לגדל בנים

לגדל בנים

יש לי נער מתבגר בבית כמעט בן 16 חמוד ומתוק אני אם חד הורית לפני כמה ימים שמתי לב כי הוא גנב/לקח לי קנדומים מהארון בו נמצאים הדברים האישים שלי הרגשתי מבוכה איומה הוא חדר לי לפרטיות הוא גנב לי משהו לא יודעת אם לדבר איתו על זה אם זה היה פריט אחר בטח הייתי מדברת איתו אבל קצת מפריע לי לדבר איתו בגלל מה שהוא גנב (קנדום) מה דעתכם??????

לילי301

New member
ממבוכה וביישנות מתים..

למה שלא תלכי לקנות לו חבילה שתהיה לו, ובדרך אגב הסבירי לו שזה בסדר לבקש.. ושאין צורך לקחת ללא רשות. הרי ברור שהוא עשה את זה בשושו בגלל שלא מרגיש נח לשוחח איתך. נראה לי שעדיפה הפתיחות בינכם מאשר שתקבלי טלפון מנערה שנכנסה ממנו להריון..

דווקא כן דיברנו על זה

ואמרתי לו כשיצתרך יבקש לא להתבייש מה גם שיש לו כסף בארנק והוא יודע בדיוק מהיכן קונים העניין הוא שהוא "גנב" לי חיטט לי חדר לי לפרטיות

לילי301

New member
המילה "גנב" היא מילה קשה מדי לטעמי..

אם דיברתם על זה בעבר אזעל מה המבוכה, פשוט תשאלי אותו "למה?"

אם הייתי יכולה לעשות זאת

לא הייתי מתיעצת איתכם בגלל המבוכה אני לא סיפרתי לו שיש לי בארון למעלה קנדומים ושהוא יכול לקחת מתי שבא לו אמרתי לו כשיצתרך ידע לבקש אז הוא לקח ללא רשות ..........(הבעיה מתחילה שבארון למעלה ........לא היו רק קנדומים......
)

את לא חייבת לדון איתו על תכולת הארון ../images/Emo3.gif

אני עם לילי - תקני לו חבילה ותבקשי לא לחטט לך בדברים. אה, ותשמחי שהילד משתמש בקונדומים...

בטוח שלא אדון איתו על זה

הוא כבר ראה את זה חבילת קנדומים הוא יקבל (אפילו שיש לו את שלי
) הבעיה היא המוסר הוא לקח (גנב היא מילה קשה) לי ללא רשות ואני לא מסוגלת לבוא לדבר איתו על זה אם הייתי גבר זה היה אחרת לדעתי אם היה לוקח לי חולצה/כסף/בושם זה היה אחרת כן הייתי מדברת איתו על זה

שרשירית

New member
אז לא חייב לדבר על זה אם זה גורם לך מבוכה

אבל לא הייתי מוותרת על לקנות לו קונדומים ולצרף פתק. הוא בטח לא צריך את ההסבר שלך בגיל 16, הוא כבר ידע מה לעשות איתם. ואת מה שקרה פשוט תחליקי ותעבירי בלי לדסקס על זה. אם תיראי שהדבר חוזר על עצמו והילד מעלים כסף וחפצים מהבית
... הקיצר, יש לך ילד טוב

../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

בקפיצה הבאה לסופר פראם ממממממממממ לקנות לו בטעמים שונים רק כדי לשבור את הקרח

שרשירית

New member
ממש לא!

אם הוא היה לוקח כסף בלי רשות זה מבחינתי הרבה יותר חמור. המבוכה להיכנס לחנות ולקנות קונדומים היא גדולה עבור נער בגיל הטיפש עשרה. מכל הסיפורים ששמעתי, מכל הסרטים שראיתי ואפילו מכירה גבר בן 40+ שעדיין מתקשה להיכנס לבית מרקחת ולקנות קונדומים - תחשבי איזה לחץ נפשי גדול עובר על בחור צעיר. ואולי היה לו סטוץ של עכשיו והרגע ולא התאפשר לו לקפוץ לבית המרקחת לקנות? מה עדיף שהוא יקיים יחסי מין בלי קונדום? את צריכה להיות גאה על זה שחינכת את הילד שלך לחשוב עם הראש (גם כשהXXX עומד). עדיף ש"יגנוב" קונדומים ולא יבקש כסף להפלה או לא עלינו יידבק בכוליירות למיניהן. אני גם לא הייתי משתמשת בשורש "גנב" בקירוב למילה "קונדומים" - עדיין הוא גבר, בגיל כל כך רגיש, המסכן בטח התפחלץ לפני שהחליט לקחת ממך קונדומים. את לא חייבת לדבר איתו כאן ועכשיו, תני לו זמן לעכל את המקרה, מה גם שאת לא רוצה להבהיל אותו ולגרום לו מבוכה וריחוק. אבל מה שבטוח, תיקני לו חבילת קונדומים, שימי פתק "בכל פעם שתצטרך אל תהסס לבקש" עם סמיילי מחייך. ככה הייתי מצפה מההורים שלי להגיב

שרשירית

New member
ודרך אגב, אני הייתי שמה לו קונדומים בארון

כבר בגיל 14
שיהיה לכל מקרה ש...

יש לו כבר

המצחיק הוא שהוא לקח לי אני חושבת 7 יחידות והשאיר לי את הקופסא כמעט ריקה בתיק אני בכלל לא משתמשת בקנדומים לקחת.............אל תשאיר עקבות

שרשירית

New member
מאמיל'ה, תאמיני לי שהכל מניסיון ../images/Emo3.gif

אני התחלתי להינות מגיל 16 ולמעשה נהנית עד היום
ואם את נגעלת - דחפי אצבע - יעבור!

aviavram

New member
אז סליחה על השאלה הבוטה אבל

מה הם עשו אצלך ? אז עכשיו הוא לא משתמש בהם סתם בלונים למילואי מים בשבועות הכי טובים ולא נקרעים

למעלה