להוכיח נקודה.
אתה הרכבת מין הררכיה לסמים קשים וקלים וסדרת אותם בסדר מה שלפי דעתי הוא דבר שלא ניתן לעשיה. תסביר לי איך הגדרת את זה שקבעת שהרואין הוא סם קשה, LSD הוא סם קשה, אקסטזי הוא סם קשה, וכו. krazy phrick אמר שהוא קשה מבחינת הסכנות וההשפעות הפיזיות "נזקיו" אבל אם זה הנזקים מה שקבע את הסולם הזה אז הLSD שייך לנקודה יותר נמוכה בהרבה. נומר והLSD הוא סם מסוכן, אני לא מבין איזה שידול יש בזה שמישהו אחד רואה אותי אומר שאין נזקים פיזים ממשים, זה שאתה משתנה לא אומר שאתה נדפק לכל החיים, אין לך דרך לדעת כיצד זה משנה בן אדם. - אוקיי אני אוסיף לכאן שבמקרה ויש לאיש סכיזופרניה רדומה היא עלולה להתפרץ במקרה והוא יקח LSD אבל זוהי הסכנה הכי גדולה, היא בהחלט לא נזק אלא סכנה מולדת כי שוב פעם(כל התמונה ולא רק חצי ממנה) יש לו סיכוי מסויים להתפרצות המחלה לבד. אתה אומר שאתה לא מטיף שימוש או אי שימוש רק שאנשים ידעו את כל האמת, וזוהי האמת בדיוק בצורה שאתה מטיף אליה, אז למה אתה לא נוהג כך? - לדעת את הדברים החיוביים והשלילים. * חיובי, הסם נחשב מבחינה פיזית כלא מסוכן ונותן חוויה לפי מה שאנשים מתארים פשוט מדהימה * שלילי, זה עלול לגרום להתפרצות מחלה סכיצופרנית(במקרה ואכן יש לך את המחלה הזאת אם לא, זה לא ישתול את זה במשתמש) ויש עוד דברים חיוביים ושלילים שאני פשוט לא מכיר, אבל זה לא הנקודה. אי אפשר לבנות "היררכיה של סמים" הרי אם מה שקובע אם סם קל או קשה זה הפגיעה הפיזית שלו אז זה נחשב סם קל. אם מה שקובע אם זה סם קל או קשה זה התמכרות, אז זה סתם קל. אם מה שקובע אם זה סם קל או קשה זה היכולת לדעת בדיוק איך הוא ישפיע, זה סם קשה כי אין דרך לדעת מה ההשפעה תהיה.אם מה שקובע אם זה קל או קשה זה ההשפעה שלו, אז זה סם קשה. (וזה לפי דעתי כנראה חוזק ההשפעה שמשנה אנשים כמו כל דבר משמעותי בחיים, הרי נומר שאדם רואה בהשפעה את אלוהים עצמו, בטח שזה ישנה אותך.. אבל פה זה לא עובדה זה דעה פרטית שלי לכן אני מציג זאת כדעה פרטית שלי ולא כשידול או הגנה.) וזאת האמת, אני לא מטעה פה אף אחד, אם אתה הולך ואומר בהודעה אחת שלך ואני אצטט: "• אכן הוא סם קשהו אמיר הייטנר בהיררכיה של הסמים הקשים הוא נמצא מתחת להרואין או אפילו ל- LSD, לכן השתמשתי ב"על גבול הקשה", אבל אני מקבל את הערתך, הוא בפרוש סם קשה." אז תומר את כל האמת, בלי סתם הטפה ותפרט.