ברוכים הבאים !
כRובי New member 14/3/03 #23 ברוכים הבאים ! ../images/Emo45.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif
M MexMex New member 14/3/03 #22 כבוד, כבוד.... לא רק אושיה בפני עצמה, אלא גם האבא של היועצת של היועצת ( ) שזה כב וד גדול בפני עצמו... ברוך הבא.
כבוד, כבוד.... לא רק אושיה בפני עצמה, אלא גם האבא של היועצת של היועצת ( ) שזה כב וד גדול בפני עצמו... ברוך הבא.
F Fat Custom New member 14/3/03 #24 אני לא מאמין !!! נוכחות כזו בשרשור רק בגלל שלא הייתי בטוח אם לדחוף או למשוך? ועוד עם EN? גדול, אני גדול . . . . . . . וצנוע
אני לא מאמין !!! נוכחות כזו בשרשור רק בגלל שלא הייתי בטוח אם לדחוף או למשוך? ועוד עם EN? גדול, אני גדול . . . . . . . וצנוע
ה היועצת של היועצת New member 14/3/03 #29 היועצת של היועצת מהורהרת ../images/Emo95.gif היתכן? האפשרי? למכסיקו ולזה המכונה :"אושיה" , ולזה הידוע כאבא של היועצת של היועצת
היועצת של היועצת מהורהרת ../images/Emo95.gif היתכן? האפשרי? למכסיקו ולזה המכונה :"אושיה" , ולזה הידוע כאבא של היועצת של היועצת
ג גידי פרדר New member 15/3/03 #31 ומי אם לא היועצת... יודעת לפרוט על נימי נפשי הרגישים ביותר... תני לי עוד
ח חליל אבד רבו New member 15/3/03 #37 בוקר טוב ליועצת של היועצת... נשיקת בוקר לך מהחלילון בן החמש שעמד רבע שעה עם חיוך מבוייש ובהה בתמונתך לפני חודשיים ימים... ואיפה היועצת שהלכה לראות בשדות זרים?...
בוקר טוב ליועצת של היועצת... נשיקת בוקר לך מהחלילון בן החמש שעמד רבע שעה עם חיוך מבוייש ובהה בתמונתך לפני חודשיים ימים... ואיפה היועצת שהלכה לראות בשדות זרים?...
S Super Max New member 15/3/03 #32 ברוכים הנמצאים ../images/Emo98.gif הנה החלטת לצאת מהאנונימיות. קבל צ'ופר שכבר ראית 18 פעם, אבל אני - מה אכפת לי... מדריך עלום שם. כוכב מירוצים לעתיד הקרוב. ושוברת לבבות קטנה . Super Max
ברוכים הנמצאים ../images/Emo98.gif הנה החלטת לצאת מהאנונימיות. קבל צ'ופר שכבר ראית 18 פעם, אבל אני - מה אכפת לי... מדריך עלום שם. כוכב מירוצים לעתיד הקרוב. ושוברת לבבות קטנה . Super Max
L Le Duke New member 15/3/03 #33 וואי! חתיכת הסטוריה. אם אינני טועה התמונה צולמה באחד המפגשים הראשונים ,טרם עידן שפיצר ושות'.
כRובי New member 15/3/03 #34 אני מקווה שידוע לך שעידן פיצר חלף.. וגם השות' כבר לא עומדים בקצב ולא מגיעים..
T theshark New member 15/3/03 #43 תגיד מה אתה עושה ער בשעות כאלה? האופנוע שלך פצצה. השיפור בנשימה בסל"ד גבוה + תוספת הכח מדהים. האופנוע קיבל בדיוק את מה שהייה חסר לו.
תגיד מה אתה עושה ער בשעות כאלה? האופנוע שלך פצצה. השיפור בנשימה בסל"ד גבוה + תוספת הכח מדהים. האופנוע קיבל בדיוק את מה שהייה חסר לו.
L Le Duke New member 15/3/03 #44 חן חן. אני רק קניתי את המצרכים... אוריה ,אסי ועופר הקדיחו את התבשיל. כך הוא היה צריך להיות במקור. נ.ב. זוכר שאמרו לך לבקש יפה סליחה (מהאופנוע) אחרי שתחזור מהסיבוב?
חן חן. אני רק קניתי את המצרכים... אוריה ,אסי ועופר הקדיחו את התבשיל. כך הוא היה צריך להיות במקור. נ.ב. זוכר שאמרו לך לבקש יפה סליחה (מהאופנוע) אחרי שתחזור מהסיבוב?