לדעת ולא לאמין

ohav2

New member
לדעתי

הסיפור הזה הוא שטות ולא מציותי מבויים לא אמיתי אם תרצה להבין למה זאת דעתי צוראיתי קשר באיי סי קיו 249771633

יואב

לפי דעתך זה שטות אבל לפי אנשים שחושבים בהיגיון זה לא שטות אני ממליצה לך לקרוא את הספר שתוכל להוריד באתר www.rael.org וגם תכבד את דעות של אחרים אהבה

ohav2

New member
סליחה

אם קיבלת את הרושם שאינני מכבד את דעתך אני באמת מצטער כל אחד ודעותיו שלו מצטער על הרושם המוטעה שנוצר

cbr1100

New member
שוב העימות הבלתי נגמר בין מדע לדת

והכי חשוב שכל אחד יקח - בנתיים - את הדברים הטובים מכל צד. זאת - עד שאי פעם, באמת נדע את האמת על הכדור המיוחד שאנו חיים בו.

המדע הוא האמת..

דוגמא אחת... אם אתם חולים לאן תלכו לבית חולים (מדע) או לבית כנסת (דת) המדע מקדם את האנושות והדת עוצרת אין הרבה מה לחשוב. החכמים יבינו והשאר ימשיך לעצום עיניים גם אם האמת ברורה. אהבה לכולם

ohav2

New member
המדע הוא אמת לא יחידה

אספר לך סיפור קטן ואמיתי מבקש מכל הקוראים לבדוק אותו מחלקה פנימית בבי"ח בב"ש ילדה בגיל 5 הובהלה עם צהבת חמורה. הרפואה המדע עשו ככל יכולתם, מרפאים ורופאים עשו בלהטיהם אך לשווא ההורים קיבלו את הבשורה המרה הילדה הזאת לא תעבור הלילה. דרשו ההורים חקרו ושאלו וזקן בעובד כסניטר בבי"ח הציע להם לפנות לרב מאופקים "אם לא יעזור לא יזיק" הרב שמע את בקשתם והגיע לבי"ח עם 14 יונות הצוות הרפואי התנגד לכך ולאחר דין ודברים ההורים קבעו לאחר התערבותו של מנהל בי"ח ובתנאי שנציגים מהצוות הרפואי יהיו נוכחים בזמן טיפולו של הרב. הרב הסכים מיידית לתנאי והחל במלאכה יונה ראשונה הניח על טבור הילדה ותוך כ- 10 שניות היונה מתה נציג הצוות הרפואי ניתח את היונה וגילה מוות מכבד מוגדל וכך חזר עם היונות הבאות עד ליונה השישית אשר שרדה זמן ארוך יותר בסוף מתה אבל פלא הילדה החלה להגיב ולזהות את סביבתה לאחר 14 יונות נשארה הילדה בבי"ח ליממה נוספת ואז עזבה בריאה ושלמה למשפחת את בי"ח ללא תרופות או משקעים מהמחלה כאשר הצוות הרפואי נותר פעור פה אכן "המדע הוא האמת היחידה" לאדם חסר מדע וידע, למד ממלמדיך כי בבוא יום תתרום לאנושות מאישיותך ולא מגחמתך ועל הקוראים תבוא הברכה אשמח ללמדיכם "סודות" נוספים (אם יהיו לי) אני תמיד לומד מאחרים והשיעור העקרי שלמדתי להקשיב לזולת, להקשיב לאחר, לבדוק את הנאמר לא לפסול אז אכן צדקת חביבתי המדע הוא אמת אבל לא יחידה

למסר הראלי יש מאות הוחכות

דוגמא.. כתבי הקודש של כול הדתות מספרים על אנשים שבאו מלפנטה אחרת אבל אם אתה אומר הוכחה באופן מעשי כלומר שהם יבואו לפה לפני הזמן אז זה לא כי הוחכות כאלה באות יד ביד עם תוקפנות הספקנות = אלימות אני כפי שכתבתי אני רק מידעת ולא יותר זבותכם לחשוב אחרת אהבה www.rael.org

דונלד

New member
קראתי את הספר...וואו

עוד לא נתקלתי בכזה ערבוב של אמת ושקר כרוכים לספר אחד. ההתיחסות אליהם כ"אלוהים אינם פולשים"-אינה מובנת לי. שהרי הם מאיימים בספר במפורש שאם לא יענו ל"בקשתם" להקים שגרירות בישראל-ירושלים עד תאריך מסוים הם יענישו אותנו באופן נוראי... תודה רבה ! יש לנו ארץ אוכלת יושביה עם תאונות דרכים פשע פיגועים טילים ופגזי מרגמות משייטים להם בשמים חיזבלה פתח חמאס אלקאידה עוני מחפיר ו..סליחה מכל מי שלא היזכרתי.. יש לנו אלוהים שעיקר עיסוקו - לספור חטאים ואחר כך לסגור חשבון.... הם הם,בדיוק מה שהיה חסר כדי להשלים את הקולקשן ! זהירות מהמתחזים...שלא יעבדו עליכם. דונלד סליחה נותנת מסר על ההתלהמות. שום דבר לא מכוון לפגוע בך.לא את כתבת את הספר. ותודה שהעלית את הנושא.
גם אם דעותינו חלוקות לעניין זה.

הבוראים לא יענישו את מדינת ישראל

אם ממשלת ישראל לא תתן שטח לשגרירות אז ישראל תאבד את ההגנה של הבוראים וכך כול מדינות ערב יוכלו לפגוע בישראל, בלי שום קשר לבוראים. הוחכה על הגנה מצד הבוראים אתה יכול לראות במלחמות ישראל כאשר כול המדינות הערב נלחמו בנו ולא יצליחו ואף הפסידו. ודבר אחד חשוב, המחבר של הספר ראל הוא השליח שלהם לכן אם אתה פוגע בו אתה פוגע בבוראים. תחשוב על זה האם אתה רוצה לפגוע ביהוה?? כי ראל הוא השליח של הבוראים ויהיה הוא בורא. אבל.. זכותך לעשות מה שאתה רוצה, הזמן יראה לך מה אתה עושה. אהבה

דונלד

New member
נותנת מסר

אשמח לברר את העניין...והנה מה שעל ליבי חלק מהמידע שמופיע בספר נמצא כסותר מדי את המידע שמגיע מישויות אור ומחוצנים בעלי תדר כשלנו. עד כמה שידוע-הפליאדיאנים הם נותני הDNA העיקריים שלנו. הפרוייקט הזה , של האדם והסביבה, נדמה כמשהו שחייב שיתוף פעולה בין כמה תרבויות חוצניות מפותחות יחד עם תרבויות של ישויות ! אם הם אכן הבוראים-מה שמסופקני מאוד-יפה להם הצניעות. לא נראה בינתיים שהתוצאה הכללית של מלאכתם . . . קראי את מסרי הפליאדיאנים,כמה ענווה וכמה אהבה מואצלים על הקורא בין המילים. לגבי האיום שיסירו מאיתנו את הגנתם. אני שאינני בריה מפותחת מדי(בלשון המעטה) מעולם לא כיוונתי לחתול או לכלב שלי שאסיר את חסותי מהם גם כאשר "גנבו" את השניצל שלי או הפכו את הגינה בטירוף חפירות שלא היו מביישות אף ארכיאולוג. בגדול, הספר עם ההתעסקות הבלתי נלאית בפרטים וחוסר היכולת האמיתית לשדר מסר שהאהבה נובעת ומקרינה ממנו והחוצה, נראה כמגיע מתרבות בעלת היבטים של זנב=ידע. ולא מתרבות בעלת היבטים כנפיים,שבהם הידע הוא חלק משלים. ואלה האחרונים,בני מיננו המה. דונלד הסוואסטיקה, שמסמלת את אש היצירה האלוהית - פונה שמאלה. הסוואסטיקה, סימלם הקודם של הראלים - פונה ימינה בדיוק כמו צלב הקרס. ראל וודאי אינו שליחו של יהוה אשמח להתיחסותך

אני לא באה

אני לא באה להתווכח, רק לידע, ואל תשכח שאין פה מיסטיקות אולי אתה מודרך על ידיי דברים מיסטים אבל שוב.. הידע בספר הוא המסר ואם אתה בכלל אומר שראל הוא לא השליח זאת זכותך אבל הזמנים יגידו בנתיים אני חייה בארמוניה ושלווה כך שאם שואלים אותי מה יקרה אם ראל הוא לא הנביא תוך כמה שנים אני אומרת שבכול זאת אני חיה בכייף ושמחה זכותך לחשוב כפי שאתה רוצה אני רק מיידעת אהבה

דונלד

New member
מסכים איתך

שרוב המלל בהודעתי הקודמת הוא סובייקטיבי. עדיין יש שם פרט חשוב אובייקטיבי ורלוונטי, שמתייחס לסמל המקורי שהופיע על החלליות שלהם- והוא הסוואסטיקה ההפוכה ! את יכולה בהחלט להתעלם מכך ולומר שאת לא באה להתווכח.סבבה. יחד עם זאת רציתי ליידע אותך ואת הגולשים והגולשות, שסימלם המקורי מייצג את הצד של אין-אור ! אולי כדאי לך לבדוק פרט זה. אולי אני טועה ומטעה,ואולי לא. לא תבדקי-לא תדעי. לדעתי-ומותר שיהיו לי דעות, הם פשוט מוליכים שולל. דונלד מבקש את סליחתך על הסגנון הבוטה בהודעות הקודמות (לא על העובדות).

ohav2

New member
את עושה טעות

ולא הייתי מגיע למסקנה הזאת ככה סתם וכותב את זה..... את תקלי במוקדם או מאוחר את טעותך וזה יאכזב אותך מאוד..... מצטער ששזה מה שאני אומר אבל עובדה זאת עובדה את מאמינה במשהו שלא הוכיח את עצמו בחיים לאומת זאת ה' כן הוכיח את עצמו והוא מכיח את עצמו ביימים אלה גם! אני מבין שבאת לידע אבל זאת טעות אסור להעביר את המסר הזה לאנושות!!!!!!! זה רק יפגע דברים טובים לא יצאו מזה אני מוכן להבטיח לך ולמה אני ואמר את זה.....יש לי סיבות אישיות אני יודע מספיק דברים שקשורים לכך שיש אלוהים והוא אינו החוצנים האלה שאמרת יש אלוהים והוא מעל הכל יש לי סיבות אישיות שהוכיחו לי את העובדה הזאת.....ומספיק גם שאני יודע כל מיני דברים אחרים.....אגב איפה בדיוק כתוב שאלוהים זה חוצנים מפלנטה אחרת תראי לי ציטוט של זה באחת מהדתות או בכולם!! החוצנים האלה מוליכים אותנו שולל....אם הם קיימים... אני ממליף להפסיק את זה עכשיו לפני שעוד מליוני אנשים יראו את זה.... אני מבטיח לך שזה לא כדאי!!! אמונה באלה (בחוצנים) תגרום לכעסו של אלוהים ואז יתחילו לקרות דברים מזעזעים בעולם כולו!!!! אני יודע טוב מה שאני אומר תאמיני לי....לא הייתי כותב את זה סתם! "ויחר אף ה' בהם" מוכר לך??? אמונה בחוצנים אלה תגרום לכמו אמונה באלים!!!!!!! בתורה קורה מצב מחזורי העם נגרר לאלים אחרים אלוהים כועס גורם להם למלחמות בצורת ועוד העם זועק לאלוהים אלוהים שולח נביא אל העם או שופט... וככה זה במעגל ככה זה יהיה גם היום אם אנשים יאמינו בשקרים האלו של ראל!! אז אני ממליץ לסגור את השרשור הזה ואני פונה אלייך טליה את יכולה לעשות זאת אם אני לא טועה דרך הלוך בקרה של הפורום... אני ממליץ למחוק את שרשור זה כאילו לא היה למה אנשים אשר יאמינו בזה רק יכערו את העולם!!!!!!

ohav2

New member
תשמעי

אני מצטער אני רוצה להגיד עכשיו באמת מה שאני חושב יש דברים שנשמעים לי הגיוניים אבל זה שטויות כל הסיפור הזה זה שטויות זאת דעתי לפחות יש אינספור הוכחות לבורא עולם אמיתי האלוהים הוא מי ששוכן בנו בטבע בכוכב ביקום הוא מעל הכל והוא נמצע בהכל הוא המושלם בהתגלמותו הוא עושה ניסים הוא מרפא חולים האלוהים שאת מדבר עליהם או יותר נוכן שראל מדבר עליהם לא יכולים להיות אמיתיים אלה אם כן אלה מלאכי ה' אני יכול אגב ממש לא אהבתי את הקטע הזה של "המדע מקדם אותנו הדת לא" אני יכול לתת לך אינספור דוגמאות שהדת מקדמת אותנו הרבה יותר מהמדע פשוט כמות האנשים שנפתחים לדת הם מעטים וכמות האנשים שמגיעים לרמת רוחניות גדולה הם מעטים ושתדעי אני מדבר גם ברמה האישית! ולא רק ברמה הכללית למשל מתי המדענים גילו את קיומם של החיידקים?!?!?! את יודעת?!?!!? לפני 400 שנה בקיקרוב!!!!!!!! אבל שתדעי שבתורה זה היה כתוב מלפני 2000 שנה!!!!!!!!!! את מבינה 2000 שנה!!!!!! התורה יכולה לקדם אותנו הרבה יותר פשוט למוח האנושי המעוות יותר נוח לקבל את הדברים ההגיוניים והפשוטים יותר להבנה המוח האונושי בכלל לא חכם כמו שהוא חושב אנחנו טיפשים או יותר נוכן רבנו רק יחידי סגולה זכו לחכמת אמת התורה המוח האנושי מתבסס על ההיגיון ואני מאז שהפסקתי לחשוב על ההיגיון וללכת גם לדברים הלא הגיוניים גיליתי עולם עצוב של דברים שבנדם אחר היה רק חולם לראותו!!!!!! תביני הרבה יותר קל לבוא ולהסתמך על הספר הזה ולמה?!?!? כי כשאומרים אולוהים לא מבינים בדיוק אומרים איך יכול להיות שהוא מעל הכל למה אסור לראות אותו איך הוא אינו מוחשי בואי אני יגיד לך משהו המחשבה על ההיגיון או יותר נוכן על ההגיוני היא מה שגורמת למוח האדם להיות כל כך מטופש ושתדעי אלוהים הוא מוחשי הוא בתוכי הוא בתוכך הוא בתוך כל ישות חייה או דוממת הדרך הכי טובה להגיע לאלוהים היא להבין את עצמי כשאני מבין את עצמי אני ואני שליו אני יכול לתקשר איתו וגם אם המדריך הרוחני שלי שמעביר בידי מסרים כשתיווכחי שהתיאוריה הזאת היא אינה נכונה אז זה יצער אותך כנראה שזאת תהיה ההודעה האחרונה שלי בנושא אני הולך למסור לך הכל עכשיו חכי חמש שנים ותזזכרי את זה חמש שנים בלבד ואז את ועוד רבים עולם שלם יגלה את האמת חמש שנים בלבד זהו אני לא מרחיב על מה שיהיה למה אסור לי אוקי לענינינו איך תסבירי את הניסים בתנ"ך ואם הבוראים האלה שאת מדברת עליהם מגנים רק עלינו???? על הדת היהודית תסבירי לי למה???? הבוראים אמורים להגן על כולנו!!!! אז אם בוראים אלה היוו אמיתיים את היית יודעת לענות על זה אבל תראי בתורה יש תשובות אנחנו עם סגולה אנחנו עם שיצא מעבדות לחירות!!! 40 שנה במצריים ועוד 40 תבעבדות ואז יצאנו לחירות השואה אם אני לא טועה 4 שנים....ואז יצאנו לחירות ושמת לב שבשתי חרויות אלה העם היהודי חזר למקורותיו מדינת ישראל??? איך תסבירי את זה מה ה"בוראים" האלה לטובתינו??????? נראה לך??? אם הם היו הבוראים הם היו אמורים להגן על כולם ולגרום לאחדות מלאה בינינו אז מצטער להגיד לך אבל אלה שאלות שהתורה מספקת תשובות וספרו של ראל לא! התיאוריה הזאת שלו לא אמיתי

אוי עד היכן מגיע הכפירה יודעים מה

אני ועוד ציבור ענק כמוני מוכנים לעזור לכם בתנאי אחד והוא שאותו "אלוהים" ירפא ע"י גנים מסוימים את כל החולים שיש בעולם אם לא אתם גם כן תכפרו בו הולך? במיוחד שיש לנו מליוני הוכחות לבורא העולם האמיתי הקדוש ברוך הוא

ליהודי היקר

ואם היו מפנים את בקשתך לאלוהות שלך כדי להוכיח את קיומו, היית מסכים?

ohav2

New member
ואני לא מקבל את המסר

המיסטיקה תורת הנסתר הבודהיזם וכל השאר אכן תורות שהועברו, נכתבו והתפרסמו באנושות כולה ולו רק בכדי לתת לרוב האנשים מושג מהו הבורא, מהו אל אחד למקצת האנשים ניתנה הזכות להעמיק ולהפליג לתוך סודות אמונתו ותוך כדי הפלגה והסרת הקליפות והגעה להכרה שהאדם נברא בצלם נמצא שכל הדתות בדרכן באמונתן בהסברן מגיעות לאותה נקודה. אותו חוצן יקר שביקר לו בלועו של הר געש כבוי "כנראה חמד לצון" ובדרכו שלו ניסה להסביר לשומעו כי לא בשמיים היא ולא מעבר ליים היא אלא בתוך כל אחד מאיתנו יש ניצוץ מהיכולת האלוהית. החוצבוראים האלו לא זקוקים לשגרירות בכדי לבקר את ברואם. החוצבוראים אינם צריכים לכפות את עצמם עלינו בכדי שנכיר ביכולתם אלא ביקורם כאן דומה לחלום של מסר המועבר באמצעות יצורים, תמונות, הבזקים שיש לאדם ומקרין לו מהעבר, מההווה, ומהעתיד העומד להתרחש כתמונות או כסרט. ולמיטב הבנתי ובינתי אכן ביקורו של החוצן בא בכדי לנסות קצת לזעזע את האנושות בכדי קצת להסביר שמעבר למדע (העכשווי) יש מדע עדכני יותר מפותח יותר ו"זקן בשנים" מומלץ לקרוא את ספר הרמב"ם לפני שמיסיקים מסקנות. בבדיחותא נאמר "את מה שהרמב"ם שכח (כתב בספרו) המדע עוד לא למד" אם נחבר את כל האינפורמציות העובדתיות האלו יחד עם מה שכתבת תתגלה לנו תמונה בהירה ומדוייקת יותר. לכן, חוצנים הם אורחים רצויים, ברוכים, ונשמח לארחם רק לצערי הם לא מרבים להופיע ב- CNN או בערוץ 2 וכל מה שנכתב על שגרירות אינו אלא תרוץ. ואם להזכירך לפני כ- 4000 שנה ביקר חוצן(לפי המקרא: מלאך השם) וסיפר לאשתו של מנוח שתלד בן והוא יהיה נזיר יין ושיכר אל ישת ומורא לא יעלה על ראשו והוא יושיע את ישראל מידי פלישתים להזכירך קראו לו שמשון ודוגמאות מעין זו יש למכביר בספרי הדתות השונות הסופר של אז החליט לא לקרוא להם חוצנים אלא מלאכים ולדעתי לאנשים פחות מאמינים השם חוצן אכן הולם כי כבר כתבתי בתחילה, האנושות תרצה או לא היא תגיע למסקנה שיש רק דרך אחת והיא הדרך שהתוו(ה) בוראינו לכן אל נא תאמרי שטויות היות כי כסיל וגס רוח לא יהלך בטיפות המיסטיקה והרוחניות ויקבל את המידע כידע ויבנה תצריף שיאיר עליו וילמדהו להאיר במעשיו על כל האנושות ולבניית השגרירות אני מציע שכבר יחד נבנה עימה את בית המקדש השלישי מקום הולם גם לשגרירות רוחנית ויבואו גם ברואים מעולמות אחרים ובכך נרצה את כולם וגם אותנו תודה על הסבלנות ומראש סליחת הקורא אם פגעתי

אותי ברא

חוצן, אם כך כיצד אני אוהבת אותו יותר מכל, יש הסבר, אם הוא היה חוצן, בטח הייתי חוצנית, אבל אם נבראתי בצלם אלוהים, ובקדושתו, ארגיש אותו כל עת שיחפוץ בי.

למעלה