשוט
אז שתדע לך שממש לא! ותגיד אז נגיד וישללו ממני את הזכות להיות אזרחית בארץ הזאת, לאן אני אלך
איפה יקבלו אותי כמו זאני
אז בארץ אני יהיה כלום.. ובכל שאר המקומות ירדפו אותי ו"וישימו לי רגליים" בגלל שאני יהודיה בדיוק כמו שעשו לאבא שלי ברוסיה! בדיוק כמו שהתחרטו לקדם אותו ברגע האחרון כי גילו שהוא יהודי! בדיוק כמו שהיה לו קשה למצוא מקום ללמוד בו, כשהלימודים ברוסיה היו חינם וכל אחד עם ציונים טובים וטיפה התמדה יכל להתקבל! דרך אגב... בבחירות הבאות אני בוחרת!

l1zard

New member
תתפלא..

אבל לי די מתאים שיש פה שליטה יהודית.. כי אני יודעת שזה מה שמציל מהאנטישמיות... מספיק לי להסתכל בעיניים של סבא שלי כשמתחילים לדבר על מה שקורה עם יהודים בחו"ל ואני כבר יודעת שצריכה להמשיך להיות פה שליטה יהודית... מה גם שאני רגילה לזה... אלה החיים שלי... ולגבי הקבר... אני מבינה את זה שיש אנשים שזה מפריע להם וכו'... אבל... למה לעזאזל צריכים לקבור אותי בגבול? אין חלקות יותר קרובות לביצ שאפשר לקבור מהן אנשים כמוני?! פאק זב כל כך מעליב! :/

יקברו אותך

בבית קברות לנוצרים בטח... יש כאלו בארץ אבל למה לעזאזאל מדברים עןל מוות!!!!!

SupermanZW

Well-known member
בקשר לאנגליה

לפני שאתה כותב שטויות כדאי שתבדוק את הקריטריונים להתאזרחות באנגליה. לא נדרש להוכיח שאתה חלק מהעם האנגלי או שאחד מאבותיך תרם רבות לעם האנגלי, כל מה שנדרש להוכיח הוא ששהית באופן חוקי באנגליה במשך 5 שנים. דמגוג שקרן.

Vrock

New member
זה שהסתמכתי על מקור מידע לא אמין

לא הופך אותי לשקרן-אלא את המקור לשקרן. אין לי שום סיבה לשבת ולהמציא שקרים. ואתה יותר דמגוג ממני-כי קיבעת אותי בתור דמגוג.

SupermanZW

Well-known member
מלקק את הפצעים?

קודם הצגתי את המשמעות הרשמית של המילה לאום והוכחתי ששיקרת, עכשיו הצגתי את חוקי ההתאזרחות של אנגליה והוכחתי ששיקרת, אתה טענת שאבותי קוזאקים, אז אתה דמגוג שקרן.

Drunk Bullet

New member
נו באמת..

אתה בכלל יודע מה הקריטריונים לקבלת אזרחות בריטית? להוכיח שאתה חלק מהעם האנגלי? אבות שתרמו למדינה? בולשיט! התנאים לקבלת אזרחות בריטית הם אכן מחמירים מאשר במדינות אחרות, אבל מספיק שיש לך מקצוע מכובד או שבבעלותך נכסים רציניים, והדרך לקבלת אזרחות בריטית סלולה (אפילו סטודנטים זרים בבריטניה יכולים לקבל תעודת תושב בסוף תקופת הלימודים ואחרי כשנה/שנתיים לעבור מס' מבחנים ולקבל אזרחות).

תגיד למה אין להם זכות לבחור וליבחר

אם מחייבים אותם לשרת בצבא ??למה???????? החברה שלי נוצרייה ומחייבים אותה לשרת בצבא!! ואח שלה גם משרת כבר שנה וחצי וחוזר פעם בחודש הביתה למה זה ככה??? אם כבר מחייבים אנשים לשרת למה לא לתת להם זכויות כמו לאזרח??? אני חושבת שזה חוצפה!!!!

Vrock

New member
אם מישהו לא מקבל זכות אזרח הוא גם

לא יקבל את חובת האזרח לשירות בצבא או שירות לאומי (אני מתייחס להבדל בין אזרח לתושב קבע ולהבדל בין תושב קבע לאזרח ע"פי התוכנית של ליברמן-אזרח יוכל לבחור ולהיבחר ויחויב לשרת בצבא או בשירות לאומי, ותושב קבע לא יוכל לבחור ולהבחר ולא יהיה מחויב בשירות צבאי). כיום הם משרתים אבל גם בעלי זכות להצביע אז זה לא רלוונטי. חוצמזה, אם הם יישבעו אמונים למדינה לא יהיה ניתן לשלום מהם זכות אזרח ע"פי התוכנית הזאת.

Vrock

New member
אבל (מותק) היא כן יכולה להצביע!

אם לא היו נותנים לה אזרחות אז היא לא הייתה צריכה לשרת.

טוב בסדר...

בקיצור אם יש פה נוצרים וחצי נוצרים אז כניראה הממשלה נתנה להם אישור להיות פה ואם היא נתנה אישור להיות פה אז יש להם זכות! וזה לא אתה לא עוד הרבה כמוך לא יחליטו למי מגיע פה אזרחות ולמי לא!

Vrock

New member
מה זה הרבה כמוני?

יש פה דעה רווחת שאני לאומן למרות שאני בכלל לא כזה...אני פשוט שונא לדבר פה בגלל העובדה הזאת, ובגלל שסתם מחברים לי דברים שלא שייכים לי. מי שיש לו בעייה עם הדעה שלי יכול לשנוא אותי כמה שבא לו-אני לא הולך לשנות את הדעה שלי כי אנשים שונאים אותי בגללהף אם לא השתכנעתי שהיא שגוייה. וכמו שאני והמשפחה שלי לא בכינו שביטלו לנו את האזרחות האוקראינית כשעברנו לכאן אני לא חושב שהם צריכים לבכות כשאני אומר שבאופן כללי הזכות שלהם לאזרחות פה היא משנית, ולא שווה לזכות של יהודי, ואם הם רוצים לשמור על דת לא יהודית אז בכלל לדעתי לא אמור להיות להם, כי זה פשוט נכון. זו מדינה בשביל יהודים כדי של ירדפו אותם, כל עוד הם במדינה לא ירדפו אותם, אבל עצם המצאותם במדינה לא רלוונטית משום בחינה אחרת. זה לא נקרא גזענות או לאומנות או איך שלא תקראו לזה. ואם אתם חושבים שכן אני אארוז את החפצים ואלך ולאף אחד לא יהיה אכפת. הפסקתי להשתתף בדיונים בפורום הזה, את מה שיש לי להגיד אני אגידבפורום יותר מצומצם, ובצורה פחות נעימה. אתם אולי לא תתגעגעו אלי, אבל זה לא יטריד אותי. וגם אם כן-זה לא עניינכם.

למעלה