לדעת ולא לאמין

לדעת ולא לאמין

מדענים מפלנטה אחרת יצרו את כל סוגיי החיים על כדור הארץ בעזרת טכנולוגיה מבוססת די.אן.אייעקבות ליצירת מופת אפית זו אנו מוצאים בכל הכתבים הדתיים. אליהם התכוונו משה ,ישו, בודהה ומוחמד. עכשיו זה הזמן לקבל את פניהם.י ?מה קרה ב- 31.12.1973 פגש עיתונאי צרפתי בשם קלוד ווריון בחוצן מפלנטה אחרת, בתוך לועו של הר געש כבוי בדרום צרפת. החוצן הפקיד בידו מסר המיועד לכלל האנושות וביקש ממנו להקים שגרירות לקבלת פני החוצנים בשובם לכדור הארץ. גובהו של אותו חוצן היה כ- 1,20 מ' שערו שחור וארוך, עיניו בעלות צורת שקד, עורו בצבע זית ומבטו הקרין הרמוניה והומור. הוא ספר לקלוד ווריון כך:י י"אנו הם אלה שבראו את החיים עלי אדמות. אתם בטעות חשבתם אותנו לאלים. אנו המקור של הדתות הגדולות שלכם. כעת, כאשר אתם בשלים דייכם כדי להבין זאת, אנו מעוניים לבוא אתכם במגע באופן רשמי באמצעות שגרירות".י המסרים המסרים שהוכתבו, הסבירו שהחיים עלי אדמות אינם תוצאה של אבולוציה אקראית ולא מעשה ידיו של "אל" על-טבעי. זוהי בריאה בכוונה מראש תוך שימוש בטכניקות של הנדסה גנטית על ידי אנשים מתקדמים מבחינה מדעית אשר בראו בני אדם "בצלמם כדמותם" - ממש כך. מה שניתן לכנות בריאה מדעית. אזכורים והתייחסויות למדענים אלה ולעבודתם וכמו כן לסמלם, סמל האינסוף, ניתן למצוא בטקסטים עתיקים של תרבויות רבות.י כך למשל בספר בראשית, בתיאור התנכי של הבריאה, המילה "אלוהים" תורגמה בשוגג ל GOD , אלא שהמילה אלוהים היא בלשון רבים ופרושה בעברית עתיקה "אלו שבאו מהשמים."י על אף שהאלוהים עזבו את האנושות שבראו להתפתח בכוחות עצמה, הם, שמרו על מגע אתנו באמצעות נביאים ביניהם: בודהה, משה, ישוע ומוחמד.י כולם נבחרו מראש ואף הוכשרו על ידם. תפקידם של נביאים אלה היה לחנך בהדרגה את האנושות על ידי מסרים שהם קבלו והעבירו הלאה.י כל מסר הותאם לתרבות ולרמת ההבנה של אנשי התקופה והמקום.י תפקידם היה גם להשאיר עדויות כתובות כך שבבוא הזמן נוכל להכיר באלוהים כבוראינו ולהבין שהם בני אדם כמונו. כל זה כאשר נגיע לרמה מדעית הנדרשת כדי להבין.י השגרירות כיום, לאחר שכף רגלו של אדם דרכה על אדמת הירח ומדענינו מיצרים חיים על ידי סינתזה של די.אן.איי , אנו, סוף - סוף , מסוגלים להבין את מעשי בוראינו באופן רציונלי במקום להעריץ ולסגוד להם בצורה מטופשת.י מסיבה זו יצרו האלוהים קשר עם ראל וביקשו ממנו להפיץ את המסר האחרון שלהם בכול קצווי תבל ולבנות עבורם שגרירות בה יוכלו לפגוש באופן רשמי, אותנו ואת מנהיגי ממשלות העולם.י ? מדוע הם זקוקים לשגרירות האלוהים אינם פולשים !!! הם הביעו את רצונם לבוא. אולם הם יכבדו את רצוננו אם נבחר לסרב. הכל תלוי ברצוננו ואם נרצה בכך, הזמנתנו תתבטא בבניית השגרירות.י זה המעט שנוכל לעשות. ללא נייטראליות של השגרירות, ללא מרחב אווירי חופשי וללא הזמנה רשמית, כל נחיתה תתפרש כאקט עוין ויהיו לה השלכות פוליטיות וחברתיות עצומות ותוצאות הרות אסון לעולם כולו.י וכמו כן, הם אינם מעונינים להעניק גושפנקא רשמית לאף ממשל ,דת או אידיאולוגיה כלשהם, מלבד לפילוסופיה הראלית, ע"י קשר עם מוסד כלשהו תחילה. לכן הם יבוא רק כאשר אנו ניבנה את שגרירותם.י כאלו הם האהבה והכבוד, שהם רוחשים לנו. לבקשתם של החוצנים, ראל יסד את התנועה הראלית: תנועה בינלאומית ללא מטרות רווח, המאגדת בתוכה את כל אלה המקבלים את המסר ומעונינים לסייע בהפצתו.י התנועה הראלית היא תנועה אתאיסטית.י אתאיסטית, מאחר והיא מפזרת את הערפל האופף את המשמעות המיושנת של המושג אלוהים.י התנועה היא ארגון פתוח שאינו מיועד לשכנע אנשים ומאפשרת לאלה הרוצים לסייע להצטרף, או לעזוב בכל זמן שהוא.י מטרות מטרות התנועה הן: · · ליידע מבלי לשכנע. · · לבנות את השגרירות. · · להאיץ את הפיכת החברה האנושית למותאמת יותר לעתיד.י במסרים, שהם הכתיבו לראל ואשר הוצאו לאור כסדרת ספרים, הם מציגים בפנינו דימוי חדש של היקום אשר נותן בידינו מפתחות להתעוררות הפוטנציאל הגלום בכל אחד מאתנו וכמו כן מערכת ערכים אשר תשנה את פני החברה.י פילוסופיה חדשה זו, אשר בה נפגשים רוחניות ומדע, נלמדת בסמינרים הבינלאומיים הנערכים בכל היבשות והיא מרכיב הכרחי וחיוני כדי להצית את אש המהפכה הגלובלית והאישית של ייחודיות הפרט, חופש, אהבה וכבוד.י פילוסופיה זו כבר סוחפת את הפלנטה שלנו ומאפשרת לאנושות להחליף מלחמה בשלום, עבודה - בפנאי, עוני - בהגשמה עצמית וכסף - באהבה. התנועה הראלית מאגדת בתוכה אנשים מכל תחומי החיים: כל אחד שונה מהשני וכולם נון -קונפורמיסטים, ההופכים כל דבר למקור של הנאה ותענוג.י הביטו ובדקו בכתבי הקודש !י קראו על התגליות המדעיות האחרונות !י קראו את החדשות האחרונות בנושא עב"מים !י ומהר מאד תגלו שכל אלה תומכים ומאששים את המסר הראלי. ליותר מידע תכנסו ל www.rael.org ותתחילו להבין במקום לאמין באמונה עיוורת כפי שהדת רוצה, הרבים עצמם יודעים שאין אל ולמרות זאת הם ממשיכים להרדים את האנושות. www.rael.org זה לא פשע לדעת

Tal_Ya_Tal

New member
אם../images/Emo41.gifכבר../images/Emo29.gifבמקורינו עסקינאן../images/Emo42.gif

קראי את התכנית הפליאדית מאת ברברה הנד קלואו. התיאוריה הזאת אינה חדשה ומופיעה שוב ושוב ושוב. אני מסכימה שאלוהים בעברית הוא רבים(כך גם אני תמיד גורסת) ואילו באנגלית המילה GOD היא בעצם שיבוש של המילה GOLD- הצבע של האלים
צבע כח החיים אך מה זה משנה כך או כך??? האלוהים מצויים בנו. אנחנו מחוברים אליהם דרך הארכיטיפים האלוהים הם אספקט נשגב יותר שלנו. אנחנו הם אלה שבראו את עצמם בגוף מתכלה הנוטה לחלות, למות ולבליי בשיני הזמן
L&L TALYA

כשאומרים את המילה אלהים לא מתכוונים

לציין שמקור הכוח, דהיינו הבורא, הוא רבים. השפה העברית היא שפה שאינה מדברת על העולם הזה(עברית=מלשון "מעבר" לעולם), אך אנו נוטים, בגלל שאין לנו ידע קבלי ואנו חיים בעולם הזה, החומרי, לפרש את הדברים בצורה שגויה מתוך חוסר הבנתנו ומתוך חוסר הרגשתנו את העולם העליון, הרוחני. המילה אלהים היא בלשון רבים כדי לציין את התכונות של הבורא שהוא אחד(!). אין סוף תכונות הבורא=אלוקים(אלוקות=טבע). ואילו הבורא עצמו הוא אחד, כלומר, המילה אלהים מציינת את חוסר יכלתנו לקלוט את הבורא כאחד ואנו בעצם רואים את אין סוף תכונותיו הרבות( מה שנקרא אלהים, ברבים, כביכול). "שמע ישראל ה' אלקינו ה' אחד" היא תפילה שמשמעה, שאדם מצליח לייחד את כל מה שסביבו ונראה לו כריבוי חוקים, מצבים ותכונות, לאל אחד.לבורא אחד. בקשר למשפט שלך שבו את אומרת :"אנחנו הם אלה שבראו את עצמם.." לא אכנס כרגע, כי כדי להבין את מה שמדובר בו, על האדם להיות במצב רוחני עליון וזה אפשרי רק על ידי לימוד חכמת הקבלה, אחרת אנו עלולים לחשוב שהעולם נוצר על ידי חייזרים או שאנו בראנו את עצמנו וכולי... אנו נמצא עצמנו פולטים משפטים רבים שאין בהם טעם ותכלית והבנה ונחשוב שאנו רוחניים או במצביי תודעה עליונים. מקווה שהבהרתי במעט את הטעות הנפוצה או את מקורה. בידידות אור חוזר.

סלח לי.. כנס שניה>>>

בחיי שעד היום חשבתי שהאמת היא אחת והדרכים אליה רבות לפחות כמספר האנשים. אני תוהה לגבי המשפט שכתבת: לא אכנס כרגע, כי כדי להבין את מה שמדובר בו, על האדם להיות במצב רוחני עליון וזה אפשרי רק על ידי לימוד חכמת הקבלה,,, וואלה
אני מאד מסכימה עם הטענה ש"אלוהים" הוא רבים, לפחות בפירוש המילולי שלו, ולא אני לא מסכימה שהמילה באה לתאר תכונות או משהו כזה של הבורא, משום שלא ניתן מבחינתי להאניש את הבורא בשום צורה, גם לא עם המילה "אלוהים". אני מאד מסכימה עם המשפט - "אנו אלה הבוראים את עצמנו", והלא על זה מבחינתי מבוססת הקבלה, היא מלמדת אותנו לקבל את הכלים בהם נוכל ליצור את המציאות שלנו ולא להיות "עובדי אלילים, כאשר אלילים מבחינתי יכולים להיות הרבה דברים, החל ממצבים וכלה בהתניות ואנשים. על קצה המזלג
ב
טובה
...

סולח לך ונכנסתי שניה :) והרי לך

תשובתי: לא להסכים למשהו שאינך מבין בו הוא קצת מיותר, אבל זה קורה וקורה הרבה משום שאנו חושבים שאנו באמת יודעים משהו ו"מסכימים" או "לא מסכימים" עם דבר זה או אחר. כשאת רושמת את המילה מאנישים, האם את יודעת מי הוא האדם שנקרא "אנוש" שעל שמו נוצר המושג אנושות ומה היה תפקידו? מה הוא מסמל? אני מקווה שלא ניכנס לוויכוח או משהו בסגנון אבל אשמח שנלמד אחד מהשניה, את תספרי לי מה שאת יודעת ואני יספר לך על הידע שלי ויחד נדע יותר, מסכימה? ובכן, חכמת הקבלה לא באה ללמד אותנו "לקבל את הכלים בהם נוכל ליצור את המציאות" כמו שרשמת כי הכלים שלנו נקראים בחוכמת הקבלה "שבורים". כדי שנוכל לקבל בכלים שלנו את האור העליון של הבורא עלינו לתקן את הכלים שלנו וכדי שזה יקרה צריך לבצע פעולה מסויימת. על כל מקרה, אבהיר לך מעט על המושג אלוקים: המושג השלם נקרא "הוויה אלוקים" והוא בא לתאר בורא, שברא את העולם על פי מחשבת הבריאה ושאותה הנברא תופס כ"טבע" מרובה חוקים,מצבים ותכונות. מצב זה של הנברא שבו הוא תופס את הטבע ואת החוקים ולא את הבורא עצמו כאחד יחיד ומיוחד נקרא "קלקול" או "שבירת הכלים" או "הסתרה". אלוקות=טבע בגימטריה ואם נביט בתורה נראה שרשום "בראשית ברא" כלומר הבריאה נעשתה על ידי כוח אחד(ברא) אשר הוציא את כוחותיו ואין סוף תכונותיו אל הפועל("ברא אלקים"). מצב זה מכונה התפשטות האור מאותו הכוח האחד, מאותה מהות יחידה. בקשר לחוסר הבנתנו את חכמת הקבלה יש סיבות רבות, כך שרבים מאיתנו חושבים שהיא קשורה בקמיעות ובדברים רבים אחרים, מה עוד שאנו חושבים שביכלתנו לפרש כל מיני מושגים איך שבא לנו וכבר ציינתי בעבר דוגמא לכך ואחזור עליה: כדי לדעת את חוכמת הקבלה צריך ללמוד חוכמת קבלה כי אחרת נחשוב שאנו יכולים להסכים עם מושג כזה או אחר או לתת פרשנות למה שנראה לנו נוח לתפיסת עולמנו. זה דומה לשני אנשים למשל, שמתחילים לדבר על אלקטרוניקה וחשמל ואחד אומר שלדעתו מעגל חשמלי הוא ככה ואחר אומר שזה בכלל ככה ובעצם מה שהם צריכים לעשות זה ללכת וללמוד חשמל ואלקטרוניקה. אסיים בהגדרה מדוייקת למהי חוכמת הקבלה וככה לא נטעה ונפרש את הדברים איך שבא לנו: בעל הסולם מתוך מאמר "מהותה של חכמת הקבלה" : " אתן הגדרה נאמנה ומשומרת כי חכמה זו היא לא פחות ולא יותר אלא סדר של שורשים המשתלשלים על דרך קודם ונמשך,בחוקים קבועים ומוחלטים המתחברים וקולעים למטרה אחת מאוד נעלה הנקובה בשם, גילוי אלוקותו יתברך לנבראיו בעולם הזה". למה ההגדרה מתכוונת, תצטרכי לנסות לברר ועדיף על ידי חוכמת הקבלה ולא בדרכים אחרות.

רשום בתורה שהאדם נקרא אדם משום

שהוא "דומה לעליון". כלומר מלשון "אהיה דומה". יש הבדל בין המילים "בן אנוש" שאת משתמשת בה כשאת רושמת "להאניש" כי את מדברת בצורה ספרותית מעט, כך שאת מתכוונת למטאפורה, לדימוי. יש הבדל בין אנוש למילה אדם ובין יצור ונברא וכולי... כמו שרשם אור חוזר המילה אלקים ברבים באה לתאר באמת את אין סוף תכונותיו של הבורא והיא גם רומזת על היחיד עצמו שברא הכל שימי לב: אל - קים = האל עצמו הוא זה שקיים אבל בעצם זה שיש מי שיחשוב על זה ויביט וינסה להבין את זה זה כבר אומר שיש כאן חוסר תפיסה של האחד אלא תפיסה של רבים. אם תבואי לקומונת הקבלה תוכלי אולי מעט להרחיב את ידיעותייך אבל רק אומר לך שהאל עצמו עשה זאת שאנשים יחשבו שיש כוחות רבים ולא אותו בלבד ושיחשבו שהעולם בא מחייזרים ושרוחניות היא קורסים של התפתחות ותקשור. את כל זה הבורא, האל היחיד עצמו עושה וכמובן יש לזה סיבה שאותה תוכלי לגלות תוך התעניינות בקבלה. בהצלחה ומקווה שהבנת. ביי פילו.

תקרא ותבין

ראשית כול לא כתוב בתורה אלוקים אלא אלוהים זאת המילה המקורית יכול להיות שבתורה של הדתיים כתוב על אלוקים אבל זה כמו שכתבו GOD או LORD המילה נכונה היא אלוהים שפירוש המילה אלו הבאים מהשמים. דרך אגב הקבלה היא הספר בין היותר קרובים לאמת ושם כרתוב על יצורי אנוש ולא על אל על טבעי אבל אני לא באה לשכנע אלא לידע המסר הוא באתר www.rael.org ואת הספר אתם יכולים להוריד השאלה זאת האם אתה וצים אותה או לא... כול אחד יעשה את החשבון שלו אהבה

אם את רוצה

תורידי את הספר ושם מוסר על הכול גם תוכלי לבוא כול יום שישי לשנקין ב 11:30 לדוכן שלנו וגם ביום שבת הראשונה של כול חחודש למיפגש שלנו בשעה 11:30 במלון אלכסנדר בתל אביב אהבה

בויינה מדהים מה שרשמת פה אור חוזר

אחי { או אחותי}. לא חשבתי על זה אף פעם ככה. אבל לא הבנתי רק למה הבורא עשה טבע ולא הוא עצמו שולט בעולם בצורה שרואים אותו

פיטר תקרא

אין בורא יש בוראים אלוהים היא מילה ברבים, מי שלמד בכיתה ג' יודע שכול מילה המסתיימת ב ים זה רבים, נכון שיהיו את אלה שאומרים שזה לא ככה אבל החכמים יבינו והתעוררו והטיפשים ימשיכו לדרכם. אני ממליצה לך להכנס לאתר וגם לקרוא את הספר שאתה יכול להוריד חינם אין אלוהים מיסטי אלא מדענים שבראו אותנו והכול מוסבר בספר האמת על האלוהים אהבה

חחח כמה שטויות את כותבת ולא בגלל

שאת מזכירה את המילה חייזרים אבל בגלל שאת מה שנקרא מטופשת. אגב מה שרשמת שבתורה לא רשום את המילה עם ק' אלא עם ה' וכשאנשים רושמים לך תשובה אז הם מכניסים ק' במקום ה' יש לזה סיבות. אני ייותר על הספר שאת ממליצה כי גם אני חושב שהגיע הזמן להפסיק להתעסק בשטויות ולא בא לי לבוא לכנס שלכם ולשלם לכם כסף ושתעשו לי שטיפת מוח על כל מיני מסכנים שמעבירים מסרים מתוך לוע הר הגעש. יאלה ביי

תודה רבה פיטר ואני מאמין שלא חסרים

אנשים שמחפשים את האמת ולא את אלו שמנסים למכור אותה. אתה נראה לי אחד מאלו שלא קונים ויודע שאמת היא רק למחפשיה ולא לקונים/מוכרים שלה. בתודה אור חוזר מנהל קומונת "מדע חכמת הקבלה"

כתוב כי

הוא עזב, ברגע שבית המקדש נחרב, על ידי יהודים אחים, על זה חרב בית המקדש, ומשם הוא עזב. כנראה היהדות שהייתה באמת אחת התפצלה ואז עבר הכוח למקומות אחרים, כי אם היה העם מאוחד יכול להיות שהוא כבר היה כאן, אגב, אני בטוחה, אבל לא למעלה, היתם מרגישים אותו כולכם בלב, וכן הוא יהיה שם, כל כך יפה בתפארתו, שתחיו ממש כמו אדם וחווה. זה תלוי בכל היהודים.

אחי יש לך אחלה קומונה ואני ממליץ

לכולם להיכנס אליה. ראיתי שגם פירסמו אותה בעמוד הראשי של הקומונות מתחת להודעות נבחרות. בטח ראית שכבר רשמתי לך שם בקומונה של "מדע חכמת הקבלה" אז תגיב לי על מה שאני רושם. יאלה ביי

האל נטע בנו

את הגן המסתורי הזה, שיכול להורות ולהביא צאצאים ולהמשיך אם האבולוציה, זה אך ורק מעשי אלוהים, רק לראות לידה, רק לראות צילומים של הוולד בפנים לראות אותו דרכי רנטגן, תוכלו לאמר זה כך וכך הנה רגלים הנה ידים, גם, אבל הפעימה הזו של הקסם הזה שנראה כמו זוהר המראה בפנים, זה הכוח של הכל, ושם אנו יכולים להיות מחוברים באנרגיה הזו שנקרא אלוהים.

ohav2

New member
שכחתם דבר אחד!

לאלוהים יש 722 שמות ומתוכם רק אחד מהם הוא בלשון רבים!!!!!! למשל: השם ה' ועוד ועוד

מי ברא אותם? האם הם נבראו על ידי

יצורים עליונים מהם. ו... מי ברא את אלו שבראו אותם וכן הלאה? שמעתי הרבה דברים על מאיפה בא העולם ועל כל מיני דברים אבל מה שרשמת פה ממש נראה לי הדבר הכי הזוי שקראתי וגם הכי לא הגיוני בדיוק בגלל מה שרשמתי לך כאילו מי ברא את מי שברא? לא יודע אם יש אלוהים וכן הלאה אבל בטוח שהאנשים בנואשותם המציאו כל מיני דברים. אגב אם יש אלוהים אז אני מאמין שאפחד לא ברא אותו וזו המשמעות של השם הזה שנקרא אלוהים, שהוא לא נברא על ידי אפחד והוא זה שברא הכל

הבריאה של הבוראים

שלום פסל, האנושות רגילה למסוגים של התחלה וסוף אבל קשה לה להגדיר מה זה אינסוף ולכן לא מסוגלים להבין שיש אינסוף קטן ואינסוף גדול. הבריאה של הבוראים נעשה ע"י ידע מדעי בהנדסה גנטי ו DNA ובעתיד האנושות גם תברא בני אדם, היום במעבדות כבר בוראים וירוסים וחיי תא אחד אז תאר לך מה יקרה בעוד 50 100 שנה הבריאה של חיי אנוש וחיים בכלל היא אינסופית כלומר שאת הבוראים שלנו בראו אנשים אחרים שעליהם אין לנו ידע רב אבל ידוע שאינסוף בריאות ותמיד נעשו בריאות חדשות, היו כאלה שלא יצליחו לכך הושמדו והיו כאלה שכן האנושות היא בריאה מוצלחת אבל יש חשש שעם האלימות שלנו אנו נשמיד אותנו באופן אוטומטי, הסיכוי לאשמדה אוטומטית היא 86% זה לפי מידע של המדענים שלנו שכול שנה עושים סקר על הנושא אם אתה רוצה תבוא לפגישה שלנו ביום שבת הראשונה במלון אלכסנדר בתל אביב ב 11:30 או ביום שישי בשנקין כול יום שישי ב 11:30 בבוקר אתה מוזמן להכנס לאתר www.rael.org ותוריד את הספר בחינם אהבה

שאלה לי

האם הצלחנו לעצור את הזמן, את הזיקנה, אם אנחנו אלוהים הרי אנו יכולים לכל, אם היית מבינה מה זה אלוהים היית נדהמת. כנראה את יותר חכמה ממנו, וחס וחלילה, בלי העלבה, זה רק דיבור.

למעלה