לגדל בנים

1122

New member
ולמה לא לקנות לו גם סיגריות? ואולי לאחר

מכן סמים ? וכדי שהוא ירגיש שאימא שלו חברה כמו בת כיתתו -, גם קצת אלכוהול לא יזיק לא ?

mabs1

New member
אני בכלל לא רואה קשר בין אחד לשני

ואם היא לא תקנה לו קונדומים אז הוא יפסיק לקיים יחסי מין? לא! הוא יפסיק לקחת לה מהארון? לא! האם לא יותר טוב שיקבל הסבר, הרי ממילא הוא יעשה זאת! יש הבדל גדול בין שימוש ב סמים ואלכוהול.... ליחסי מין, לא הבנתי את הקשר בכלל.

1122

New member
אם אימא שלו תתנהג כמו אימא שלו ולא כמו חברה

בת כיתתו - ללא ספק שהוא לא יעשה זאת , במיוחד אם הוא ילד טוב כמו שהיא מתארת .

Gn434

New member
שטויות, בגיל 16 (כיתה י') אפשר להתחיל לקיים

יחסי-מין, ומספיק עם הפרובקציה בשקל.

suprman373

New member
אני חושב שאת צריכה להיות שמחה

שהוא דפקה גונב דברים כאלה מאשר כסף או תכשיטים כמו רוב בני הנוער בטח שאת צריכה לדבר איתו על הזה אבל גם להגיד לו שעם כבר הוא עושה את זה הכי טוב עם קונדום אבל בטוח לא של אמא

אני חושב

שהוא נער אחראי אם הוא דואג להצטייד מראש בקנדומים
בכל מקרה תדברי איתו על זה ותתני לו כסף שיקנה לו לבד את הגודל המתאים

ושכחתי שאלה

איך היית מגיבה אם היתה לך בת שבגיל 16 היתה מעלימה לך קנדומים? יש הבדל בין בנים לבנות בגיל בו מתחילים לקיים יחסי מין?

נוש22

New member
לדבר ../images/Emo9.gif אין מה להסתיר ...

זה הגיל שאפשר להתחיל ולכן אין פסול מלדבר עם בנך. גיל 16 זהו גיל מעבר שבין הילדות המאוחרת לבגרות מכל מה שמשתמע מכך. תזמי שיחת "אגב" עם בנך על הנושא ותראי לו שאין לו ממה להתבייש. תני לו לגיטימציה ללכת ולקנות קופסה משל עצמו לצורך העניין. בהצלחה :)

שרשירית

New member
מצטערת, לא רואה הבדל בין בת לבן

מלבד העובדה שעם בת אולי יהיה לך יותר נוח לדבר על הנושא. כשאמא שלי דיברה איתי על אמצעי מניעה זה היה מאוחר מידי, במקרה שלי כבר הסתדרתי בלעדיה.

זה בדיוק מה שכתבתי

עם הבת קצת יותר קל לי אצלינו בבית לא הייתה כזו פתיחות גם היום למרות שחופשיה עם בני עדיין יש מבוכה ובושה ולא מסוגלת לדבר איתו על זה

חריקת

New member
אפשר?

לגביי בנות זה נשמע רע יותר כי הבת שלך יותר במגננה הבן שלך יותר בקטע של תהנה..

eden181

New member
:]]

בואנה איזזהה מגגעיללה את ראבבקקק! כולההה קונדדדום מה הסיפוררר ?!?!!? מי שישמע תגידי לקח לךךך אוצרר מהאררון ! אפילו שאת חושבת שזה לא יפה לחטט אבל מה לעשות אם הוא התבייש לבקש ולא היה לו מאיפה לקחת באותו רגע ? את מעדיפה שהבן שלך יכניס מישהי להריוןןן ?!?!?!?!?! תחשבי קצת במקום ישר להתלונן !! כשאין ברירה אז אין ברירה ! לא מתחשבנים על קונדום ,

ItsikH

Member
דברי איתו, חשוב מאוד את ההרגשה שלך - גם ענין החדירה לפרטיות וגם ענין הלקיחה שלא ברשות ("גניבה" מילה טעונה ויכולה ליצור התנגדות, אפשר "לכבס" את המילה) - חשוב לבטא ולהסביר שזה לא תקין כיוון שיש לכם מסגרת לשמור עליה ושניכם זקוקים לה. ../images/Emo32.gifאני מחזיק בקביעות קונדומים למרות שכמעט לעולם אני לא נזקק להם (נראה לי חסרון ולא יתרון, המצב הזה...), ועדיין - הם שם למקרה שמי מחבריי יצטרך, וכבר קרה המקרה.

tuvia444

New member
תשאלי אותו אם הוא רוצה אח :)

הוא פשוט יכול לבקש, לא צריך לגנוב את הקונדומים

הוא יודע שהוא יכול לעשות בעצמו

וממני הוא לא יקבל דבר כזה דרך אגב הוא מאוד מאוד רוצה אח
ביקשתי שלעניין זה ייגיס את האבא שלו ממני לא יצא לו דבר כזה אפילו לא דומה

bar666xp

New member
אני ישאל אותך שאלה קטנה...

בשיחה שהייתה לכם יש מצב שהוא הבין מכך שיש בארון הזה ושהוא יכול לקחת.. כשאת התכוונת לתבקש אני יתן לך? בסופו של דבר ""ילדים"" זה ילדים... יש להם גם יצר סקרנות {שאם לא היה לא היו לומדים כלום}... דברי איתו על כך... לא יודע אם זה יעזור לך אבל מה כבר ""פרטי"" כל כך מולו? איזה ויברטור? {גם צעצועי מין זה לא..} בכל מקרה מבין אותך שזאת הפינה שלך דברי איתו על החדירה לפרטיות שלך וגם על שלו אגב.. זה מחייב את 2 הצדדים את יודעת.. אישית לא ממש אוהד ""סודות"" בבית {ובין יושבי הבית}. נ.ב. כותב הודע זו אינו גרוש גם לא היה נשוי פשוט אבא לילד שיש לו עוד הרבה זמן להגיע לדילמות הללו... אבל זאת תגובתי כערך/דעה .. רוצה קבלי תוציאי מה שטוב לך לא רוצה לא נורא

למעלה