אכן, שאלה לגיטימית, למרות שאני רוצה להאמין שגם הקיצוניים שלהם לא יעשו נזק כזה עצום למדינה עם כל שנאתם הרבה.
אני מקווה שאת שמה לב שאת נמצאת בחברה טובה. [עלאק]אכן, שאלה לגיטימית, למרות שאני רוצה להאמין שגם הקיצוניים שלהם לא יעשו נזק כזה עצום למדינה עם כל שנאתם הרבה.
אני שמה לב שהאופוזיציה לא יודעת להפסיד בכבוד ובשביל לקבל את מה שרוצים, מוכנים להזיק למדינה, תחילה זה התחיל בחרמות על יו"ש, אח"כ על אוניברסיטאות בארץ ואני מאוד מקווה שלא הגיע למצב של הצתותאני מקווה שאת שמה לב שאת נמצאת בחברה טובה. [עלאק]
מה הקשר לאופוזיציה ?אני שמה לב שהאופוזיציה לא יודעת להפסיד בכבוד ובשביל לקבל את מה שרוצים, מוכנים להזיק למדינה, תחילה זה התחיל בחרמות על יו"ש, אח"כ על אוניברסיטאות בארץ ואני מאוד מקווה שלא הגיע למצב של הצתות![]()
גם שעון מקולקל מראה פעמיים ביום את השעה הנכונה ולכן אין לי בעיה להיות בחברת כ"א שבדעותיי לאותו עניין.מה הקשר לאופוזיציה ?
דיברתי על הנפשות הפועלות כאן בפורום....
אם את מרגישה נוח בחברתם......בהצלחה.
לפיד מהאופוזיציה יצא נגד הבוגדים של שוברים שתיקה.אני שמה לב שהאופוזיציה לא יודעת להפסיד בכבוד ובשביל לקבל את מה שרוצים, מוכנים להזיק למדינה, תחילה זה התחיל בחרמות על יו"ש, אח"כ על אוניברסיטאות בארץ ואני מאוד מקווה שלא הגיע למצב של הצתות![]()
אני שמה לב שהאופוזיציה לא יודעת להפסיד בכבוד ובשביל לקבל את מה שרוצים, מוכנים להזיק למדינה, תחילה זה התחיל בחרמות על יו"ש, אח"כ על אוניברסיטאות בארץ ואני מאוד מקווה שלא הגיע למצב של הצתות![]()
אידיוטית...ולא מדובר בגדוף, אלא ב- Unbiased, observation-based conclusion...אני שמה לב שהאופוזיציה לא יודעת להפסיד בכבוד ובשביל לקבל את מה שרוצים, מוכנים להזיק למדינה, תחילה זה התחיל בחרמות על יו"ש, אח"כ על אוניברסיטאות בארץ ואני מאוד מקווה שלא הגיע למצב של הצתות![]()
הופה, מיסטר "חכם" הגיע, מזמן לא הראית לנו את "שליטתך" באנגלית, רוצה גם להמיר שעות לשניות? מזמן לא עשית זאתאידיוטית...ולא מדובר בגדוף, אלא ב- Unbiased, observation-based conclusion...
כמנהגו, לא הצליח להפתיע איש...
אבל לפי היחס אליו נראה שכל פעם אתם מופתעים מחדש.כמנהגו, לא הצליח להפתיע איש...
לא מדובר בהפתעה אלא במין רגשות מעורבים נוכח אימות ציפיות.אבל לפי היחס אליו נראה שכל פעם אתם מופתעים מחדש.
כל דבר לגיטימי לכתוב. בהחלט לא מופרך להאמין שרל"בניקים קיצונים יבצעו צעדים שפוגעים במדינה כדי להשיג את מטרותיהם. הם עשו זאת בעבר ואין כל סיבה לחשוב שמשהו מוסרי עוצר מבעדם מלעשות זאת שוב.
זה כן בגלל השריפות, כי כל כבאיות האש והכבאים הלכו לטפל בשריפה ולא היה מי שיישאר בכוננות לטקס.כל דבר לגיטימי לכתוב. בהחלט לא מופרך להאמין שרל"בניקים קיצונים יבצעו צעדים שפוגעים במדינה כדי להשיג את מטרותיהם. הם עשו זאת בעבר ואין כל סיבה לחשוב שמשהו מוסרי עוצר מבעדם מלעשות זאת שוב.
עם זאת, לא רואה אותם שורפים את המדינה רק בשביל להשיג את דחיית הטקס. ראשית כי לא הייתה סיבה מספיק טובה לחשוב שא' יוביל לב' (ואכן זה לא. הטקס בוטל בגלל חשש מרוחות עזות שמסכנות את המשתתפים, לאו דווקא בגלל השריפות). שנית כי בכל זאת זה כבר משהו מובהק מדי מבחינת הפגיעה במדינה. זה לא כמו קריאה להוצאת כספים ו/או כשלון של צה"ל וכיו"ב, דברים שכנראה מרגישים קצת רחוקים יותר. כך או אחרת, כל הדיון מגוחך קמעה בעיני. מה יאיר נתניהו כן אמר ומה הוא לא אמר. את מי זה מעניין בכלל
? בעיקר את הרל"ב כך מסתבר, שכרגיל מוכיח בקיאות והקשבה גבוהים מכל תומכי נתניהו ביחד
.
זה לא מה שגרם לביטול הטקס המרכזי. על כך הוחלט עוד קודם לכן בעקבות משטר הרוחות כאמור.זה כן בגלל השריפות, כי כל כבאיות האש והכבאים הלכו לטפל בשריפה ולא היה מי שיישאר בכוננות לטקס.
אכן היו מקומות בהם בוטלו אירועים בגלל היעדר צוותי כוננות. לא על כך דובר כאן למעלה.בכל הארץ, היה סנריו דומה, ערים שהיו רחוקים ממוקדי השריפה ביטלו את חגיגות יום העצמאות כי לא היה כבאיות שיישארו למקרה שיתטרכו אותם ולכן לא היה אישור.
זה מאוד מחשיד את ביבי שעשה את ההצתות.
האמת?
לעולם.האמת?
הוא לא יכול להפסיק משהו שהוא מעולם לא התחיל.שיפסיק לחיות על חשבוננו
מי אמר שהוא לא עושה זאת? זה שהוא מצייץ דברים שלא נוחים לך, לא מעיד על כך.שלפני שהוא מצייץ, שינוח ויחשוב לרגע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.