לגבי צפון ירושלים....

• פותח הנושא izzyr
  • פורסם בתאריך
../images/Emo6.gif טעות לעולם צודקת

הסבר: היעדר שלום עם הפלסטינים, דיכוי שאיפתם לעצמאות, הם חממה לטרור. פעולות הטרור, הפיצוצים, הם נגד האינטרס של מדינת ישראל. בדיוק כמו שהפגזות הקטיושות על קרית שמונה לא היו "לטובת הצד שלנו". אתה טוען, שהפיגועים והפגזות הקטיושות הם לטובת הצד שלנו? הכיבוש דורש משאבים כלכליים ענקיים, הבאים רק על חשבון עיירות הפיתוח, על חשבון החינוך, הבריאות והסעד. גם זה לא לטובת הצד שלנו. חיילים, הילדים שלנו, מסכנים את חייהם להגנה על התנחלויות ולדיכוי הפלסטינים. לדעתך, סיכון חייהם של ילדינו הוא "לטובת הצד שלנו"? התעקשותנו לבלום את תהליך השלום מחמירה את מצבנו הכלכלי בעולם: פחות השקעות, פחות תיירות. זה לדעתך "לטובת הצד שלנו"? השליטה בעם אחר הפכה אצלנו לשגרה. איננו מתרגשים כשפה ושם נהרג פלסטיני אחד יותר, פלסטיני אחד פחות. בקושי מרפרפים על הידיעה בעיתון. זה לא יכול שלא להקהות את חושינו גם בפנים המדינה. זה לא יכול שלא לגרום להגברת האלימות גם בארץ. ילדינו המשרתים בצבא הכיבוש פשוט מתרגלים לאלימות, וחלקם מפעילים אותה כאן, בארץ, ומדביקים בה את האחרים (לא כולם כמובן, אבל יש). אולי זה לדעתך "לטובת הצד הישראלי"? עכשיו התור שלך להסביר לנו, מדוע השליטה בקרית גולדשטיין היא לדעתך "לטובת הצד הישראלי".

izzyr

New member
תמיד יש גם את הצד השני....

לא שאני חושב שזו הדרך אך לטענותך יש גם זווית ראיה אחרת. ויתורים לפלשתינאים כל עוד הטרור לא הופסק לחלוטין מחזק את טענתם כי הטרור מנצח את ישראל, במקרה כזה למה להפסיק רק בגבולות הפסקת האש 49 למה לא להמשיך עד סופה של מדינת ישראל, כלומר הויתורים מדרבנים את הפלשתינאים להאמין כי בטרור ניתן להגיע לתוצאות הפקטיביות בשטח הלחימה. כישראלי אני חייב להבין כי אין לי בררה אני חייב להילחם על מדינתי. הכיבוש דורש משאבים כלכלים? אלו השקעות בביטחון, אם לא נשקיע אותו בשטחים נשקיע את אותו כסף על אותו דבר בישראל, לדוגמה, אנו לא מריכים למגןיותר את הישובים בעזה, עכשיו אנו צריכים למגן את אשקלון, את שדרות ואת כל הישובים סביב הרצועה, כלומר עלות המיגון לא תרד. "סיכון ילדינו" נמצא בכול מקום ובכול מצב, המלחמה עם הפלשתינאים לא החלה ב- 1967, היא החלה כבר בתחילת המאה ה- 20, הסיבות להתחלתה (הציונות ומדינת ישראל) ממשיכות להתקיים כך שאין סיבה להאמין כי המלחמה תיפסק, אם אנו נסוגים לקווי 67 או אם אנו לא נסוגים. (הטרור הפלשתינאי החל לפני כיבוש עזה והגדה ולא בגלל כיבוד עזה והגדה). תהליך השלום איננו רלווונטי אם הוא איננו מספק לי באמת שלום, הכותרת איננה שווה מאומה. עד היום הפלשתינאים לא כיבדו את ההסכמים שהם חתמו כלל, כך שאין לניר את הכוח של אדמה. האם החברה שלנו יותר אלימה? אני לא בטוח, תמיד נוח לחשוב שהדור הצעיר יותר גרוע, אך זה לא תמיד נכון אוביקטיבית. יתרה מכך, זה לא משנה, אני מעדיף כי חייהם של הפלשתינאים יהיו לא נוחים מאשר שחיי יהיו לא נוחים. אני יכול להמשיך ולטעון הרבה טענות. אם חלקם אני כלל לא מסכים, אני רק מראה לך שיש תמיד גם צד שני. אך אתה צריך לשאול את עצמך שאלה אחת, אם אתה צריך לבחור בצורה מוחלטת היכן אתה, האם בחירתך תיהיה הצד הישראלי על חסרונותו ויתרונותיו, או הצד הפלשתינאי על חסרונותיו ויתרונותיו. (אין טוב בלי רע)

אף לא זכר לתשובה.

אם לא קשה לך, עשה COPY-PASTE לתשובה בלבד, והצג אותה שוב. פשוט לא מצאתי. שוב כתבת משהו ארוך ולגמרי לא נכון, אבל לא את התשובה לשאלתי.

אם לא הבנת, מבחינת טלמון

אם אתה לא בצד שלו, של פינוי מעל רבע מיליון אנשים מבתיהם, חזרה מלאה לקווים האנכרוניסטים של 67', ציות מוחלט לכל דבר בינלאומי או שכתוב עליו "ז'נבה", "או"ם", "אמנסטי" וכו' אז ישר אתה מבחינתו ימין קיצוני (מבחינתו אין כזה דבר מרכז, יש אותו ויש ימין קיצוני), הוא כמו גוטרמן, כל דיון או וויכוח איתו הוא חסר טעם וחסר ערך, הוא רק ילגלג עליך, ירגיז אותך, אולי יגרום לך להיכשל בלשונך (אני מקווה שלא) וככה להחסם מהפורום, תאמין לי זה לא שווה. ישר כוח.

../images/Emo6.gif נכון, מבחינתו של "אישמרכז"

האידיוט זה אני. כי אינני מצליח להבין את ההגיגים שלו על "חצי-הריון". עכשיו כשהצטרפת אליו, זה כבר משחק בשניים. דואו. תמשיכו לעבוד על מישהו
אבל, באמת, היזהרו לא להיכשל בלשונכם - זה לא שווה.

סוף סוף אתה צודק!

אכן הינך מצליח עד כה להבין את מה שאני או IZZYR כותבים, הרי שאנחנו רק "שחקנים" שכל מטרתם הוא "לעבוד עליך", הרי איך זה בכלל יכול להיות
שלמישהו תהיה דיעה שהיא מצד אחד לא ציות מוחלט לכל דבר בינלאומי או עם "זנבה" או או"ם או אמנסטי ומצד שני לחלוטין לא משיחית או בעד ארץ ישראל השלמה, חס וחלילה
אם למישהו תהיה דיעה שהיא לא זה ולא זה, פשוט פרקטית וראלית. תמשיך להאמין שאנחנו רק עובדים עליך....

ביחס אליך אני תמיד צודק.

כבר נמאסו על כולם הזיופים הזולים שלך, כאילו מה שמדאיג את השמאל זה לא השלום והביטחון, אלא "ציות מוחלט לכל דבר בינלאומי". היה לך מספיק זמן להמציא משהו יותר מקורי ו... גם להקשיב לעצה של עצמך: היזהר לא להתחלק בלשונך! וזה כולל השמצות.

בינתיים המשמיץ הראשי כאן זה אתה

התנשאות, ליגלוג. אני מתכוון לשמאל קיצוני, שמאל מתון וציוני באמת בעד בטחון ושלום, אתה פשוט לא חלק ממנו, בשבילך הוא בטח "ימין קיצוני". עזוב אותך הרי אני מזייף...

אתה שקרן עלוב - כל עוד לא היצגת

קישור אחד לפחות ל"השמצה" שלי. התנשאות ולגלוג ביחס אליך? ללא ספק
תן לי סיבה או חצי סיבה ליחס אחר כלפי מה שאתה כותב כאן.

אדון "קישורים"...../images/Emo6.gif

נראה אותך נותן קישור שמוכיח שאני שחקן (אם כן מחר אני נוסע להוליווד והולך להרוויח מיליונים...
) אתה משמיץ מהשורה הראשונה, הסיבה היחידה שאתה עדיין בפורום זה בטח כי אתה משמיץ מהצד של הפורום, אז מגלים כלפיך הבנה ווותרנות, אין כאן יותר מידי שיוויוניות. נראה לך שאני הולך להחליף ראליות, פרקטיות ודאגה אינטרסננטית למדינת ישראל בקונפורמיסטיות ויישור קו מלא עם כל דבר שכתוב עליו בינלאומי, אמנות שונות ומשנות (גם אם ישראל חתומה עליהם...), כל דבר עם המילה "ז'נבה", "או"ם" או "אמנסטי" רק כדי לקבל מחיאות כפיים מהקהילה הבינלאומית ולהגיע להתאבדות של המדינה תוך םחות מדור?....
רק כדי שתפסיק ללגלג?, שכח מזה, אתה כאן הנלעג, את העמדה שלך מייצגים פחות מ5 מנדטים וכמעט כולם פלשתינאים...
, את שלי מייצגות הרבה יותר בצורה כזו או אחרת.

תיקון קטן ../images/Emo26.gif

לעולם לא תרוויח בהוליווד מיליונים. אפילו סנט שחוק לא תרוויח שם. מהסיבה הפשוטה - שאתה שחקן גרוע, עלוב. והנה קישור המוכיח זאת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=247&msgid=61221233 שים לב ל"ניק" של הגולש: "אישמרכז"
"אישמרכז" שמתנגד להמשך ההתקדמות לשלום; "אישמרכז" התוקף כל מה שזז בצד שמאל של המפה, ושמעולם לא ראינו ממנו מילת גינוי אחת כלפי הימין הקיצוני שאינה מס-שפתיים; "אישמרכז" המצדיק את הפקעת האדמות מכפר בלעין ורבים אחרים לטובת ההתנחלויות; והעיקר: "אישמרכז" התוקף בחריפות אמנה "אנכרוניסטית" האוסרת גזל אדמות של עם כבוש. נשאלת שאלה פשוטה וברורה: על מה הזעם? מה זה בעצם מעניין אותנו אם איזושהי אמנה נידחת היא אנכרוניסטית או לא? שמא בגלל שהיא משמיטה את הבסיס "החוקי" מתחת "מפעל ההתנחלות"? שמא "אישמרכז" שלנו פשוט רוצה את המשכת הכיבוש (תוך דיבורים על החזרת חלק מהשטחים הכבושים), ולכן האמנה הזאת כל כך מעצבנת אותו? בסדר, רבים מאוד בארץ אכן רוצים בהמשך הכיבוש. אז אחד יותר או אחד פחות זה לא משנה הרבה. נכון, חלק מהם אוהבים להיכנס ולהפגין את חוכמתם בפורומים של השמאל דווקא, ואפילו מתוך אמונה כנה שיש להגיגיהם בפורומים אלה איזושהי השפעה
רק חבל שטרם הזדמן לי להראות מישהו מהימין שדבריו שווים משהו, שיש בהם איזושהי לוגיקה, איזושהי ריטוריקה מבריקה לפחות - בלי קשר אם אנו מסכימים עם מה שהם אומרים. אז עכשיו בא אחד וחובש על ראשו כובע של ליצן - "אישמרכז" - ומאמין בכנות(?) שמיד יתייחסו אליו ואל דבריו כאילו הם "אובייקטיביים", "רציניים", "סולידיים", יעני "מרכז"
כמו במשל המפורסם של איזופוס על הזאב עם פרוות הכבש
מתי לפחות תלמד קצת עברית? מה זה המשפט התלוש הזה: "אתה כאן הנלעג"? מה זה "כאן"? בפורום נוער יחד? אתה בטוח? אולי נציע למנהל הפורום לערוך כאן סקר, מי משנינו הוא הנלעג כאן?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"שמתנגד להמשך ההתקדמות לשלום", אולי חלאס להשתמש במושגים באוויר, אפילו להתבטאות בצורה אינטליגנטית אתה לא מסוגל...D:-, אני לא מדבר באוויר כמוך, אני בעד "שלום" לא פחות ממך ואף יותר, איזו התנשאות, מה קרה, בגלל שאני לא שמאל קיצוני אז אני לא בעד התקדמות?...כמה עלוב... על הימין וימין הקיצוני אני יורד פי אלף, רק שאני לא עושה זאת כאן בפורום, עשיתי זאת בפורום של הליכוד וההתנתקות, האמת היא שיש לי יותר במשותף עם השמאל מאשר הימין, NEXT! "המצדיק את הפקעת האדמות מכפר בלעין ורבים אחרים לטובת ההתנחלויות", שקר גס, לא לטובת ההתנחלויות, בגלל סיבות ביטחוניות, יש דבר הנקרא תוואי ביטחוני ומה לעשות הוא לא תמיד עובר על הקו הירוק שאתה כל כך מקדש, לפעמים הוא עובר על מטע זיתים של אחמד, נכון זה לא נעים ואף מצער אבל אני אעביר אותו יותר לתוואי אחר אז לא תהיה הגנה אופטימלית על ישובים באיזור, באיזור של קו התפר, אני כבר הבנתי מזמן שאתה מטעי זיתים על חיים של אזרחים, במיוחד אם הם מתנחלים, ברור, אתה הרי שמח שנשפך להם דם...איך לא? "אדמות של עם כבוש", ממתי לאותו עם כבוש יש אדמות?, אלה אדמות ירדניות לשעבר, בדיוק כמו שעזה היא מצרית לשעבר, אני לא זוכר שלקחתי ממדינה בשם פלשתין אדמות ב67', ירדן כן, לא פלשתין, אז תבלבל לי ת'מוח. אולי גם חיפה, לוד ואשדוד הן אדמות של אותו "עם כבוש"...D:- הפליטים הפלשתינים יגידו לך שכן, מה קרה? אתה צבוע! לפחות תהיה כנה עם העובדות. מפעל ההתנחלויות לא מעניין אותי, לא נוגע לי ולא כלום, מה שכן יש עובדות בשטח, יש שטחים מאוכלסים עם חשיבות ביטחונית ואסטרטגית, יש מעל רבע מיליון איש שם, מזה אני לא מתעלם, אתה כן, אתה מעדיף דף נייר שנכתב ביחס למלחמת העולם השניה, כזה שרוב העולם המערבי לא הולך לפיו...כמה מגוחך (אז ישראל חתומה, נו אז?). אני לא רוצה את "המשך הכיבוש", הרי כתבתי מספיק פעמים שצריך ואף חובה לסיים את השליטה על העם הפלשתיני מעבר ובתוך הקו הירוק, אזרחים ולא אזרחים, הכיבוש הוא על האזרחים, לא אדמה, האדמה היא ארץ ישראל, הרבה לפני שהאמנות היקרות שלך נכתבו. אתה כאמור הוא הנלעג, כאן שם ובכל מקום. בגלל אנשים כמוך למפלגות כמו יחד-מרצ ודומיהן אין מעל 7 מנדטים, אתה בעצם עושה למפלגות אחרות שירות נהדר ולצד שלך בגלל ההתנשאות שלך שירות רע מאד. המשך כך!

המממ... מישהו דיבר על "שמירת חוק"

אבל תומך בהפרה בוטה של החוק, כאשר היא הופכת להיות מסיבית (כפי שתוכנן מראש)?

izzyr

New member
חוק הישראלי

כאזרח מדינת ישראל אני מחוייב לחוק הישראלי.

../images/Emo6.gif אתה בורר לעצמך את החוקים?

אלו מתאימים לך, ואלו לא. אגב, לפי חוקי מדינת ישראל, היא מחוייבת לאמנות בילאומיות עליהן היא חתומה. בסדר, הבנו: מבחינתך גזילת עתודות הקרקע של עם שלם היא לא ממש פשע, נו מקסימום עוון, ואילו פשע אמיתי הוא מבחינתך קיום הפגנה בלתי אלימה לחלוטין, למטרה צודקת בהחלט, במקרה שהיא אולי(!) לא קיבלה אישור ממושל צבאי מקומי מסיבה שרירותית כלשהי. אולי נסיים את ההצגה הזאת, "איש מרכז" חדש? אתה חושב שאף אחד לא הבין מדוע אתה תוקף את ההפגנות הבלתי אלימות נגד שוד הקרקעות הפלסטיניות? מהסיבה הפשוטה, שאתה מתנגד למטרתן של הפגנות אלה. מהסיבה הפשוטה, שאתה רוצה להרחיב את הוילות של חצי מיליון קולוניזטורים ו/או להגדיל את מספרם למיליון - "לטובת מדינת ישראל".

למעלה