לגדל בנים

aviavram

New member
אז סליחה על השאלה הבוטה אבל

מה הם עשו אצלך ? אז עכשיו הוא לא משתמש בהם סתם בלונים למילואי מים בשבועות הכי טובים ולא נקרעים

מה זאת אומרת מה הם עשו אצלי?

קודם כל אני לא בגילו יש לי תמיד במלאי כי אני קצת מסודרת אפילו שלא זקוקה להם ואין לי בעיה לסדר גם אותו רק שלא יחטט לי בחפצים האישיים

לילי301

New member
גרציה ברורה לי המבוכה,

אבל אני לא מבינה למה את לא יכולה לדבר איתו, הרי הבן שלך בן 16 בגיל הזה הם יודעים/מכירים את עולם המין, לעיתים אפילו טוב מאיתנו, הסבירי לו שחדר השינה שלך הוא שלך בלבד, ולמרות שאתם חיים באותו הבית אין לו זכות לחטט לך בדברים, אמרי לו שאת בטוחה שהוא לא היה רוצה שתחטטי את בעניניו האישיים. ואם יש "דברים" שאינך רוצה שיראה אולי כדי לשים במקום קצת פחות בולט.

שירלי6

New member
בוודאי שלדבר!

קודם כל הוא לקח בלי רשות, שנית..הוא זקוק לקונדומים. אז הילד זקוק לקצת משמעת וחינוך מיני. בהצלחה.

3 שרונית

New member
הבעיה היא "הגניבה"

אני תוהה אם היית אומרת "גנבה" אם הבת שלך, נניח, הייתה לוקחת לך מהארון טמפונים ...... לטעמי הגזמת קצת עם גניבה, כבד מידי, נראה יותר שהוא לקח בלי רשות משהו מהארון של אימא שלו., בדיוק כמו שהיה לוקח ממתק כשהיה ילד, רק שממתק לא היה מביך אותך כ"כ ..כדאי מאוד שלא תשתמשי במילה הזאת כש ואם תחליטי לדבר איתו על זה. תבקשי לשוחח איתו, תאמרי לו שלא נעים לך שהוא לוקח דברים בלי רשות, שמפריעה לך הכניסה שלו לחדר שלך, לפרטיות שלך, את לא צריכה לפרט מה נלקח, הוא יודע הרי... ועצת יעול, תשימי קונדומים במקלחת, ככה תהיה לו גישה אליהם מבלי לחדור לך לפרטיות.

ההבדל הוא גדול בין טמפון לקנדום

שוב כבר דובר על זה בבית לא פעם זה לא היה זרוק ככה בארון זה היה בתוך תיק סגור ומוחבא הוא פשוט חיטט ויותר מדי עמוק...............

3 שרונית

New member
הוא חיטט כי הוא חיטט

או כי הוא היה צריך קונדום והיה לו ברור שיש לך?? כי אם זו האפשרות הראשונה אז הגיע הזמן לשיחת הבהרה ותיאום ציפיות.. אם זו האפשרות השניה- קודם כל ברכות לילד שהשתמש בשכלו ונמנע ממחלות והריונות מיותרים, גם אם זה היה כרוך בחיטוט בארון של אימא, ושוב, הגיע זמן שיחת הבהרה.

שחR

New member
פשש איזה ניק ../images/Emo13.gif

קודם כל פרקטיקה בסגנון ממרח ה-שחR לבית עם מתבגר. קפצי לACE תקני כספת משהו כמו 150 ש"ח עם קוד אלקטרוני ותכניסי לשם את כל הצעצועים, הזימה וכל מה שהוא פרטי ורק שלך. כמובן שגם תכשיטים יתקבלו בברכה, אבל זה כנראה מובן מאליו. דבר שני, נערים מתבגרים יש להם נטיה טבעית לחפש בבית דברים שמסתירים מהם, אל תנסי להבין אפילו, אבל זה כנראה חלק מתהליך ההתבגרות בו נגלים לנו דברים שלא הכרנו קודם. הכי חשוב , לנצל את הרגע, להגיד לו שני דברים: 1. שאת מאד מאוכזבת שהוא חיטט בדברים שלך, וזו פגיעה בפרטיות שלך בבית שלך ואת מבקשת שלא יעשה זאת שוב. הייתי מטבל את זה בומור ואומר יא מנייק מה לקחת את כל השבע, מה קרה איזה חגיגה חחה ? !
2. להתחיל לדבר איתו על חיי המין שלו בעידן המיתרני של ימינו. לבוא מגישה חיובית, שמחה שאתה מתחיל, בוא אתן לך כמה טיפים לחיים טובים יותר מנסיון החיים שלי...וכו'. רק תדעי דבר קטן, בנים או בנות, לרוב יש לנו קטע דבילי בילדות שאנחנו בטוחים שההורים שלנו לא מזדיינים. זה חלק מההכרה שאת אישה..וזה לא פשוט המעבר הזה בין אמא לאישה לפעמים. עכשיו תגידי לי מאיפה הניק הזה חחה.

Potato chips1

New member
אכזבה זו מילה מאוד מאוד קשה לייחס לילד שלך.

אני חושבת שאסור להשתמש במילה הזו כלפי ילד שלך, גם אם הילד כבר בן 25. זו מילה מאוד חמורה, שגורמת לתחושות קשות מאד שלא שוכחים.

אייבורי

New member
דעתי

שהגיע הזמן שלך להתבגר קצת. לדבר איתו על פרטיות על לקיחת דברים שלא שלו ועל קיום יחסי מין בטוחים. אומרים שאין הביישן למד, בוודאי שאינו מלמד. התפקיד ההורי שלך הוא ללמד את הילד, התסגרות בתוך מבוכה ובושה לא מקדמת אף אחד מכם.

איך כלל מתחילים שיחה כזאת../images/Emo35.gif

אם זה היה עם הבת זה היה מרגיש לי יותר נוח... באלוהים שאני לא יודעת איך שמים קנדום איך בדיוק אני אמורה להסביר לו זה קצת מסתבך לי מביך לי מפריע לי

אייבורי

New member
בחיי לא מסובך

ראשית אומרים לו שרוצה לדבר איתו יושבים יחד במטבח על כוס קפה אומרים לו שמע, ראיתי שלקחת קונדומים מהארון שלי, אני מבקשת לא לקחת דברים בלי רשות, אני אשמח לקנות איתך קונדומים. אבל מגיע לי פרטיות, בדיוק כמו שלא תכנס לשירותים שאני יושבת, אני מבקשת לא לחטט לי בארונות. שנית, אתה יודע לשים קונדום ולמה שמים ? <אפשר להדגים עם מלפפון> תשמעי, את רומא לא בנו ביום, אבל באמת הגעת לגיל שאת צריכה להתגבר על הבושה. אם את צריכה תרגול נוסף אני יכול לתרגל אותך רק שאצלי משלמים בכאב.

איך כלל מתחילים שיחה כזאת../images/Emo35.gif

אם זה היה עם הבת זה היה מרגיש לי יותר נוח... באלוהים שאני לא יודעת איך שמים קנדום איך בדיוק אני אמורה להסביר לו זה קצת מסתבך לי מביך לי מפריע לי

magic40

New member
הכל עם חיוך../images/Emo13.gif

והכי כייף שיש תירוץ לשיחת בן ואמא לו יכולת לשמוע אותי ואת הבן שלי

למעלה