לגיטימי בהחלט לרשום את זה..

אני מקווה שאת שמה לב שאת נמצאת בחברה טובה. [עלאק]
אני שמה לב שהאופוזיציה לא יודעת להפסיד בכבוד ובשביל לקבל את מה שרוצים, מוכנים להזיק למדינה, תחילה זה התחיל בחרמות על יו"ש, אח"כ על אוניברסיטאות בארץ ואני מאוד מקווה שלא הגיע למצב של הצתות |הלוואי|

xyxy210

Well-known member
אני שמה לב שהאופוזיציה לא יודעת להפסיד בכבוד ובשביל לקבל את מה שרוצים, מוכנים להזיק למדינה, תחילה זה התחיל בחרמות על יו"ש, אח"כ על אוניברסיטאות בארץ ואני מאוד מקווה שלא הגיע למצב של הצתות |הלוואי|
מה הקשר לאופוזיציה ?
דיברתי על הנפשות הפועלות כאן בפורום....
אם את מרגישה נוח בחברתם......בהצלחה.

evglev1

Well-known member
מנהל
לפיד מהאופוזיציה יצא נגד הבוגדים של שוברים שתיקה.

certified.woke

Well-known member
אידיוטית...ולא מדובר בגדוף, אלא ב- Unbiased, observation-based conclusion...

אידיוטית...ולא מדובר בגדוף, אלא ב- Unbiased, observation-based conclusion...
הופה, מיסטר "חכם" הגיע, מזמן לא הראית לנו את "שליטתך" באנגלית, רוצה גם להמיר שעות לשניות? מזמן לא עשית זאת :) כפי שכתבתי לך בעבר בתגובה #11 שלי בשרשור "נאה" דורש ו"נאה" מקיים ...

Harrington

Well-known member
מנהל
כל דבר לגיטימי לכתוב. בהחלט לא מופרך להאמין שרל"בניקים קיצונים יבצעו צעדים שפוגעים במדינה כדי להשיג את מטרותיהם. הם עשו זאת בעבר ואין כל סיבה לחשוב שמשהו מוסרי עוצר מבעדם מלעשות זאת שוב.

עם זאת, לא רואה אותם שורפים את המדינה רק בשביל להשיג את דחיית הטקס. ראשית כי לא הייתה סיבה מספיק טובה לחשוב שא' יוביל לב' (ואכן זה לא. הטקס בוטל בגלל חשש מרוחות עזות שמסכנות את המשתתפים, לאו דווקא בגלל השריפות). שנית כי בכל זאת זה כבר משהו מובהק מדי מבחינת הפגיעה במדינה. זה לא כמו קריאה להוצאת כספים ו/או כשלון של צה"ל וכיו"ב, דברים שכנראה מרגישים קצת רחוקים יותר. כך או אחרת, כל הדיון מגוחך קמעה בעיני :). מה יאיר נתניהו כן אמר ומה הוא לא אמר. את מי זה מעניין בכלל :)? בעיקר את הרל"ב כך מסתבר, שכרגיל מוכיח בקיאות והקשבה גבוהים מכל תומכי נתניהו ביחד :).

דיברגנט חדש

Well-known member
כל דבר לגיטימי לכתוב. בהחלט לא מופרך להאמין שרל"בניקים קיצונים יבצעו צעדים שפוגעים במדינה כדי להשיג את מטרותיהם. הם עשו זאת בעבר ואין כל סיבה לחשוב שמשהו מוסרי עוצר מבעדם מלעשות זאת שוב.

עם זאת, לא רואה אותם שורפים את המדינה רק בשביל להשיג את דחיית הטקס. ראשית כי לא הייתה סיבה מספיק טובה לחשוב שא' יוביל לב' (ואכן זה לא. הטקס בוטל בגלל חשש מרוחות עזות שמסכנות את המשתתפים, לאו דווקא בגלל השריפות). שנית כי בכל זאת זה כבר משהו מובהק מדי מבחינת הפגיעה במדינה. זה לא כמו קריאה להוצאת כספים ו/או כשלון של צה"ל וכיו"ב, דברים שכנראה מרגישים קצת רחוקים יותר. כך או אחרת, כל הדיון מגוחך קמעה בעיני :). מה יאיר נתניהו כן אמר ומה הוא לא אמר. את מי זה מעניין בכלל :)? בעיקר את הרל"ב כך מסתבר, שכרגיל מוכיח בקיאות והקשבה גבוהים מכל תומכי נתניהו ביחד :).
זה כן בגלל השריפות, כי כל כבאיות האש והכבאים הלכו לטפל בשריפה ולא היה מי שיישאר בכוננות לטקס.
בכל הארץ, היה סנריו דומה, ערים שהיו רחוקים ממוקדי השריפה ביטלו את חגיגות יום העצמאות כי לא היה כבאיות שיישארו למקרה שיתטרכו אותם ולכן לא היה אישור.

Harrington

Well-known member
מנהל
זה כן בגלל השריפות, כי כל כבאיות האש והכבאים הלכו לטפל בשריפה ולא היה מי שיישאר בכוננות לטקס.
זה לא מה שגרם לביטול הטקס המרכזי. על כך הוחלט עוד קודם לכן בעקבות משטר הרוחות כאמור.
בכל הארץ, היה סנריו דומה, ערים שהיו רחוקים ממוקדי השריפה ביטלו את חגיגות יום העצמאות כי לא היה כבאיות שיישארו למקרה שיתטרכו אותם ולכן לא היה אישור.
אכן היו מקומות בהם בוטלו אירועים בגלל היעדר צוותי כוננות. לא על כך דובר כאן למעלה.

eקא זו או

Well-known member
האמת?
שיפסיק לחיות על חשבוננו
שלפני שהוא מצייץ, שינוח ויחשוב לרגע
עוד לא כיבו את האש הוא, בנגביר ודומיהם כבר יודעים בדיוק מי הצית את האש, מה עשו מתנגדי הממשלה. אז לגיטימי, טעם רע? כן! יהירות- כן!
מאידך, ההתקפה על תימן ראויה להערכה, הלוואי ונצליח.

Harrington

Well-known member
מנהל
לעולם.
שיפסיק לחיות על חשבוננו
הוא לא יכול להפסיק משהו שהוא מעולם לא התחיל.
שלפני שהוא מצייץ, שינוח ויחשוב לרגע
מי אמר שהוא לא עושה זאת? זה שהוא מצייץ דברים שלא נוחים לך, לא מעיד על כך.

למעלה