אני לא חושבת שאת צריכה לדבר איתו.
נכון, לא בסדר שהוא חיטט לך בדברים ואני מבינה שמפריע לך הנושא המוסרי, של חיטוט בחפצייך ולקחת בלי רשות,מבינה שזה מפריע יותר מזה שמשהו חסר לך עכשיו או מעצם הדבר הספציפי שחסר. אבל בסך הכל מדובר פה בילד בן 16, הוא גדול והוא מבין שלקחת ולחטט זה לא בסדר. לא מדובר על ילד בן 4 שצריך להעביר לו "מסר" מסויים. ובעצמך את אומרת שיש לך ילד טוב, אני מניחה שהוא לא יהפוך את זה לשגרה. שיחה איתו סתם תביך אותך ויותר חשוב( סליחה, אבל זה באמת יותר חשוב)- זה יביך אותו. הוא לא יוכל להסתכל לך בעיניים איזה זמן, וירגיש פחות נוח איתך.זה נראה לי מיותר. לדעתי, אפילו אל תשימי לו בחדר חבילת קונדומים עם פתק, כי זה שווה ערך ללדבר איתו מהבחינה שזה יביך אותו מאוד..מהבחינה הזו זה אפילו עוד יותר גרוע מדיבור, כי זה לא ישיר. אני גדולה מבנך במעט שנים, יחסית, ואם אחד מהוריי היו משאירים לי חבילת קונדומים עם פתק בחדר שלי, רוב הסיכויים שלא הייתי יוצאת מהחדר שלי עד ששלפוחית השתן שלי היתה קרובה להתפוצצות או עד שהייתי עומדת למות ברעב. וגם אז הייתי מאוד נבוכה לדבר איתם כרגיל. אם את בכל זאת רוצה לתת לו קונדומים, אני מציעה שתחכי איזה זמן.